Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Populární hra Plants vs. Zombies konečně i v podobě komiksu!

Ubrebtaný cvok Dave se snaží pomoct své neteři Patrice a jejímu kamarádovi Natovi odrazit invazi zombií, která postupně zaplavuje poklidné městečko. Jejich jedinou naději představuje armáda speciálních rostlinek s nejrůznějšími schopnostmi – od střelby hrachu až po mohutné žvýkající čelisti. Jak na novou obranu zareagují zombie s geniálním Zombossem v čele?
Dobrodružný příběh plný známých postav!

„Mněli bijste si koupyt tudle kníšku. Je to skvjelá kníška ke čtení na dvorku. Zády do ulyce. A bes klobouku.“
– recenze v Zombie News

Díly Časokalypsa, Postrach okolí a Trávogeddon vyšly také dohromady v okrasné krabičce pod označením BOX.

Obsahuje sešity série Plants vs. Zombies: Lawnmageddon #1-6


Scénář
Paul Tobin
Art
Ron Chan
Barvy
Matthew J. Rainwater
Obálka
Ron Chan
Překlad
Martin Herodek
Redakce
Martin Herodek
Žánry
dětský
ISBN/ISSN
978-80-251-4388-9 (Computer Press (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
152 x 228 mm
Tisk
barevný
Váha
184 g
Stran
80
Cena
169 Kč
Originál
Plants vs. Zombies #01: Lawnmageddon (Dark Horse Comics, 2013)
  • Copak(:-chceš
    Copak(:-chceš23.2.2021 11:18Plants vs. Zombies #01: Trávogeddon
    Fíha, tak to ušlo, pěkná kresba, zábavné vtipy. Kdyby trochu více zapracovali na příběhu, tak dám i pět hvězd, příště lepší.
  • trudoš
    trudoš editor22.10.2016 00:01Plants vs. Zombies #01: Trávogeddon
    Nejsem znalcem herní předlohy, takže můj názor na celou věc je zákonitě ovlivněný nedostatkem dat. Dost možná právě kvůli tomu mi na celém komiksu nakonec přišli nejzábavnější zombíci v pozadí, především pak sportovci a disco fanoušci. Jenže tenhle motiv se opakuje a opakuje, až nakonec přestane být vtipný. Samotná dějová linka pak trpí především tím, že není úplně jasné, na koho je cílená. Téma nabízí krvavou řežbu, zpracování pak obdobu Kačera Donalda. Průběh zápletky jsem si následně musel častokrát domýšlet, především základní co, kdo a proč. Zombíci byli ještě v pohodě, prostě chtějí mozky, což je vcelku rozumný požadavek, ale zmutované rostliny, které jako jediné tvoří plnohodnotnou obranu proti olezlým nemrtvým, to už jsem nějak nepobral.
    Zábavu jsem si tak užil jen napůl - fórky se rychle omrzely a děj byl příliš hurá na to, aby měl hlavu a patu. Jako by autorům na obsahu ani moc nezáleželo, hlavně když tam budou plants & zombies, a všichni, kdo „vědí“, by už měli být spokojení.
  • kaylin
    Netvrdím, že je to skvělý komiks a že je to velké dílo, ale právě tahle snaha bavit, která je z komiksu cítit, z něj dělá něco, co je alespoň trochu nadprůměrné, a to především v rámci komiksu, který vzniká na motivy hry, což je vždycky celkem komplikované - hlavně proto, aby to tvůrci neodflákli. A tohle mi jako odfláklé nepřijde. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/10/1018-plants-vs-zombies-travogeddon-60.html
2472