Miluju komiksy a snažím se svou lásku ventilovat celému světu, nejen zde ale i na youtube:
http://www.youtube.com/channel/UCGI8WYnO7cVGb57cbg9c4jA?view_as=subscriber
  • Komiksum
    Komiksum2.11.2019 21:39Temné noci - Metal
    Po prvních pár sešitech jsem si řekl "No super Snyderovský bordel pokračuje", jenže jak se příběh postupně rozplétá jde vlastně o dost fajn wtf knihu. Začátek je úplně šílenej, kdy se dějí nějaké věci a i když se to tváří jak je to hrozně promyšlený a inovativní tak vlastně není. Co čtenáře může dost velkou měrou odradit je fakt, že k plnému docenění či lepšímu pochopení některých událostí potřebujeme znát věci které tady prostě nevyšli což je problém drtivé většiny pláštěnek co tady vychází. Naštěstí tato kniha obsahuje i pár sešitů z jiných řad které Scotty nepsal, a paradoxně jsou to nejlepší a nejzajímavější na celé knize.

    Když to shrnu, tak autoři nam namixovali zajímavý koktejl akce a punkových postav a vizí. Díky sešitům z Resistance je kniha opravdu dobrá, kdyby obsahovala jen prvních pár sešitů hodnocení by bylo horší.
  • Komiksum
    Velmi mile překvapení, Smith perfektně balancuje mezi vtipy, akcí i vážnými věcmi. Ke konci se příběh příliš stočí někam jinam a pomyslné "finále" je ve skutečnosti zcela prázdné. Hrozně moc mi sedla kresba, Dodson to dělá krásné cartoonově s místy hezky temnými barvami. Rozhodně doporučuji.
  • Komiksum
    Pro některé možná klasika, pro mě utrpení. Nápad byl fakt dobrý, ale to provedení bylo příšerné, natažené a celkově prostě špatné. Jediné plus co v tom spatřuji je kresba.
  • Komiksum
    Čistej průměr, krásná kresba ale slabší scénář. Motivace padouchů je komická až debilní ale nevadí to, příběh nakonec vygraduje do docela dobrého finále Takže o takový průser jako s předchozím bookem nakonec nejde. Obří plus je Kite Man.
  • Komiksum
    Velká spokojenost. Díky bohu za film protože díky tomu u nás mohl vyjít tento překvapivě hodně dobrý book. Snad český čtenář pochopí že Aquaman je víc než terč vtipů, což mě svým způsobem překvapilo protože Abnett těchto posměšků skvěle využil. Zároveň tu máme postavy které jsou výborně napsané, což celému komiksu přidává bonusové body. Jedno mínus je určitě příliš mnoho kreslířů kteří až na pár panelů svou práci zvládli dobře. Krom ještě pár zvláštních dialogů nemám v podstatě co vytknout, velmi doporučuji.
  • Komiksum
    Skvělý komiks který dokázal vyprávět dobrý příběh skrze "pouhé" čtyři sešity. Má to i pěknou kresbu (Fabok je bůh) a celkem přijatelné naroubování na Watchmeny. Pro některé může být mínus neznalost Watchmenů a Flashpointu.
  • Komiksum
    Tom King není vůbec špatný autor, bohužel lid od něj čekal doslova zázraky podle toho jak byl prezentován, i tak si ale myslím že je dobrý scénárista. Každopádně za tohle bych mu jednu vrazil, napsat tak neskutečně tuctový příběh a při tom si hrát na to jak dělám něco víc? Neděláš Tomáši, tohle dělal i Scotty Snyder a hrozně se spálil. Kresba je zase pěkná, Finch umí a hezky se na to koukám to bezpochyby. Zajímavější je spíš sešit se Swamp Thingem atd. I am Bane má skvělý start ale umře to na tom že Tom King má zapotřebí psát velký příběh, kdyby to psal prostě jako dobrou mlátičku tak proč ne, jenže tohle je stupidní.
  • Komiksum
    Průměr, první příběh obrovsky slabý, druhý velmi dobrý. McFalane je skutečně dobrý kreslíř, jsou to sice klasický nabušený devadesátky ale tohle se mi líbí, ale zkrátka dobry scénárista to není. Příběh s Wolverinem se mi líbil, ale větší roli tam zastává rosomák + je výrazně lépe napsaný.
    Na poměry kompletu ne úplně šťastně vybraný startovní book.
    Kompletů už tu je příliš.
  • Komiksum
    Čte se to dobře, stejně jako první díl ale tempo polevilo. Líbí se mi budování vztahu Barryho s Wallym, ale Wally tady na mě působí jako trošku hlupáček, jsem rád že vrátil na skok i náš zrzavý Wally. Co mě vyloženě uritovalo byla kresba, nejen že se mi ani jeden kreslíř nelíbil ale já nemám rád když se rychle po sobě střídají, a tady jich je zkrátka hodně. Stále jde o řadu kterou má smysl číst protože má dobrou civilní linku.
  • Komiksum
    Musím říct, že jsem v celku překvapen. King se vůbec nevyhýbá nesmyslům typu že Batman je poražen ale přesto povstane, stejně tak soukromí Suicide Squad je vcelku zbytečný a postavy tam mohli být jakékoliv, Bane je za tím taky úplně k ničemu. Jenže to co mě přesvědčilo o kvalitě byli asi poslední 3 sešity, protože I am Suicide tím dostává výbornou pointu (stejné to bylo v případě I am Gotham, nuda a až na konci přišla zajímavá pointa). To co mě ale dostalo nejvíc byl příběh s Catwoman který byl naprosto fantasticky napsaný, ale ta kresba byla naprosto odporná. Kresba Janina mě mile překvapila, protože se mi velmi líbila, navíc mám tento book v AJ deluxce takže o to krásněji se na to kouká, další plus dávám za výborné rozvržení panelů.
    Normálně začínám Kingovi věřit že mě ještě bude hodně bavit.
  • Komiksum
    Pekelně povedená jízda, hrozně se mi líbí jak Mignola proti sobě pouští postavy jako Hellboy, upíři, Nacisti, Rasputin apod. Scénář mi oproti prvnímu dílo výrazně více sedl, což jen ukazuje že Mignola svému světu rozumí. To samé lze říct o kresbě i coloringu, je to bomba. Dále se mi líbí jak krůček po krůčku poznáváme svět Hellboye, stejně jako v první knize nevíme příliš ale pár věcí se nám už rýsuje.
    Tohle je radost číst.
  • Komiksum
    Trvalo to dlouho ale i já se dostal k tomuto pekelníkovi, a jediné co k tomu lze dodat je, že jsem spokojený. Mignola je prostě mistr, jeho kresba je boží ať už jde o Hellboye nebo obří gorilu. Trošku mi vadil scénář, Byrne je místy až zbytečné moc ukecaný a zápletka je neskutečně tuctová ale aspoň je podána jednoduše zajímavě. Po přečtení mi ale přišlo jako by mi něco chybělo, poznal jsem řadu nových postav ale vlastně o nich nic nevím, to doufám napraví budoucí knihy. Co musím jednoznačně pochválit jsou barvy, protože ty dělali celou dobu úžasnou atmosféru!
    Za sebe dávám určitě palec nahoru, funguje to jako perfektní úvod do Mignolaverse a klidně bych i snesl více než kolik jsme tady dostali!
    Ps. bonusové kraťasy byla fajn jednohubka
  • Komiksum
    Koupil jsem jen na základě dobrých reakcí a s pozitivním hodnocením se přidám k ostatním. Na první pohled se zdá, že půjde o komiks pro mladší publikum ale Vaughan to píše jako zajímavé drama a celková dynamika postav je opravdu povedená. Jediné co mě mrzí - kresba. Alphona prostě není pro mě ale stejně jako u Ms. Marvel uznávám že to k tomu příběhu sedí.
    V tomhle hodlám pokračovat protože mě příběh velmi zaujal.
  • Komiksum
    Komiksum9.2.2019 11:40Batman: Temné vítězství #1
    Velká spokojenost, dost jsem se obávám toho, že Loeb bude vykrádat sebe sama a udělá "Dlouhý Halloween 3". To se naštěstí z větší části nestalo, ano je zde mnoho podobností ale místy se mi to líbí víc než právě Halloween. Kresba je naprosto fantastická o tom není pochyb, i když pár nepěkných věcí se najde tak Saleovi dvojstránky jsou naprosto boží. Osobně mi akorát vadí přílišná propagace Robina, Sale o něm mluví v předmluvě jako kdyby byl stěžejní bod celého příběhu (což není pravda) a je dokonce na coveru první knihy (kde se ani vůbec nevyskytuje). Každopádně tohle určitě stojí za přečtení, rozhodně lepší než příliš oslavované Ticho.
  • Komiksum
    Komiksum8.2.2019 08:38Batman R.I.P.
    Namítejte si co chcete, Grant Morrison je zkrátka génius (ale i magor zároveň). Udělat takhle psychologicky vážného Batmana s použitím věcí které lze znát např. ze Silver Age je neskutečná práce a Morrison si za mě zaslouží potlesk ve stoje, bohužel místy to přehání až moc a vůbec by nevadilo kdyby zpomalil. Kresba Tonyho Daniela skvělá, další kreslíři v závěrečných sešitech průměr. Pokud chcete akčního Batmana sáhněte po Snyderovi, pokud chcete na půl chytrého a na půl úplně šíleného Batmana tak Morrisonův run je přesně pro vás, ale bacha je to náročné čtení a nedá vám rozhodně nic zadarmo. Jen škoda jak to tu vše vyšlo.
  • Komiksum
    Tohle je výborné, po nijaké Matičce Rusi přichází po příběhové stránce velmi zajímavá kniha. Opět mi vadilo místy přehnané klišé ale vynahrazují to panely kde se tvůrci duo snaží čtenáře šokovat. Nelze tomu moc vytknout, O'Brienovou jsem si hodně oblíbil.
  • Komiksum
    Komiksum30.1.2019 15:22Punisher MAX #03: Matička Rus
    Čte se to dobře, ale příběh je celkem nudný a nezáživný, dost se opírá o klišé a až na pár scén na něj prakticky po přečtení zapomenete. Palec na horu za kresbu a za příběhovou pointu.
  • Komiksum
    Komiksum8.1.2019 22:14Punisher MAX #02: Irská kuchyně
    Fajn čtení, místy překvapivě ukecané a komplikované ale vyvrcholení zápletky je moc fajn. Krev a sprosťárny lítají všude kolem, jen tak akce chybí. Každopádně příjemné čtení.
  • Komiksum
    Komiksum6.1.2019 02:53Batman a syn
    Samozřejmě, že můžeme namítat kolik tam je chyb atd. Nelze tomuto komiksu upřít fakt, že se Grantovi povedl. Líbí se mi dualita Bruce a Damiana i Damiana a Tima. Kresba pěkná. Celkově jde o dobré čtení s fajn příběhem.
  • Komiksum
    Fajnové čtení, Morrison tu perfektně vytváří dynamiku mezi novým Batmanem a staronovým Robinem. První část knihy která představuje nového záporáka Mr. Pyga je perfektní. Bohužel mi to kazí druhá část kniha která je o Red Hoodovi a je výrazně slabší, další mínus je změna kreslíře k horšímu. Je to ale Morrison, nemusí to sednout každému, ovšem mě se to líbí.
  • Komiksum
    Jeden z nejcennějších svazků kompletu. Za zmínku stojí hlavně Arkham který je zkrátka neskutečně (Morrisonovské) WTF.
  • Komiksum
    Komiksum5.1.2019 01:34Lex Luthor: Muž z oceli
    Nádhera, čte se to dobře (a to Azzarela nemusím) a hlavně se na to krásně kouká. O proti Jokerovi tvůrčí dvojici naprosto naplno využívá potenciál Lexe Luthora a velmi dobře nám ukazuje že není záporák a jeho motivy jsou velmi opodstatněné. Velmi povedené oproti již jednou zmíněnému Jokerovi.
  • Komiksum
    Sin City = Úžasnost. Miller stále potvrzuje jak perfektně umí s touto sérií pracovat, kresba i scénář prostě super. Nelze ale opomenout fakt, že příběh je oproti předchozím knihám značně jednodušší a přímočařejší. Krása předchozích dílů byla, že nám Miller ukazoval postavy které nejsou dokonalé, nebojí si zašpinit ruce a přesto jsou lidské. Wallace je charakter, čestný a bez větších důvodů se bezhlavě pouští za hledáním ženy jménem Ester. Celou dobu jsem doufal v nějaký zvrat nebo odhalení že Wallace přece jen není tak dokonalý, což se bohužel nestalo. Tak či tak celý příběh funguje dobře, stále má perfektní atmosféru a neskutečně mě to bavilo číst. Zkrátka utíkejte a kupujte, je to fakt (kurva) velký Sin City oproti ostatním bookům.
  • Komiksum
    Komiksum20.11.2018 19:00Ms. Marvel #01: (Ne)normální
    Než se vyjádřím ke komiksu tak musím smeknout před Pasekou a Crwí jelikož ten hardback je fakt povedený. Ovšem to se o obsahu říci nedá, tohle bylo nominováno na tolik cen? Hádám, že díky zastáncům menšin atd. Podání Kamaly není zase tak špatné, ale příběh, zrod schopností, origin to vše je zkrátka neskutečná nuda. Nejsem bohužel cílovka, je patrné cílení na děti a dívky. Za co jsem alespoň rád je fakt, že se nám nesnažili tolik cpát různé náboženské věci a další podobný nesmysli (ovšem feministky a menšiny nad tím jistě budou onanovat). Kresba se mi vůbec nelíbila ale k příběhu docela seděla. Jsem zvědavý jak to ohodnotí zbytek místního osazenstva vy bílí patriarchové!
  • Komiksum
    Dobrý čtení s příběhem alá Bondovka. Winter Soldier zde hraje spíše druhé housle a stará se o akční část příběhu. Co je škoda je fakt, že příběh byl od začátku celkem předvídatelný včetně konce. Kresba mi až na pár panelů k příběhu nesedla. Jedná se o dobré akční béčko, dostal jsem co jsem čekal od Remendera.
  • Komiksum
    Neskutečné zklamání, je vidět, že normální přístupnost Jessice neprospěla. Mám rád Alias a měl jsem celkem obavy jak to dopadne, bohužel se naplnili a je fakt zlý. Komiks absolutně neplní svůj účel, vůbec vás neseznámí s postavou a je dost patrné, že se odkazuje na události o kterých by bylo fajn něco vědět. Druhý bod je, že Jessica je naprosto vedlejší postava a když už tam je, máte chuť jí jednu vrazit. Myšlenka dobrá ale provedení pokulhává. Kresba je fakt neskutečně hnusná. A Annual? Škoda slov... Suma sumárum tohle je fakt průser a radši se vrátím k Aliasu který Jess sedne. Na závěr, to Jonesová působí jako neskutečná pěst na oko. Nedoporučuji.
  • Komiksum
    Komiksum11.10.2018 20:48Daredevil: Muž beze strachu #01
    Jak tohle shrnout, asi jako naprostou bombu. Bendis tu rozehrává velmi zajímavý konverzační příběh který se hlavně soustředí na noir styl a hlavně Matta Murdocka než Daredevila. A funguje to, máme tu obsažené celkem 3 větší příběhy. Prvním příběh pojednává o Benovi Urichovi a jeho reportáži která je zásadně spojená s Daredvilem. Jedná se o velmi zajímavý příběh s kresbou která mi místy neseděla ale rychle jsem si zvykl. Pak následuje příběh o prozrazení Mattovi identity a to je naprosto perfektní (navíc v Maleevově kresbě). Poslední příběh ukazuje Matta s Foggym u soudu a opět skvěle napsaný příběh s příjemnou kresbou. Zkrátka tento omnibus posouvá Daredevila výše než to dokázali předchůdci. Přestože se jedná o externě ukecaný komiks tak Bendis to píše neskutečně čtive a člověk to přečte na hned. Tohle stojí za přečtení. Jediné mínus které k tomu mám není ke komiksu jako takovému ale vydavatelům, nazvat to omnibus a vydat takový malý formát je škoda (na některých dvou stránkách se člověk hůř vyzná) tohle by si zasloužilo minimálně standartní formát komiksu.
  • Komiksum
    Komiksum2.10.2018 11:49Ghost Rider: Cesta slz
    Fakt wau. Nejsem kdovíjak velký fanoušek westernu a proto jsem k tomuto komiksu přistupoval opatrně, ovšem Ennis s Crainem mi hned na začátku dokázali, že se není čeho bát, a že tohle bude tvrdá jízda. Jak já moc postavu Ghost Ridera nemusím tak toho zasazení bylo zkrátka geniální. Příběh dokáže naplno vyvolávat emoce (druhý sešit jsem musel chvíli rozdýchávat) a funguje na jedničku. Kresba sice vypadá místy hrozně uměle ale celkově pomalá dokrelit tento ponurý příběh. Pro mě milé překvapení které vám určitě doporučuji.
  • Komiksum
    Velmi zajímavé pojetí Nebojsy. Sice mě hrozně vadila kresba prakticky od začátku do konce, ale jinak nemám moc co příběhu vytknout. Nápadité věci, dobrý zvraty, správně situovaná camea (trošku mě ale zklamal Bullseye). Zpočátku mi sice vadila přílišná orientace na církev, ale v průběhu příběhu se to velmi zajímavě vysvětlilo. Tohle určitě stojí za přečtení, dodává to zajímavý pohled na Daredevila a ukazuje proč tuto postavu mám tak rád.
  • Komiksum
    Miller je machr, to se musí nechat. Jeho noirový Daredevil je fakt super, ale je zde pár věcí co mě trošku mrzí. Miller se hrozně v tom příběhu po scénaristické stránce opakuje. Další věci co mě nebavila byl poslední sešit, Nuke a Captain America se do toho co se snažil Miller vyprávět nehodili. Poslední výtku předám Davidu Mazzucchallimu jehož kresba není špatná ale na pár místech se mi tolik nelíbila. Je sice vidět, že komiks je trošku starší ale máte zde krásné ukázamý pád a vzestup Matta Murdocka, jelikož celý příběh je spíš o něm než o Daredevilovi. Za mě super.
  • Komiksum
    Tento komiks jsem doma objevil po letech, a musím říct, že i po těch letech mě pořád baví. Pokud máte rádi Simpsons nebo Futuramu tak je to téměř povinnost, jedná se o super crossover s pěknou kresbou a takovým klasickým dějem těchto seriálů. Nejedná se sice o bůhvíjaké filozofické dílo ale přesto je to čtení které zábaví a užijete si ho. Příjemná četba na jedno odpoledne kterou rád doporučim. Ps. přebal je vymyšlený geniálně.
  • Komiksum
    Pro mě velké zklamání, příběh je tak neskutečně ukecaný a nudný až to hezké není. Nápad se mi líbil, ale provedení se tolik nepovedlo. Příběh je zajetý v klasickém klišé a jediná inovativní věc je že May není outsider ale populární šprt. Musel jsem se donutit to dočíst, protože tento komiks je hrozně orientovaný na dívky a trošku mi to vadilo. Jinak se mi líbila kresba Pata Ollifeeho, Frenzovo What If moc ne (ale to je spíše chyba coloringu). Zkrátka je to nudný ukecaný čtení že i souboj s Venomem je nudný. Spíš podprůměr.
  • Komiksum
    Moc fajn Star Wars komiks za kterým stojí v současnosti velmi známý scénárista Jason Aaron. V této knize máme 2 booky, přičemž z nich je jednoznačně lepší Skywalker útočí ze kterého přímo čiší klasické Star Wars. Všechny postavy se chovají tak jak známe z filmů a i tak vypadají což je ohromné plus. Ovšem druhý book zůčtování na pašeráckém měsíci už je poněkud slabší, hlavně pár momentů je dost WTF. Slabinou toho komiksu je fakt, že pojednává o známých postavách které se ještě objevovali v dalších filmech a proto o ně nemáme vůbec žádný strach. Co mě určitě mrzí je změna kreslířů, z trojice Cassaday, Bianchi a Immonen vypadá prostě nejlépe první jmenovaný (i když zbytek nekreslí vůbec zle). Za slušné peníze dostane nový super komiks z nového kánonu a to za to určitě stojí, mohu doporučit nejen fanouškům Star Wars.
  • Komiksum
    Komiksum23.8.2018 13:06Watchmen - Strážci (3. vydání)
    K tomuto komiksu se říká obrovské množství superlativ, a zcela oprávněně. Příběh jak po stránce scénáře tak kresby je jednoduše excelentní. Tento komiks je jednoduše opravdové umělecké dílo, práce s panely, s barvou a celkově i s příběhem je na neskutečně vysoké úrovni. Příběh na mě působil jako vaše poslední etapa v superhrdinském komiksu, ale paradoxně tím Moore odstartoval velký zájem o temné komiksy. Co rozhodně u toho komiksu musíte je přemýšlet, protože když nedáváte pozor občas můžete ztratit nit. Rozhodně se mi líbí jakým způsobem jsou psány všechny postavy, prakticky všichni jsou magoři a to se mi líbí. Zajímavá paralela k příběhu byl i pirátský příběh který příjemně doplňoval hlavní děkovnou linku. Stejně tak vedlejší postavy působili příjemně a uvěřitelně. Pokud byste chtěli výborný komiks tak sáhněte po tomto, ovšem pozor jedná se hlavně o ukecané filozofické dílo než tupá super hrdinská mlátička. Bravo pane Moore a Gibbons, stvořili jste legendu.
  • Komiksum
    Veliká bomba. Takhle bych jednoduše popsal tento komiks. Azzarela moc nemusím ale tady mi ukázal jakou pecku je schopen napsat. Corben už trochu pokulhává protože místy působí jako karikatura (zkrátka jeho kresba mi asi nikdy plně nesedne), ovšem k příběhu to sedí. Co musím pochválit tak je prostředí který je úplně boží, je správně depresivní aniž by nám musel Azzarelo říkat jaká díra to je, protože ostatně to mi vidíme. Jinak i humor je skvělý, dobře situovaný. Zkrátka pokud chcete číst něco co je trochu depresivní ale vtipný a bizarní zároveň, tak šáhnete po tomhle. Za plný počet jednoznačně a těším se na další díly.
  • Komiksum
    Veliká bomba. Koupil jsem to jen kvůli Maleevově kresbě ale nakonec se z toho vyklubala excelentní záležitost. Bendis je zde ve vrcholné formě, připadal jsem si jako bych četl další book Aliasu (je vidět u jaké postavy se BMB inspiroval při tvorbě Jessicy Jones). Kresba je naprosto uchvacující, na určitě panely jsem se musel dívat několikrát jak se mi libily. Pokud jste četli Alias nebo viděli seriál Jessica Jones tak je to na velmi podobné vlně dělané. Jessica Drew je psychologicky v hájí, prožila si toho skutečně hodně (a zde také prožije). Za co ještě naše kreativní duo zaslouží pochvalu je fyzika celého příběhu, je krásné uvěřitelná, Jessica dostává i dává hodně ran které mi přišli na komiks velmi reálné. Když to shrneme, super příběh se super postavou o které jsme moc nevěděli, boží kresba se super atmosférou = jedno z nejlepších NHM, tohle vám milerád doporučím.
  • Komiksum
    Komiksum2.7.2018 19:50Joker
    Slibný začátek, ale ke konci to sklouzlo ke klasickému mainstreamu. Příběh je standartní tuctovka o tom jak se z malého gangstera stane velká ryba, ovšem tady tím jak je Joker tak příběh dostává nový rozměr. Ponurý pohled na město, Jokera a jeho práci se mi hrozně moc líbil. Bohužel někde v polovině se to Azzarelovi sesypalo a konec byl těžká slabota. Kresba zaslouží velký palec hore, od začátku do konce je líbivá (och ten cover). Suma sumárum to mělo větší potenciál ale je to fajn jendohubka s dobrým příběhem. Za 4* doporučuju určitě, ale mělo to na víc
  • Komiksum
    Už kdysi jsem četl The Button a líbilo se mi to, proto jsem se těšil právě na Flashe. A musím říct, že to za to stálo. Williamsonův příběh sice z počátku trochu vykrádá Spider Island, ale díky bohu brzy si jde tato kniha pouze vlastní cestou. Příběh je velmi dobrý od začátku, ale musím říct, že právě ta chvíle kdy se v Central City objevují další Flashové je trochu slabší. Moc se mi líbil vývoj některých postav, záporák je skvělý. Příběh na mě ke konci působil jako Batman který má možnost se záporáků zbavit jednou pro vždy ale stejně je radši pošle do Arkhamu protože věří ve spravedlnost. Kresba Giandomenica se mi moc líbila, sice neumí kreslit obličeje z dálky ale líbí si mi to. Zatím jsem z Rebirthu četl Batmana, All Star Batmana, Green Arrowa a musim rict, že Green Arrow s Flashem jsou to nejlepší co tu vyšlo. Určitě za plný počet, kniha obsahuje 9 sešitů a jedna se o pěkně tlustou záležitost.
  • Komiksum
    Wau! Tohle mě dostalo. Green Arrow: Rok Jedna co tu tehdy vydal BBArt je komiks na který nedám dopustit, ovšem tohle je úplně jiný level. Příběh je lehce politický s příměsí detektivního příběhu, hned v prvním sešitě si mě získal a až do konce nepustil. Scénář je úplně boží (až na jeden zvrat) jsem se skvěle bavil, kresba Ferreyry a Schmidta je úplně skvělá. Výborný úvod do velmi nadějné série, konec je pro ty co četli Green Arrow: Rok Jedna příjemné překvapení. Doporučuji lidem jak co četli již zmíněnou knihu, tak těm co znají seriál. Za plný počet, nejlepší věc z Rebirthu co u nás zatím vyšla.
  • Komiksum
    Na tohle jsem se těšil, protože začátek Snyderova runu u Batmana mě bavil, a Romita Junior je můj oblíbený kreslíř. A jsem rád, že se to povedlo. Má to celkem solidní a rychlý rozjezd, a tempo to ztratí málokdy. Hlavně jsem se těšil na to jak uvidím Batmana mimo Gotham, a to mě lehce zklamalo, doufal jsem, že bude mít horší adaptaci na prostředí, ba naopak se chová v neznámém okolí jako doma. Co jsou pravděpodobně slabší části jsou konverzace mezi Batmanem a Two-Facem, ty mě tolik nebavili. Objeví se zde mnoho známých (či méně známých) padouchů, ovšem většinou je Temný Rytíř hned vyřídí a je hotovo. Konec mě velmi zaujal, byl takový odlišný než normálně (ale svým způsobem standartní). Svým způsobem mě to asi bavilo víc než hlavní Batman z Rebirthu. Zkrátka Snyder tomu Batmanovi rozumí. No a teď Junior, ten je na některých panelech tak neskutečně hnusný (Killer Croc) že jsem tomu nemohl uvěřit. Na některých je zase překvapivě dost dobrý (Batman s motorovkou), ale Batman Romitovi tolik nesedí (možná je to vina coloringu který je taky že začátku hrozný ale zvyknete si). Pokud máte rádi Batmana tak bych to mohl doporučit, je to velmi dobrá kniha která mě příjemně překvapila, za 4* určitě.
  • Komiksum
    Většině komiksů vyčítám začátek a konec, tady jsou to naopak ty nejlepší části. Millar je za tento komiks adorován, takze očekávání veliká, prvně jsem viděl film který byl v mých očích slabý. Za začátku jsem si říkal jo, myšlenka s děckama co se předvádějí a zvořou to je velmi dobrá pro tento příběh. Pak se to ale zvrhne na místy trošku nelogickou jízdu, protože některé postavy se chovají jako ultra blbci. Vyjímkou je pravděpodobně Spider-Man který se asi v půlce příběhu zamyslí (asi jako jediný) a uvědomí si, že teoreticky něco dělá blbě. Idea, že si to hrdinové rozdají mezi sebou zní dobře, nesnášenlivost alá proti X-Menům mi ale přišla místy křečovitá. Kresba v pohodě, ale že bych si z McNivena sedl na zadek to taky ne, ovšem panely kde jsou všichni hrdinové jsou velmi povedené. Dobrý, ale přeceňovaný komiks v mých očích. Určitě nekupujte za 1000,- a více, nevyplatí se to. Ps. komiks mám v angličtině v papperbacku, ale i tak jsem si chtěl v naší demokratické společnosti vylít své srdíčko.
  • Komiksum
    Hrozně sympatický komiks, jak už jsem párkrát zmínil tak Johns není můj nikterak oblíbený autor protože trpí velkými výkyvy scénářů. Nutno podotknout, že jeho Tajemství původu se mi tak moc líbilo, že jsem koupil tohle. A opět jsem se skvěle bavil. Už tak nějak klasicky to nevyšlo úplně šťastně, protože pár věcí nepochopíme tak jak by byla potřeba. Abych scénář furt nechválil, tak mi vadilo neustálé připomínání toho jak Hal se snaží vykoupit a tak (řeší se to pořád dokola od začátku do konce). Úvod knihy je super, sešity s Green Arrowem a Batmanem mě velmi potěšili, stejně jako hlavní příběh. Což je možná trochu škoda je jak se střídají kreslíři (přesto to vypadá celou dobu pěkně). Podle mého super komiks, určitě mám v plánu si koupit další Lanterny, máme kliku na tolik kvalitního GL. Tohle vám rád doporučím, ale je nutné nad tím hodně přemýšlet, není to komiks jen tak na pobavení, 4*.
  • Komiksum
    Dobrá knížka ale ne úplně šťastně u nás vydaná. Je to velmi rozkouskované, což kazí pocit z příběhu, jak všechno skončilo se vlastně nedozvíme. Taky musím říct, že nejzajímavější části knihy je minulost MJ, toho bych si radši přečetl více, protože konfrontace s Venomem začíná dobře ale končí dost dětinsky. Příběh s Pumou je taky velmi dětinský a ruší vás v příběhu, to samé napodobitelé Vultura. Ron Frenz zaslouží pochvalu, jeho kresba mě bavila celou dobu, naopak McFarlane na některých panelech není tak pohledný. Zkrátka dostanete kvalitní komiks kde se ale o Venomovi dozvíte málo a objeví se až na konci, jinak celou dobu vidíte černý oblek na Spideym. Na druhou stranu je tu krásný průřez vývojem černého kostýmu a to se mi líbí. Suma sumárum dávám 3*, ale jen protože jsem dostal něco jiného než jsem čekal. Klidně mohu doporučit.
  • Komiksum
    Slabší než první book, ale pořád velmi kvalitní. Začátek je hodně dobrej, pokračuje v těch dobrých věcech ze Sovího Tribunálu. Bohužel se střídají kreslíři což mě vadilo (jako není to taková tragédie, ale Capullo je Capullo). Příběh je docela detektivní, to je dobře. Ke konci se to trošku zvrhne, Snyder udělá zajímavý i divný zvrat v jednom. Je to sice slabší ale s odřenýma ušima za plný počet. Snyderovo pojetí Batmana se mi líbí.
  • Komiksum
    Ty vole to byl hroznej odpad. 3 sešity ze série Captain America byli hrozně cool, ale sólo Falcon je fakt odpad. Jedna z nejhorších věcí co u nás vyšla v rámci NHM, určitě nedoporučuji.
  • Komiksum
    Ach jo, tak jsem si zase protrpěl NHMko. První sešit ze série Doctora Strange kde byl i Black Knight mi přišel v pohodě, ale pak to gradovalo až se z toho stala nuda. Tentokráte ani kresba nezaujala. Jsem celkově zklamán, vůbec mi to nesedlo.
  • Komiksum
    Předešlý díl mě malinko zklamal, proto mě překvapuje jak tu kvalita stoupla. Příběh graduje a hodně dobře (i když na konci mě Cyclops tak štval že bych mu vrazil). Pak je tu Hope, postava kterou "žeru" už od X-Men Schizma, ta mě prostě vadí. Je to akční jízda se sympatickými dialogy, do tohohle podle mě můžete jít. Minisérie Versus je tady v této knize boží, příjemně jsem se zasmál.
  • Komiksum
    Začal jsem až touto knihou protože první jsem nestihl. Nevím jestli je to tím nebo mě to tak nebralo. Jedná se celkově o tupou superhrdinskou mlátičku s fajn kresbou, průměrným scénářem, arogantními X-Meny a hodně dobrým koncem. Celkově na mě konflikt působil dost uměle vytvořený, podobně jako Civil War 2. Ovšem ke konci to chytá celkem slušný grády a čtyři hvězdy nedávam kvůli tomu protože to natahování a chování některých postav mi vadilo. Možná, že až si seženu jedničku tak se hodnocení zlepší, ovšem teď to je jen průměr.
  • Komiksum
    Komiksum12.6.2018 22:38Znovuzrození hrdinů DC
    Tak nevím no, chudáci lidi kteří se nechytali na to že to je "ideální start pro nové čtenáře". Nápověda, není ani trochu. Tohle je katalog pro staré dobré DC harcovníky. Plus za vysvětivky na konci knihy. Jinak průměrný příběh alá Geoff Johns, pokud se nevyznáte v DC, nekupujte.
  • Komiksum
    Pokračování Batman Dlouhý Halloween remaster edice, akorát s horší kresbou a debilnějším scénářem. Postavy se střídají divně, Joker je strašnej. Ústřední záporák má dost zvláštní motivaci, konec příběhu je velmi zmatečný a Loebovi se to úplně rozpadlo po rukama. Zkrátka průměr, za ty peníze to takový hřích není.
  • Komiksum
    Komiksum20.11.2018 19:59Ms. Marvel #01: (Ne)normální
    Jsem zvědavý jak to tady lidi ohodnotí, mě to teda dobrý nepřišlo. Ani mi nepřišlo, že by se nějak přehnaně řešila víra Kamaly, takže o žádnou velkou agitku se nejedná.
  • Komiksum
    Komiksum12.10.2019Prodám
    Na prodej:
    NHM -
    #14 Strážci galaxie 200,-
    #17 Falcon 170,-
    #18 Deadpool 350,-
    #25 Daredevil 170,-
    #28 Iron Fist 170,-
    #29 Blade 170,-

    UKK -
    #7 Daredevil zmrtvýchvstání 170,-
    #21 Spider-Man Návrat 100,-
    #24 Spider-Man Odhalení a dokud hvězdy nezhasnou 250,-
    #51 Zimní Voják část 2 170,-
    #63 Marvel Knights Spider-Man: Dolů mezi mrtvé 170,-

    DCKK -
    Green Lantern: Tajemství původu 120,-
    Batman a Syn 120,-
    Dlouhý Halloween 1 a 2: 220,-
    Superman Brainiac 120,-
    Muž Který se směje a Arkham 130,-
    Green Arrow Rok jedna 120,-
    Green Arrow Prázdný Toulec 1 120,-

    Green Lantern: Pomsta Green Lanternů 200,-
    Star Wars Skywalker útočí a zůčtování na pašeráckém měsíci 300,-
    Star Wars Vader a Stíny a tajemství 300,-
    Batman a Syn (český hardback) 200,-
    Batman RIP 200,-
    Batman a Robin 200,-
    Deadpool Mrtví Prezidenti 150,-
    Daredevil Omnibus 1: 500,-
    Ms. Marvel (Ne)Normální
    150,-

    Na ceně se lze ještě dohodnout, k zastižení jsem na mailu: komiksumec@gmail.com
  • Komiksum
    Komiksum29.7.2019Prodám
    Na prodej:
    NHM -
    #1 Avengers 50,-
    #17 Falcon 170,-
    #25 Daredevil 170,-
    #28 Iron Fist 170,-
    #29 Blade 170,-
    #43 Moon Knight 170,-
    #49 Spider-Woman 170,-

    UKK -
    #51 Zimní Voják část 2
    #63 Marvel Knights Spider-Man: Dolů mezi mrtvé

    DCKK -
    Green Lantern: Tajemství původu 120,-
    Batman a Syn 120,-
    Dlouhý Halloween 1 a 2 220,-
    Superman Brainiac 120,-
    Muž Který se směje a Arkham 130,-
    Green Arrow Rok jedna 120,-
    Green Arrow Prázdný Toulec 1 120,-

    Green Lantern: Pomsta Green Lanternů 200,-
    Star Wars Skywalker útočí a zůčtování na pašeráckém měsíci 300,-
    Batman a Syn (český hardback) 250,-
    Batman RIP 250,-
    Batman a Robin 250,-
    Deadpool Mrtví Prezidenti 150,-

    Na ceně se lze ještě dohodnout, k zastižení jsem na mailu: komiksumec@gmail.com

  • Komiksum
    Komiksum3.5.2019Prodám
    Nabízím:
    UKK -
    16 Ultimates
    51 Zimní Voják 2
    NHM -
    3 Wolverine
    16 Vision
    17 Falcon
    29 Blade
    65 Runaways
    DCKK
    Green Lantern: Tajemství původu
    Superman: Brainiac
    Green Arrow: Prázdný toulec 1

    Deadpool 1 Mrtví prezidenti
    Deadpool 2 Lovec duší
    Flash 1 Když blesk udeří dvakrát
    Punisher Max - Matička rus, Irská kuchyně, dole je nahoře černá je bílá
  • Komiksum
    Komiksum24.9.2018Prodám
    UKK: Avengers vs. X-Men 2 a 3 část
    NHM: Vision, Falcon, Spider-Girl
    DC Komplet: Superman Brainiac, Green Arrow toulec prvni dil, Green Arrow Rok Jedna
    Případě zájmu napište na email komiksovykanal@gmail.com
    Možné osobní předání na nadcházejícím crweconu.
  • Komiksum
    Komiksum26.8.2018Prodám
    Ahoj, můj kamarád prodává kompletně Batmana od Scotta Snydera z New 52 v broži. Možnost osobního předání v Ostravě, cena 3000,- + poštovné pokud nejste z Ostravy. Prodá jen jako komplet.

    V případě zájmu kontaktujte na email: jurasmarek@seznam.cz
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 114 (cca 36191 Kč)
Mám: 97 (cca 31488 Kč)
Chci: 37 (cca 20753 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0