Ukázka
Ukázka
Ukázka
Šuiči Šindó se chce stát rockovou hvězdou, ale chybí mu zkušenosti, talent i skupina. Dá se dohromady s charismatickým kytaristou a s ním se přihlásí do soutěže talentů, aby celému světu ukázal, že v jeho textech dřímá skrytá genialita. Vzápětí se však setkává s Eiri Yukim, který s jeho amatérskými verši nemá slitování a sebevědomí mladého hudebníka nekompromisně sráží. Šuiči jeho kritiku nedokáže pustit z hlavy a rozhodne se proto zjistit, co je vlastně Yuki zač. Jejich osudy se začínají nezvratně proplétat. Síla podobná gravitaci je váže k sobě a oni jí nedokáží vzdorovat.
Staňte se na chvíli romantickým Šuičim Šindó a na stránkách mangy s ním prožijte jeho příběh o lásce a hudbě.
Tato kniha je vytištěna ve stylu „manga“, v autentickém japonském formátu zprava doleva. A protože žádná z kreseb nebyla převrácena nebo nahrazena, čtenáři si příběh vychutnají přesně tak, jak jeho tvůrci zamýšleli.

Scénář
Maki Murakami
Art
Maki Murakami
Obálka
Maki Murakami
Překlad
Jan Horgoš, Barbora Klabačková
Žánry
drama, hudební, humorný, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7413-029-8 (Zoner Press (ZONER software, a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Váha
212 g
Stran
200
Cena
169 Kč
Originál
Gravitation #01 ()
  • kaylin
    V prvním dílu se tak setkáváme s postavami a poznáváme, jaké jsou a jaké asi budou mít postavení v celém příběhu. Není to však úplně něco, co by vás dokázalo navnadit na další díly, ale nelze upřít, že je zde humor, který může někoho bavit. Mě zrovna docela baví a je to něco, co mě přimělo, abych knihu dočetl a následně se někdy pustil do další. Když už mám doma celou sérii, asi by bylo záhodno, abych se jí někdy celou prokousal a něco sem o jednotlivých dílech napsal. "Gravitation" pro čtenáře může být někdy zajímavý experiment, který trochu přiblíží další možnosti toho, o čem je možné psát. Bavit vás to bude ale hlavně v případě, že máte rádi sladkobolnou romantiku s ujetým humorem. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/09/746-gravitation-pritazlivost-1-50.html
  • Azalin
    Azalin mecenáš17.9.2010 14:36Gravitation - Přitažlivost #01
    Jen tak ze zvědavosti jsem si koupil první díl, a i když některé shoujo ai mangy číst můžu, tohle pro mě fakt není.
1411