Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Demnog: samozrejme, kdybych se s nim neznal osobne, tak si nedovolim takhle familierni ton :)

Kapis: my se videli driv jeste na ty akci Markyze, kde sis me s nekym spletl, pak tu do me tyden vandroval v domeni, ze sem strasny curak, co se s tebou nechtel bavit, nez se to vysvetlilo, ze sem sice curak, co se s tebou nechtel bavit (protoze si byl ozralej, halekal o baniku a chtel sis davat s lidma hlavicku), ale uplne jinej :)
DEmnoG: Jsou to už nějaké roky, ale seděli jsme přece všichni spolu, ještě s Jokerkou (kde té je konec??) v té Fanánkově (myslím) hospodě. Viděl jsem se tenkrát poprvé jak s tebou, tak se Zackem. Nakonec ještě dorazil andre;-)
Kuci, vy zasejc dopadnete na Crwecone, až si toto budete vysvetlovať :-)
2 DEmnoG: Prosím ťa, neburcuj tu mládež k písaniu recenzií a komentárov. Mohlo by to byť považované za zločin verejného ohrozenia... :-)
to Zack: spis mi slo o to, jestli vubec tusis, kdo je Kapis, jestli si ho nepletes s nekym jinym:). Pac Kapis ma hlas v bezne vysce a kdyz je spolecensky unaven, tak nerve, natoz aby by zpival. Vetsinou se omezi na to, ze se jeho hlava objevi cca 5 cm od tveho obliceje a s krvi podlityma ocima ti sdeli "uriznu ti hlavu a naseru ti do krku". Pote se napije, da ti kravatu a zasepta ti do ouska "tim chci rici, ze te zabiju". A ve finale z nej vypadne "dyk ja te mam rad ty prazska kurvo... ale stejne te zabiju".
Zack: já ti to ale odpouštím ;)
Kapis: Tak to jsem asi spatne pochopil tvoji ikonku :)
Zack: Ono, když se to vezme kolem a kolem, halekat hláskem včelky Máji snad ani není možné, haleká se zásadně hrubými basy a většinou nevýrazná, smysl nedávající, zhusta samoúčelně vulgární, slovní spojení...případně jen slova;) Musím přiznat, že má klášterní výchova v hornické kolonii na okraji společnosti nebyla lehká, kde léta umolousán šmourem, v lepších dnech se skrovkem komisárku, nenaznačují, že bych zpíval první soprán v klášterní kapli, že by mě kastrovali;)
4 Zack: Ty si vůůůl! :D Pobavený MdS
Demnog: Dokazes si predstavit realnou situaci, ze by si kdokoliv dokazal splest Markyze s cimkoliv? Moznost, ze si jen chtel smrtelne urazit Kapise necham na posouzeni jemu :)
to Mankin: nahodou jsem ke konci veril, ze se bude produluzovat a zvladnete ten ctvrty gol.

to Zack: nepletes si nahodou Kapise s Markyzem:)?
Zack :D ale pro autogram sis klidně mohl dojít, škoda, žes ten zážitek neustál ;)
2 Kapis: Kušuj! Pravda, som to tiež nedopozeral. Po druhej tretine som sa porúčal od televízora a s Tramínom červeným 2007 z Radošiny som to šiel vyplakať. :-/
Kapis: ja te slysel jednou v hospode halekat a nez jsem omdlel, tak si jen pamatuju, jak se mi zcvrkavaji kulky do velikosti zhruba tak hrozinky.

Zack: moje milá je vždy, když zpívám, moc ráda a poplácává mě po rameni, že moc dobrý - akorát s takovým podivným úsměvem. Aťka to je včelak Mája? Bulváru se striktně vyhýbám, tak jsem netušil, že má klitoris jak pytel brambor :)

Upřímně řečeno ono tohle vyřvávání na hokeji/fotbale moc o zpěvu ale není:)
Kapis: Ty bys nemel zpivat vubec, hlas jak kdyby nekdo Aťku Janouškovou kopnul do klitorisu.
Mankin: Deutschland, Deutschland, iber...... jak je to jen dál;-)? :-D Škoda, že jsem po hodně aktivním víkendu vytuhl už u druhé třetiny a neviděl to do konce.
Braindead: no zpívat "pražskÝ kurvy, to by si samo sobě odporovalo.
Zack: Myslíš na Kladně;)?
Kapis: Vsak taky "Ja su Prazak" nevzniklo v Praze, ale v hornickoagrarnich koloniich na okraji spolecnosti :)
kdybyste aspon porvavali "prazsky kurvy", takhle je to jak pěsti do ocni bulvy:)
blackJag.....navíc to jsou stejně z větší části "naplaveniny" ;)
Braindead: komiksově si ožrat hubu i s přednáškama budeš mít možnost přesně za měsíc;-)
blackJag: U nás si pravidelně zpíváme : "Pražské kurvy!" :) Ale některé ty pražské kurvy mám docela rád;) Nic, čas jít na hory....

vachudik: hodně, ale hodně slabé.....
zack: jasne, ze tam rozdil je. Ale spis z pohledu prodejce naz nakupujiciho. Ja to vsechno vidim z pohledu nakupujiciho. Prijdu do prodejny a komiksy tam lezi, pripraveny. Koupim za libovou cenu a jdu domu, zadny crcani... Nepotrebuju 2 hodiny ocumovat v krame vsechny komiksy a prodavacky:)... A navic i tady v holesovicich jsem videl spoustu komiksu primo na prodejne (ale uz je to delsi dobu, nenakupuju tam ted)... A navic mi je milejsi volnost v Luxoru nez pohledy prodavacu treba v Krakatitu, kde je z tebe potencionalni zlodej uz ve dverich. Samozrejme to chapu a resilo se to na crwi nedavno. Kazdopadne me to odradi spolehlive, takze smula... no proste sem chtel rict ze rozdil mezi tim obchodem, co jsem psal a treba CP nebo K neni zas tak velkej. Krome cen:)
Braindead: Chces vysvetlit rozdil mezi kamennym obchodem a eshopem, kde nakupujes stylem "prohlidnu si to v Luxoru, a pak objednam a do 24h to vetsinou mam"? :)
otevreni novyho kramu neni zas takova udalost, ktera by me trhala zily... kdyby se tady obcas konaly nejaky zajimavy prednasky nebo obecne nejaky program zamereny na komiks spojeny treba s autogramiadou nebo brutalni vozirackou, tak pak uz i liny prazaci zvedaji svoje tucny prdele a zucastni se. Dokonce jsou ochotni vydrzet martyrium ve fronte delsi nez na vsech postach v CR. viz. kralikokreslic Sakai:))
:-) rozmlsaní Pražáci :-)))
az bude v CP treba ochutnavka drog zdarma, tak jedu chcanec nechcanec:)) ale komiksy? a v nedeli?:))
Kuwa, Pražáci všude docválají v pohodlí metrem a pořád budou brblat :-)) Všecko na dosah ruky a pořád jim to není dobré ("dobrý" po Pražsku) :-)) Déšť je vyloženě blbá výmluva pro nedojití kamkoliv (v Praze) :-))) To mi, vesničani, když chceme na druhou stranu města (osady), neřku-li do sousední dědiny, musíme pěškobusem, slotou, blátem, marastem... neb veřejná doprava je v rozkladu a jízdní řád proškrtaný :-))) Vaše starosti na moji pleš :-D
renhoek: poštovné dle váhy :-) P.S. Zadarmo neodesílám !!!!
zack: jak uhnul? Nechapu. Proste sem konstatoval, ze v Praze znam nekolik obchodu s cenama, ktery jsem popsal. Uvedl jsem priklad, dalsi si staci najit na netu. To bylo jen pro ilustraci, kdyby me nekdo chtel vycitat, ze jde o eshop bez prodejny. Nechapu s cim mas furt problem. "Bezne ceny nekolika eshopu" znamena bezne ceny nekolika eshopu. Nejsou to desitky ani stovky, ale myslim, ze normalnim lidem par obchodu staci:) Nehlede na to, ze ta nedelni akce je fakt asi jen pouhych 20% z plne ceny, takze moje pozadi zustava v nedeli v posteli... a navic ma chcat, to uz neprebije zadna sleva:)
vachudik007 - Máš tam některé zajímavé věci, ale v obchodech, kde člověk potřebuje bezpečnostní prověrku aby zjistil cenu za poštovné, zásadně nenakupuji.
Napište a já Vám dám slevu.. - 25 % z doporučených prodejních cen. v mém e-shopu . www.kupkomiks.cz nebo objednavky.kupkomiks@centrum.cz.. :-)
Zack: Ou jes...
Braindead: Původně jsem to chtěl detailně rozepsat a... Nu účelem toho bylo hlavně nalákat na exkluzívní nedělní otvíračku, což se vlastně daří, takže to nechám tajemstvím a holt budeš muset asi opravdu své pozadí vytlačit po 12h z pelechu a dovalit ho z Holešovic na Prahu 2, jinak se nepřesvědčíš ;)
Braindead: To jsi ale hodne uhnul z toho tvyho "coz jsou bezne ceny nekolika kamennych obchodu v centru Prahy".
jo a neni to 28 ale 27 koukam, ale rekl bych, ze jsem tam videl i 28. A i tohle porad jeste neni nejlevnejsi obchod:)
treba http://www.dobre-knihy.cz nedelam zadnou reklamu, jen je mam za barakem:) vetsinu maji v externim skladu a do 24 hodin dovezou na prodejnu. To je prijatelny, kdyz chci listovat a prohlizet, muzu jit do luxoru:) ... staci jen trochu pohledat na netu
taky by mě docela zajímalo, v kterých obchodech je ta 28% sleva...jinak myslim že v comicspointu je to vždycky 20% sleva z plné ceny
Braindead: mě by spíš zajímaly ty kamený obchody s tou 28% slevou? Znám pouze s 10%. Teda pokud nemyslíš studentský slevy, nebo slevy pro jiný nesmrtelníky.
a to je 20% dolu z eshopovych cen nebo z plne ceny? Ja jen ze v pripade 20% slevy z plne ceny je to tak trochu srandovni nabidka a 20% slevou z 10% eshopove slevy se dostavate na uroven 28% z plne ceny, coz jsou bezne ceny nekolika kamennych obchodu v centru Prahy... a ne ze me tu zas budete jebat, ze do neceho reju. Jen me zajima, jestli mam v nedeli zvedat svoji linou prdel z pelechu
Toe, ty ted kopes za Comics Point? :)
Toe: Bude na prodej publikace Erotický komiks? Dlouho přemýšlím o koupi a ta 20% sleva by mě k tomu konečně dokopala... Samozřejmě kvůli znalosti žánru, o kozy mi přeciž vůbec nejde...
V neděli 1. máje (května) jste všichni srdečně zváni od 12 hodiny na speciální otvíračku nového Comics Pointu! Hledejte velké červené logo CP (Comics Point) na obří prosklené prodejně tam, kde se setkává ulice Anglická s Londýnskou (Praha 2), přesněji Anglická 14, po půli cesty z Václaváku na Mírák.
Můžete se těšit na tunu komiksů a mangy v češtině, slovenštině, angličtině (US sešitovky i booky!) a možná i jeden v maďarštině, stejně jako na miliardu drobností a spektakulárních fanouškovských vymyšleností jako jsou Simpsons šachy, Star Wars na tričkách, zpívajícího plyšového Gremlina, kterého nesmíte po půlnoci krmit a Star Trek "votvírák"! Nebo na nejvíc nářezové figurky a busty, z nichž některé jsou větší než vy a je dost pravděpodobné, že vám z nich na místě vytečou bulvy, takže brýle a kýble sebou!
A samozřejmostí je pak ukrutná zahajovací líbivá sleva na jakékoli komiksy v češtině v rozměru 20% dolů z cen!

...“Nejproduktivnějším“ zákazníkům dovolíme šáhnout si na poprsí vybrané figurky (a některá jsou opravdu velká a jemná ;)!

http://www.comicspoint.cz/aktuality/t-309/

Mr. Klec potřeboval peníze a teď chce svůj komiks zpátky. To je tutovka. ;) Zdraví vás váš oblíbený paranoik.
Cage se raduje, policie našla ukradený komiks

12. dubna 2011 17:00
Policisté v Los Angeles po letech získali vzácný výtisk prvního vydání komiksu o Supermanovi, který před lety někdo ukradl herci Nicolasi Cageovi. Hollywoodská hvězda se ale sešitu, jehož cena se odhaduje na 1,5 milionu dolarů, jen tak nedočká.

Policie si jej zatím ponechá jako důkaz. "Uložili jsme jej bezpečně do sejfu. Zůstane tam, dokud nedokončíme vyšetřování," řekl deníkuThe Los Angeles Times detektiv Donald Hrycyk.

Sešit byl Cageovi ukraden v roce 2000 spolu s dalšími komiksy z jeho sbírky. Jde o první vydání roku 1938. Tehdy stálo deset centů, nyní má mnohonásobně vyšší hodnotu. Ukradený vzácný výtisk byl údajně nalezen při aukci věcí ze skříňky v jedné úschovně v Los Angeles, k nimž se nikdo nehlásil. Policie okolnosti nálezu stále prověřuje.

Cage se svého komiksu o Supermanovi nemůže dočkat. "Nalezení komiksu je dílem boží prozřetelnosti. Doufám, že se tento rodinný klenot vrátí mé rodině," uvedl v prohlášení. Cage má podle The Los Angeles Times pro Supermana a komiksy vůbec slabost.

Komiks byl pojištěný, a herci tak už ztrátu v minulosti nahradila pojišťovna. Podle Hrycyka pojišťovny obvykle umožní nalezenou věc původnímu majiteli odkoupit, než ji nabídnou ve veřejné aukci.
ad Vasek (Anarchix):
Kdybych měl soudit pouze podle obálky, a to by navíc mělo mít vliv na to, jestli si danou věc přečtu, tak bych se nedostal asi k polovině komiksů a 95% tzv. "mainstreamu":-)
Neutrino: Ty už jsme brali.
Fry: Já bych to ukončil tím, že bys měl počkat, až ve škole proberete procenta (ono se to docela hodí na tyhle věci).
Jen kak k mému hodnoceni - Asterix 23 - tento komix si opravdu zaslouží 100 protože to je jeden z nejlepších - tak mi to nevytýkejte.