Jedna k jedný - sken obálky
Ukázka
Ukázka

+ 1 další ukázka

Cítíte tu vůni čerstvých langošů? Slyšíte z plážového baru tóny devadesátkových hitů? V rekreačním středisku Hladina si na své přijde každý, ať už hledá inspiraci pro psaní, lék na krizi středního věku, nebo jen slušné podmínky pro windsurfing.

Projekt ohlášen také na crowdfunding serveru Donio: https://www.donio.cz/jedna-k-jedny
Na internetu se pohybuje chybný náhled obálky s upraveným logem vydavatele - sken obálky zde v DB je správný


Scénář
Jakub Guman
Art
Pavel Kučera (Pavlatoar)
Lettering
gabinet.co.uk
Redakce
Judita Hoffmanová, Michał Słomka
Žánry
humorný, ze života
ISBN/ISSN
978-80-909101-0-2 (Centrala)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
210 x 297 x 12 mm
Tisk
černobílý
Váha
640 g
Stran
96
Cena
449 Kč
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin11.1. 12:36Jedna k jedný
    Taková letní lehce androšská jednohubka, která působí a nakonec i čtenářsky opravdu je mile zpracovaná, ale přes knihovnický, spisovatelský i naho-koupací motivy mě osobně obsahově, humorem i formálně míjí.

    Celkový dojem: 40%
  • Norri
    Norri mecenáš3.1. 12:59Jedna k jedný
    Tento komiks mi prodala už jeho obálka. Jak jsou na obálce dvě nahaté holky, tak objednávám. Příběh je o krizi středního věku, tvůrčí krizi a krásách koupání bez plavek. Dvě holky se vydávají na výlet s cílem znovu nakopnout spisovatelskou kariéru jedné z nich. No a jak myslíte, že to dopadlo? ‘Jedna k jedné’ je naprosto pohodový komiks. Krásný únik z drsné reality do kempu Hladina, kde můžete vystavit slunci i ty části těla, kam vám slunce běžně nesvítí a každé ráno se můžete smát tomu, co jste vyváděli předešlý večer. Jasně, řeší se tam i nějaké ty splíny a depky, ale ne moc. Prostě na pohodu.
    Kresba je svérázná a často má k dokonalosti hodně daleko. Je ale krásně hravá. Bavil jsem se panelováním a různými úhly pohledu. Některé panely jsou dokonce skvělé. A taky je tam Olinka a její gumoví medvídci.
31