Drazí soudruzi z dělnické třídy, zapomínáte taky na Coralinu :-) Tu já sebou vezmu určitě!
(Myslím samozřejmě to knižní vydání, které McKean ilustroval)
Slusny, na KomiksFEST! prijede zda se diky Yame Dave McKean. Dobra prace devce.
Mam dilema, co mam sebou vzit kurna. Cages jsou jasny, Arkham Assylum taky, ale sakra mam vzit US nebo CZ? Prvniho svazek CZ Sandmana radeji ani sebou nosit nebudu, kdyz jsou obalky cernobile, misto toho vezmu prvniho Absolute Sandmana. A Vrazdy a Housle. 4 comicsy... to mi prijde nejak moc:(. Co s tim?
Hele, vachudik, ted koukam, ze porad opajcovavas data z CDB, ale nejak zmizel ten link na na nas, na kterym jsme se kdysi domluvili, to bychom kamaradi nebyli :)
Nějakou dobu jsem tu nebyl, mohl by mi někdo prosím nastínit, jak jste tady vyřešili ten komiksovej žebříček podle hodnocení? Od kolika komentářů mají komiksy právo se do něj "kvalifikovat"?
to Vasek: tak co se da delat... a upresnuji, netusim, kdo je v mistonosti pod kominem:). Rikal jsem si, ze by to molh byt Willy Fog, ale ten je na pridi:).
Mimochodem panu Mazalovy zacal vychazet v MF DNES jednostrankovy comics "Pribehy 20. stoleti". Zrovna nedavno jsem si rikal, co se snim deje, protoze jsem uz dlouho od nej nic nevidel a musim rici, ze jeho comicsy v Zkratu se mi zamlouvaly.
Sorry, folks, nemůžu to jakkoli šířit. Notabene ten plakát bude mít teprve oficiální premiréru 5.10. ve Smečkách, takže to by byl skoro nezákonnej leak :) Každopádně tam by měl být ke shlídnutí v nějakejch úctyhodnějších rozměrech...
Možná že tam na tý výstavě budou pro zájemce nějaký tisky k sehnání. Nevím. Já zatím žádnej print nemám, no...
Mňo a jinak teda Kapitán je pan ředitel knihovny, vasek se ráčil zpodobnit jako Porthos vedle svý oblíbený Johanky z AArghu :)
A... Kormidlo na obrázku jaksi...ééé... není...
no já si někdy na konci prázdnin vzpomněl na to, že tady proběhla ironická diskuse o tom, že Lucifer má vyjít v půlce srpna, a tak jsem se podíval na jejich web a on kupodivu fungoval. Taky mě to překvapilo.
Já byl včera na koupáku a přečet' tam vertigovský Gangland. V tom vedru to bodlo jak kudla do zad. Velice dobré počteníčko. Dík patří té dobré duši, která mi jej na letošním Crweslezu střelila za pouhou dvacku.
Tu zmínku v té recenzi nemůžeš brát jako žádnou "definici", je to spíš pokus autora popsat psychologickou podstatu superhrdinských komiksů založených na univerzech. Já osobně si myslím, že tahle paralela v určitém smyslu dost sedí, i když samozřejmě příliš generalizuje.
dneska jsem četl nějakou recenzi na film Green Lantern a byla tam mimo jiné zajímavá definice komiksu. Tak jsem se dozvěděl, že komiks je prý "tištěná telenovela pro chlapce".
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.