Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Já myslím, že by to prodal těžko za 100 000 - 200 000. Natož milion :D
Sbírka za milion a uvádí marvel ukk.. Vtipné..
Myslíte, že ti někdo koupí?
Někdy si říkám, že kdyby mi někde položil melcek na prkno, všeho se zbavím a mám klid :) A vidím, že takové choutky nemám sám :D

http://aukro.cz/komiksova-knihovna-marvel-komplet-1-120-figurky-sin-city-vrana-6959199414
Carnage jo koukal jsem ale pozor nemělo by to být samé, absolute carnage se bude týkat více sérií. Já si tu hc venoma budu kupovat příští rok, teď jsem dal přednost immortal hulkovi deluxe...

Jinak pozor Venom 3 absolute carnagehttp://www.bookdepository.com/Venom-By-Donny-Cates-Vol-3-Absolute-Carnage-Donny-Cates/9781302919979?ref=grid-view&qid=1576274391827&sr=1-4 není to samé jako série absolute carnage http://www.bookdepository.com/Absolute-Carnage-Donny-Cates/9781302919085?ref=grid-view&qid=1576274458583&sr=1-1 protože to máš ejate Immortal Hulk : absolute carnage http://www.bookdepository.com/Absolute-Carnage-Immortal-Hulk-Other-Tales-Al-Ewing/9781302924485?ref=grid-view&qid=1576274522308&sr=1-15 a dokonce i Scream: AC, spiderman: AC, AC vs Deadpool...
Fimi: Venom od Catese mě nemrzí zrovna jsem ho dočetl v eng v hardbacku :D jsem zvědavej kdy vyjde vol. 2 a jestli je na to vůbec dost materiálu, hlavně bych chtěl Absolute Carnage v hardbacku ale jak to tak vypadá tak bude součástí právě pak Venom vol. 2 v hardbacku protože v tbp je to Venom vol. 4 Absolute Carnage na pre-order.
Z volejte ředitelům crwe, ohlášeno na 2020 Iron Man od Slotta, čtyři Mdek, nějaký superman co není rebirth, úvaha že by vydali supermana od Bendise, manga Orange, White knight v druhé půlce roku, civil war, dvě image série, I Hate Fair land, bude další Jodorowski a další dva díly Žoldneře

Nevypadá to na pokračování Old Man Logan, nebude Green lantern, superman rebirth, nevypadá to ani na dalšího obřího Rosse, nevyjde venom od Catese a immortal Hulk, ani cpt marvel ani wicked And Divine
Carnage nechtěl bych

Četl někdo od Catese Babyteeth?
Tak dorazil sešit k Providence :D hnusná fialová místo černé je opravdu nepochopitelný nápad a papír je průhledný takže vidíte kresbu na druhé stránce. Jako Kniha je super (ještě jsem nedočetl) nápad se sešitem mi nepřišel tak špatný ale provedení je naprosto katastrofální a zřejmě byla prostě zvolena co nejlevnější varianta.
No to jsem zvědav
V pátek v 18:00 bude další díl Volejte ředitelům na crewním kanálu.
Carnage: Já to udělala stejně.

Milo_Harwey: Ono to stejně trhá játra převážně sběratelům... I když takovéhle knihy si vlastně ani čtenáři nekupují (myslím kvůli váze a ceně, je to prostě jako s jakoukoliv jinou uměleckou publikací)
Carnage - zvolils dobře :) kdyby bylo druhý vydání po tom, co by se tohle vyprodalo (neznám náklad a spousta lidí se o to nezajímá, není tady nebo neví, co s tím je "v nepořádku", tak prostě koupi), tak by to asi bylo blbý vůči těm, co si koupili původní vydání , nebo aspoň mě by to malinko rozložilo, kdyby to pak vyšlo znova v pořádku :)))
Já knihu koupil přes Kosmas a sami mi poslali mail že si mam vybrat 1) vrácení knihy a oni vrátí peníze 2) vyměnit knihu za tu s vlepenym sešitem 3) nechat si poslat jen sešit. Nechal jsem si poslat sešit, nevěřím že jak je tam přidělaný bude vypadat dobře, protože ani na těch fotkách to moc dobře nevypadá.
Matio: Pouze pokud by vyprodali tenhle potrat.
Matio možná, nejdřív musí vydat ale hodně dobře udelanych jiných titulů aby se to vyplatilo
Myslíte, že se Argo někdy odhodlá udělat druhé opravené vydání Providence?
Nechápu, proč z té Providence prostě tu špatnou část nevyříznou a nevlepí správně vytištěnou, barevnou kapitolu. Vždyť i v těch pevných deskách je to také usazené v lepidle. Ale nejsem knihtiskař, třeba to nejde. Stejně už jsem uslintaně koukal, jak mi to přítelkyně zabalila pod stromeček😁.
A cena mi i s tou vadou přijde v poho. Když si vezmu, že jsem teď kupoval v akci Daredevila od Bendise a na každém dílů byla doporučená cena 990 Kč, tak tohle v tom obsahu, formatu i přes tu chybou, je dost v pohodě.
Ale ano, je to průser a asi nebýt na trhu se zaměstnanci situace, jaká nyní je, tak viník letěl, sotva by první stížnost pípla v emailu.
Toe: na FB psal Richard Klíčník, ať mu lidi ohledně tohohle (sešit zvlášť) píšou na email...
Kdo si již koupil, měla by být možnost dodat sešit zvlášť...
Ach, jak jsem ráda, že mám svou limitku Providence doma a bez sešitu... ta fotka z FB s vloženým sešitem mě vyloženě děsí.
Já zakoupil a jsem spokojen maximálně. Lepší nějaké řešení, než žádné. Ano, je to drahé, ano, sešit je lepší vyndat, než nechat uvnitř. Ale to jsou z mé strany asi tak veškerá negativa co se zpracování týče.
Pavel - máš recht, je to vizuálně znat a nakonec souhlasím s P.G., že následky by to mít mohlo, kdyby byla kniha zatížena větší váhou... :/ Ale nevím, zda i na vazbu...

- lepší by bylo to dát jen ke knize formou časopisu jako bonus a třeba to s tím zatavit ;)
Na tom, co píše P.G. něco bude.Nevím jestli se vazba rozpadne, ale podívej se blíž na fotky obou knih.Vlevo je tá bez sešitu a vpravo po opravě.
Ty stránky jsou díky tomu sešitu prohlé a vůbec to nesedí s deskami a udělá to na konci zřetelnou mezeru. Když už tak ten sešit měli dát zvlášť a ne ho
tam vlepovat. Jo a psali, že ten sešit bude černobílý, ale pokud mně zrak neklame je to modro nebo fialovo bílé. Takže já určitě také nezakoupím.
P.G. nějak tomu nevěřím, že by se díky tomu měla kniha rozpadnout...

Mně to přijde jako dobrý řešení... Případně dat ten sešit mimo a jen zatavit, což by teda neohrozilo vazbu knihy...

Jako... Určitě to někdo tímhle posral, ale dávat to cely do tisku znova by byla velká ztráta a jak jinak to řešit, ... Ale beru i myšlenku "riziko povolani"
Já si to taky nekoupím.. Takový zmetek mít doma nechci a ještě za ty prachy
Hawww: Je to průser prostě, tady už netřeba slov, já si to prostě s tímto nekoupím :)
Milo_Harwey: Strkání poznámek na listech papíru do učebnic. Takový ten zlozvyk, kdy se pár stránek A4 přeloží napůl a strčí se obvykle za příslušnou kapitolu, aby to bylo všecko po ruce při studiu na zkoušku. No a pak se to v knize zapomene/úmyslně nechá... A jelikož byl papír na poznámky většinou jiné kvality, tak když bylo více těžších knih na sobě, všelijak to klouzalo a knihy se tak nějak "bortily" (což se mimochodem děje i normálně u velkých a těžkých knih, jak jsem zjistila u omnibusů, kde navíc, když jsou nastojato, dochází vlivem hmotnosti k rozevírání a postupnému odtrhávání od hřbetu-obvykle nahoře). Takže jsem toho názoru, že cokoliv není v knize úmyslně z výroby (a tudíž s tím není počítano) by v ní nemělo být.
P.G. jaký konkrétně máš zkušenosti? Jmenuje alespoň 5 příkladů ... A výsledek. ;)
Hawwwran: Mazec. Z dlouhodobého hlediska pro knihu jednoznačně špatné řešení. Vazba je dělaná na konkrétní počet listů (dané gramáže) a je ve většině případů "na doraz". S něčím podobným mám dost zkušeností a ve všech případech to ty knihy nakonec odnesly.
Ještě nikdo nenastartoval flame ohledně opravené Providence?

http://www.facebook.com/1647196305307827/posts/3113784901982286/
Draco: Já bych raději začal až u Kraba se zlatými klepety, protože se tam poprvé objevuje tuším Haddock a začíná opravdová sranda :)
Draco nobilis: Kresleného? To myslíš ten film od Spielberga nebo ty 2D kresleňáky? Osobně bych zkusil Tintina v Americe.
Ah, ja to mam v K (KM?), Tak jeste pockam.
Kterého Tintina byste doporučili jako startovního pro malé dítě? Který má podle vás nepříliš komplikovaný příběh, hodně gagů atd? Včera jsme s mladým zkoušeli číst Želvy Ninja vs. Batman, ale je na to ještě malej a nezná Batmanovské reálie z kreslenáků. Tintina zná animovaného a líbí se mu.
Kdo má Knedlíky v CP, tak dneska posílám info emaily ;)
Milo_Harwey: Skončilo to v propadlišti dějin. Před lety mluvili jak vydaj to pokračování černobíle a skutek utek. Netuším, jestli to někdo má. Zkus se zeptat přímo autorů.
Hawwwran: já si u nich právě pro jistotu zjišťoval, jestli rezervace proběhla v pořádku, protože neposílali potvrzovací email. Ochotně mi potvrdily, že vše je ok a že se mi z Kosmasu ozvou 😉
Seneke, já to dočetl teď ... Je to na poměry abc i ČR výbornej komiks, koukal jsem, že bylo i hodně fanoušků a do nedávná se řešilo dokončení toho příběhu. Dost mě prekvapilo, jak to bylo dobrý. ;) Tak mě zajímalo, zda to někdo zná...
Milo_Harwey: Znám, před lety to zapíchli v Ábíčku. Proč se ptáš?
Ok. Napsal jsem jim, ale asi teda se teprve ozvou. Diky.
Hawwwran: taky čekám, zatím nic..
Znáte český komiks Mars 44?
Mě spíš zajímá zda po vzoru Essex County vydá Paseka nějakého Lemira i příští rok, třeba Underwater Welder nebo Trillium
Napsala někomu z vás paseka ohledně té jejich předobjednávací akce na Kosmo knedlíky? Nebo už to i s grafikou máte dokonce doma?
Fimi: ad bbart - jasne, ze nedojedou, bylo to oznamene. Na rozdil od veci, co stale vydavaji (i kdyz pomalu). Nelamu nad tim hul a neodrazuju ostatni lidi od koupe. I kdyz, jak psal nekdo dole, jejich komunikace / plany stoji za prd.
Vidíš, to obsahuje i to co jsem poslal já a navíc ejate plno dalších věcí.. Kup si to co jsem poslal tam je DS taky