Koupit
Staňte se svědky suverénní síly Shang-Chiho, mistra kung-fu! Jen málokterý hrdina Marvelu se může pochlubit tak vyrýsovanými svaly a tak velikým bojovým umem.

Vstupte s námi ve velkém stylu do moderního věku kung-fu, kde Shang-Chi dokáže, že nikdo v marvelovském vesmíru mu v tomto bojovém umění nemůže konkurovat! Nejprve se náš hrdina utká s hrozivou Nevěstou devíti pavouků, aby uchránil Iron Fista před osudem horším než smrt ve zběsilé pavoučí akci! Poté vypukne v ulicích Londýna panika, když mistr kung-fu musí hledat odpovědi a bojovat o svůj život ve špionážním thrilleru, který navždy změní jeho i svět tajné britské služby MI6.

Obsahuje příběhy:
Pavoučí ostrov: Smrtící pěst kung-fu
Přízraky minulosti

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity sérií Deadly Hands of Kung-Fu (vol. 2) #1-4 a Spider-Island: Deadly Hands of Kung-Fu #1-3


Scénář
Mike Benson, Antony Johnston
Art
Leandro Fernández, Sebastián Fiumara, Tan Eng Huat
Ink
John Lucas, Craig Yeung
Barvy
Jesus Aburtov, Dan Brown
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Pavel Švanda (Ninjer)
Redakce
Changer the Elder
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
611 g
Stran
160
Cena
249 Kč
Originál
Spider-Island: Deadly Hands of Kung-Fu (Marvel)
  • Norri
    Ačkoliv jsem si komiks o Shang-chim chtěl přečíst před návštěvou kina, tak jsem to nezvládl. Před čtením jsem tedy už byl svázaný očekáváním po povedeném stejnojmenném filmu. Když jsem si ale přečetl anotaci, tak jsem byl zklamaný, že to nebude ani o Mandarinovi, ani o deseti “náramcích”. Potom jsem to ale otevřel, viděl jsem kresbu 'Pavoučího ostrova' a věděl jsem, že ani špatný příběh už můj dojem nezkazí. Ta kresba a barvy jsou úžasné a mě bavilo si jednotlivé panely prohlížet. Děj je velmi krátký, lehce hororový a má docela dobrou atmosféru. Příběh jako takový je docela slabý a je to jenom takové vykousnutí odjinud. Ale ta kresba…

    Druhá část 'Přízraky minulosti' je taková, jak je popsaná v předmluvě - kombinace Bondovek a Bruce Leeho. Jenomže je to zkratkovité a vytratila se z toho ta správná atmosféra pokorného kung-fu mistra. Navíc zapojením černé magie do děje se z toho stalo něco, co není ani kočka, ani pes. Kresba zde také nestojí za nic.
  • Venomslav12stars
    No není to hrozné jako BP ale i tak to vystačí jen na 2hvězdy hodně velký podprůměr
  • mearez
    Tak. Od tohohle booku jsem nic nečekal, a taky jsem nic nedostal. Nezlobte se na mě, ale první tři sešity jsou těžká nuda, která je pitomá, až to bolí, a hlavně jsou tam postavy, které (až na Fista a Shanga) nikdo nezná (až na marvelovský fandy, který čtou úplně každou sérii), a které ani nemá českej fanda šanci poznat, protože tu nevyšel celej Iron Fist run od Brubakera. Kresba je pěkná, a příběh se čte rychle, takže aspoň něco. Překlad stojí za prd díky Madam Pavučině.
    Druhej příběh je celkem zábava, která nemá vyloženě hnusnou kresbu, a je to pořádná špijónská jízda, která obsahuje spoustu pěkných easter eggů na Marvel Universe. Za mě 3*, průměr hodně zvedá druhej příběh, kterej má mimochodem pěkný obálky.
  • karl173
    Chvíli jsem přemýšlel jak tuto knihu ohodnotit. Je to trošku oříšek protože na jednu stranu je zde příběh, který je sice propracovaný a má nápad ale je součástí jednoho většího příběhu, který ale já nečetl ( Pavoučí ostrov ), takže nemůžu všemu úplně porozumět a je z toho zkrátka cítit že to je jen část něčeho. Navíc to všechno vyvrcholí tak nějak rychle, že jsem z toho moc požitek neměl. Krom kresby, ta je velmi povedená a líbil se mi její jakoby tužkou malovaný styl. Pak je tu druhý příběh, který není zase tak propracovaný, ale svojí přímočarostí s občasnou překvapivou scénou a akčností v podobě kung-fu mě pobavil více. Je to i díky jeho uzavřenosti že nemusím znát nic víc. Na kresbu jsem si chvíli zvykal, ale nakonec se mi i zalíbila. O postavě jsem se toho až tolik nedozvěděl než jsem trochu čekal, ale docela mě bavila. Kung-fu a podobné věci jsem měl vždycky celkem rád. Celkově bych knihu ohodnotil jako lehce nadprůměrnou, ale vzhledem k tomu že 3 a půl hvězdy dát nemůžu a 3 hvězdy by byl zas až moc průměr, tak dávám ještě 4 hvězdy značící hodnotu 70%.
  • Doncek4321
    Přečetl jsem si to před Iron Fistem, takže jsem byl spokojeny. Pěkně mě to naladilo na další Kung-fu nálož.
  • kaylin
    "Nejmocnější hrdinové Marvelu 33: Shang-Chi" je akční komiks, což asi tak nějak očekáváte. A nic moc na víc nečekejte. Pro seznámení to stačí. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/12/1583-nejmocnejsi-hrdinove-marvelu-33.html
  • S4TW
    Není to špatné, to asi pozor, ale že by mě to něčím speciální usadilo na zadek, to ani omylem. Shang-Chi patří rozhodně mezi ty méně známé postavy, ale jeho popularita v sedmdesátých letech byla poměrně veliká, proto snad poprvé lituji, že jsme neměli možnost si přečíst aspoň jeden sešit z tohoto období. První příběh považuji za ten lepší z této knihy, ale bez předchozího načtení jiných věcí se v něm můžete velmi snadno ztrácet. Každopádně to bylo zábavnější jak hlavní Pavoučí ostrov. Je to takové akční kung-fu drama plné mystična a východní kultury, navíc je zde i Iron Fist, což je fajn. Uchvátila mě především kresba, jelikož přesně na tomhle experimentální, netradičním a anti-mainstreamovým stylu ulítávám. Druhý příběh je daleko akceptovatelnější pro samostatné čtení bez širšího kontextu. Taková obyčejná, průměrná kung-fu detektivka. Shang-Chi mě moc jako postava nepřesvědčil, je takový chladný, nudný a nijaký, jakoby bez emocí, což se dá vztáhnout na jeho vynikající sebekontrolu, ale mě to prostě neba. Celkově je to fajn zpestření marvelovského vesmíru, kdo má rád kung-fu a podobné ujetiny, tak doporučuji, ale nic víc jsem si tam nenašel a dále tuto postavu nepotřebuji vyhledávat.
  • Tyfus
    Typický představitel NHM - nezajímá postava v průměrném příběhu s ne zrovna líbivou kresbou. Nicméně stále lepší než nějaké retro (Beasta mám rozecteneho skoro měsíc).
  • Carnage
    Kniha která vlastně skoro ničim nenadchne ale ani neurazí...pro mě osobně je málo zajímavá hlavní postava. Jasně je úžasný že obyčejnej člověk co je ale mistr bojových umění se dokáže dostat do superhrdinských týmů a dokonce vyučovat Spider-mana v umění boje, ale přesto to alespoň pro mě neni postava kterou jsem ve Spider Islandu vidět a řekl bych si "sakra ten by zasloužil vlastní komiks"
  • cyboy
    Jednohubka u ktere se nesmi moc premyslet.
    65%
412314
Četl/a (86)
2scha, Abbott, Alfred, Azik2586, Blackmoor, calvin10, CaptainCzech, Carnage, ConanVJ, Crics, cyboy, dajik, deadpool, Deckard, Dexir, DoctorHarpy, Doncek4321, Doppelganger, DracoAn, dvory, Fox01, gezic, Gustik5, gwen666, hromotlk, Hugin, hypermlok, invape, Izmir Čupr, Jack, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, kallenved, karl173, kaylin, KdG, Keno, Kil-Khal, Kitykatyn, Koci, Lachvos, lantan1, Lukis89, Mariomichal, Mart74, Martinb, Marvin, Mates17, Mato, mcezik, me, mearez, MEGA, Mercurio, MichalR, mineralk, miuanek, MonsterGyre, Moon, Mr. Baboon, NikkiKonig, Norri, Paldini, PatrikTheMighty, petrSF, polika36, Procky, punisher, raenius, rewkon, Rinter, roswelll, S4TW, Scaleo1, slavik38, Standis0202, Star36489, SteveCZ, trudoš, Tyfus, Venomslav12stars, vita, VskPrzk, xxSIMIxx, zlejzmrd
(218)
2scha, Abbott, Abe, adam.ra, afri, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, Azbest, Azik2586, Badgu.y1902, batoo, beanek, blackJag, Blackmoor, Blair, bmc75, bobo666_2005, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, Carnage, Choky86, ConanVJ, Craxx, Crics, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis1996, Dexir, disclose, DKoscik, DoctorHarpy, Doctor_Sk, Doncek4321, doophy, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, ertefol, fifas, filemon, Filip123, Fox01, Fry, FumarEnPipa, gezic, Glumal, gwen666, hahahoho, Hebled, henrycruel, hicks, hlavathor, holubdema, Honzin, hromotlk, Hugin, hugosnowden, hypermlok, Idy, ikshorm, Infarkt, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, James, james dixon, jardoom, JaroKakashi, Jason2808, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jjjirik, José, Joshua_T, Kabukiman, kadas97, kallenved, Karel Sec, karl173, KdG, kendor007, Keno, Kitykatyn, Kiwi1902, Knuckless, Koci, krupan, kucik, Laik, Lenny, listr, Lobok257, Lukis89, Lukyn2810, Majkl151, Mariomichal, markic, Mart74, Martinb, Marvin, Mates17, Matio, Mato, Maty48, MB, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, MickeyStuma, mikado, MIKER65, Milan8, mimo_provoz, mineralk, misa, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, Moon, MP, Mr. Baboon, Mr.Ward, mywiel, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, NikkiKonig, Norri, novass, nx, Nyxxie, Olesh, Paldini, PatrikTheMighty, pavel, pearlxjam, pechna, pennywise, perper, petrSF, Piros0013, pk123x, plema, polika36, Poseidon1978, Procky, punisher, Quentin, Radkos, raenius, rewkon, RicHard. , Rinter, rockyt, roswelll, Rumburaq, S4TW, Salien, Saran, Scaleo1, semi41, Sick666, Sidi Santini, Skot, slavik38, Standis0202, SteveCZ, Stlucius, StressCZ, suchosch, suricattaontheway, t0mas, tacmud, the.kasztan, TheLavk, TheoDread, Tialster, tom99, Tomasino79, tomned, tomntp, trudoš, tulipstros, Tyfus, Valis, vallyslayer, Venomslav12stars, Viking, vita, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VskPrzk, xai, xintax, xxSIMIxx, yogi, Zajo original, zdennanek, zdoog, zikaa, zlejzmrd
Chce (7)
10milda, delsemela, JanSekeraCZ, Marthy76, Premek, Sebastian the wise, sleepless
Shání (1)
SiWeX
Nabízí (2)
Fox01, Fr3d_K