Samostatná a nebojácná Que-min se zakoukala do krásného a jemného chlapce Jung-woo. Jenže její vyvolený si nepamatuje ani její jméno, i když ho několikrát bránila před místními rváči. Vše se navíc komplikuje ve chvíli, kdy do děje vstoupí drsný šéf gangu Ghoon-hahm, který zná složitou Que-mininu minulost... a rozhodne se ji využít k vydírání – protože jinak by se své dávné lásce nemohl přiblížit. Jenže i cynický drsňák se dokáže chovat jemně, aby si získal dámu svého srdce... nebo ne? Jak se Que-min rozhodne? A jak kartami zamíchá nový gang, který si chce v tradicích jakuzy vyřídit dávné účty s Ghoon-hahmem?

Scénář
Lee Young Yuu
Art
Lee Young Yuu
Obálka
Lee Young Yuu
Překlad
Tomáš Horák
Redakce
Lucie Kučová
Žánry
humorný
ISBN/ISSN
978-80-252-1255-4 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Stran
192
Cena
199 Kč
Originál
K2: Kill Me, Kiss Me #04 (Daiwon C.I., 2001)
  • Plocan
    Plocan3.1.2015 15:17K2: Kill Me, Kiss Me #04
    Pozor! Text může obsahovat spoilery! Takhle má vypadat správný předposlední díl! Jung-Woo se zabydlel u Ghoon-Hahma, aby se zotavil po noci strávené v parku, Que-Min pořád neví, pro koho se rozhodnout, žárlivá Lin prozradí tajemství Que-Min, Jung-Woo se přidá ke Ghoon-Hahmově gangu a nakonec vyhlásí gang Devíti kruhů gangu Yi-Won válku. Jak jen tohle dopadne...
    Čtvrtý díl se mi zatím líbil ze všech nejvíc. Měl všechno, co jsem očekával od dílu před velkým finálem! Je vidět autorčin vývoj během prvních čtyř knih, dokázala zvládnout víc zápletek, než jen jednu a žeru jí to! Mám rád žárlivou a rozmazlenou Lin, mám rád cool Ghoon-Hahma, přirostla mi k srdci i Que-Min, jenom na toho Jung-Wooa si prostě nezvyknu. Je tak strašně odměřený, tak strašně chladný, lhostejný, až mám pocit, že to vůbec není člověk. Navíc se chová, jako kdyby mu bylo absolutně všechno jedno a autorka z něj udělala ještě asociála neschopného projevovat jakoukoliv emoci, takže Que-Min se v něm teď snaží ještě probudit nějaké city... Fuj, klišé!
    Každopádně samotný konec byl bravurní, hlavní záporák pro velké finále byl představen, přípravy dokončeny, takže se můžeme vrhnout na finální bitvu mezi gangem Yi-Won a gangem Devět kruhů!
2112