Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Drazí soudruzi z dělnické třídy, zapomínáte taky na Coralinu :-) Tu já sebou vezmu určitě!
(Myslím samozřejmě to knižní vydání, které McKean ilustroval)
Ja sem nejak nikdy nechapal tu utkvelou potrebu delnicke tridy si nechat podepsat nejaky predmet od celebrity :)
DEG: jojo, stejný problém také řeším. Říkáš 4 je moc? ..... Tak možná dobře že nemohu najít Absolute Sandman 1, tím se mi jedno dilema řeší :)
Od McKeana beru jen Arkham a Vraždy a housle. Ale nevím nevím, jestli mám vzít i toho Sandmana. Jsou to jenom obálky, ale stejně...
Demnog: Hlavne si zapomnel na Celluloid.
Slusny, na KomiksFEST! prijede zda se diky Yame Dave McKean. Dobra prace devce.

Mam dilema, co mam sebou vzit kurna. Cages jsou jasny, Arkham Assylum taky, ale sakra mam vzit US nebo CZ? Prvniho svazek CZ Sandmana radeji ani sebou nosit nebudu, kdyz jsou obalky cernobile, misto toho vezmu prvniho Absolute Sandmana. A Vrazdy a Housle. 4 comicsy... to mi prijde nejak moc:(. Co s tim?
Draco nobilis Další týden jedině středa,čtvrtek...
vachudik007: No, to bohužel asi nepůjde, protože budu v Bosně... Leda až to další.
Draco nobilis:
Mohu Ti je předat v pondělí nebo v úterý v centrum Prahy Na Příkopě během dne před Myslbekem.Napiš ,kdy se Ti to hodí..
Vachudík: tak jo. Chtěla bych Anarchix i ten třetí, jedničku doma mám...
Hele, vachudik, ted koukam, ze porad opajcovavas data z CDB, ale nejak zmizel ten link na na nas, na kterym jsme se kdysi domluvili, to bychom kamaradi nebyli :)
Draco nobilis: mám toho skladem dost mohu Ti Anarchix předat :o ) no problemo
Neutrino: vzdyt je to porad jeste na hlavni strance v oznamenich :)
Od pěti hodnocení. ;)
Nějakou dobu jsem tu nebyl, mohl by mi někdo prosím nastínit, jak jste tady vyřešili ten komiksovej žebříček podle hodnocení? Od kolika komentářů mají komiksy právo se do něj "kvalifikovat"?
ahá... to je Čapek i s Dášeňkou ;-)

Jinak Miloš má v MFdnes jenom jednu stránku, pokud vím. Delší komiks vyjde až ve sborníku "Ještě jsme ve válce".
to Vasek: tak co se da delat... a upresnuji, netusim, kdo je v mistonosti pod kominem:). Rikal jsem si, ze by to molh byt Willy Fog, ale ten je na pridi:).

Mimochodem panu Mazalovy zacal vychazet v MF DNES jednostrankovy comics "Pribehy 20. stoleti". Zrovna nedavno jsem si rikal, co se snim deje, protoze jsem uz dlouho od nej nic nevidel a musim rici, ze jeho comicsy v Zkratu se mi zamlouvaly.
Sorry, folks, nemůžu to jakkoli šířit. Notabene ten plakát bude mít teprve oficiální premiréru 5.10. ve Smečkách, takže to by byl skoro nezákonnej leak :) Každopádně tam by měl být ke shlídnutí v nějakejch úctyhodnějších rozměrech...

Možná že tam na tý výstavě budou pro zájemce nějaký tisky k sehnání. Nevím. Já zatím žádnej print nemám, no...

Mňo a jinak teda Kapitán je pan ředitel knihovny, vasek se ráčil zpodobnit jako Porthos vedle svý oblíbený Johanky z AArghu :)
A... Kormidlo na obrázku jaksi...ééé... není...
to Kapis: to je plakat k 120 vyroci Mestske knihovny v Praze.

to Vasek: nechces ho sem hodit v poradnem rozliseni:)?
no já si někdy na konci prázdnin vzpomněl na to, že tady proběhla ironická diskuse o tom, že Lucifer má vyjít v půlce srpna, a tak jsem se podíval na jejich web a on kupodivu fungoval. Taky mě to překvapilo.
Mě teda trochu šokuje už to, když teďka zjišťuji, že má Netopejr něco jako "funkční" web...
to brkowycz: Netopejr to avizoval už pár týdnů na svým webu. Ale musím říct, že jsem tomu nevěřil
Přiznejte se?! Kdo z vás věděl, že dnes vyjde Lucifer?
Co to je? Nedá se to někde shlédnout v pořádném rozlišení?
Tez jsem uz zahledl... kapitanskej je Vasek:)? Jo na nepoznal jsem, kdo je v mistnosti pod kormidlem.
Povedenej plakát, dnes jsem identifikovala všechny postavy, nenašel by se i jeden pro mne?

Taky na to vyjeveně koukám... Google nic nezná, v trafice jsem to neviděl. A štve mě, jak do všech Spider-Manů musí srát hádanky na úkor komiksi
Má někdo další info? Nějaký web nebo něco?

http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=4201
Fry: Ano - velmi sympatická stránka
George Walker Bush: nechal jsem ti poměrně dlouhý koment na jeden z tvých komentů, tak jen ať ho nepřehlédneš, píšu i tady;-)
ja si te na tom vysehrade zkontroluju, vejtaho :)
ano ve stoje, co je natom divnyho ? :)

Zdravim bude vycházet třetí svazek komiksové edice nakladatelství ČSAF,

tentokrát s komiksem známého anarchistického ilustrátora Clifforda Harpera.Pokuď budete někdo chtít, tak mi napište čus

Ja bych v zivote nesel na koupak.
Kaluž: Já bych komiks na koupák nikdy nevzal
Já byl včera na koupáku a přečet' tam vertigovský Gangland. V tom vedru to bodlo jak kudla do zad. Velice dobré počteníčko. Dík patří té dobré duši, která mi jej na letošním Crweslezu střelila za pouhou dvacku.

Co vy a komiksy na koupáku?
Já myslím, že máte naprostou pravdu. Všichni.

Mimochodem, venku je krásně, zvlášť na koupáku nebo na výletě, ólalá, ani se mi nechcou číst komiksy! Jen houšť a déle!
to snad kazda definice :) ja myslim, ze to je presny
Tu zmínku v té recenzi nemůžeš brát jako žádnou "definici", je to spíš pokus autora popsat psychologickou podstatu superhrdinských komiksů založených na univerzech. Já osobně si myslím, že tahle paralela v určitém smyslu dost sedí, i když samozřejmě příliš generalizuje.
to invape: to sedi:).
dneska jsem četl nějakou recenzi na film Green Lantern a byla tam mimo jiné zajímavá definice komiksu. Tak jsem se dozvěděl, že komiks je prý "tištěná telenovela pro chlapce".
Draco: To ze Lee mimojine delal i pro DC predpokladam moc nevadi, co?
Zack: nechť je zahrnut pod kolonku atd.