Miluju komiksy a snažím se svou lásku ventilovat celému světu, nejen zde ale i na youtube:
http://www.youtube.com/channel/UCGI8WYnO7cVGb57cbg9c4jA?view_as=subscriber
  • Komiksum
    Tohle byla moje první konfrontace s Batmanem, a při prvním čtení mi to přišlo relativně dobré. Jenže pak přišlo druhé přečtení a vše se zbořilo. Působí to na mě jako kdyby si DC řeklo, že chtějí remasterovanou edici dlouhýho Halloweenu jen s horším příběhem. Pro nováčky na seznámení s postavou fajn, ale pro zaběhlé profily žádná sláva. Nejlepší moment komiksu je když Superman dostane přes držku, mám to jako tapetu na mobilu❤ Takže průměr, ale za tu cenu si to kupte, je to fajn početní za 3*.
  • Komiksum
    Za mě super věc, mám věci ze série What If rád. Problém pro některé čtenáře je, že musí znát ty příběhy jelikož tato What Ifko je primárně pro fanoušky. Podle mého ale tady v této knize není obsažen žádný příběh kde by se čtenář ztrácel. Je tu sedm sešitů, které jsou víceméně dobré (co kdyby Gwen nezemřela je velmi překvapující). Střídá se tu mnoho slavných kreslířů i scénáristů, kvalita proto zaručena. Pro některé to možná bude horší čtení protože to je retro, ale já retro rád takže super. Mile rád doporučím známé alternativní příběhy (Uatu je sympaťák). Za 4*.
  • Komiksum
    Start byl hodně WTF, jak mohl DD přežít až do doby než ho převzal Frank Miller nechápu, páč Standa ho napsal hodně špatně. Miller si ho ovšem vzal do parády dobře, což potvrdil při svém návratu tady v této knize. Super temný origin Matta Murdocka s kresbou mladýho Romity kterého mám rád. Povinnost fanoušků koupit, super příběh který mě baví od začátku do konce. Jedno z nejlepších NHM, určitě přidejte do sbírky.
  • Komiksum
    Tak nevím, začátek mě dost navnadil, má to solidní tempo, ale v nejlepším se končí. Ano má to i druhou knihu v rámci UKK, jenže tato série má 3 knihy a my se nedozvíme jak to skončí. Ptám se proč? Kniha je neskutečně krátká, že mohli být minimálně 2 booky spojené a ten třetí tu mohl taky vyjít. To je obrovské mínus zajímavé knihy, která měla první dva sešity super tempo, ale ke konci přišel útlum. Kresba Terryho Dodsona se mi hrozně líbí (Black Cat a MJ jsou sakra sexy!). Tím, že se neměl příběh šanci tolik rozjed nemohu dát víc než 3*, ale za mě to je dobré čtení.
  • Komiksum
    To je ono! Kniha nabízí hned 3 různé příběhy ke kterým si něco řekněme:
    Na úvod máme první výskyt Spider-Mana psaný Standou Lee, a i po těch letech není špatnej, nelze mu nic vytknout. Pak příjde annual, jako není špatný a bavil mě, ale souboj se Sinister Six je bohužel dost repetetivní. Nemluvě o tom, že pár věcí je zde fakt hodně debilní, ale beru. Pak přichází pán J. Michael Straczynski a opět mě svým Spider-Manem baví. Tentokrát se v příběhu Šťastné Narozeniny dočkáme spíše akce a vzpomíná než větší příběhový hloubky. Zpátky k příběhu se vracíme na konci Šťastných Narozenin a pokračujeme v tom v posledních dvou sešitech. Nechci se opakovat, ale je to furt bomba, Romita furt vypadá moc dobře. Jedná se o pokračování Návratu, Odhalení a dokud hvězdy nezhasnou, určitě doporučuji koupit.
  • Komiksum
    Tak po otřesné první knize přišla ještě horší kniha druhá. Superman je ještě větší debil a další postavy tak hrozně napsaný, že nechápu jak jsem to dokázal dočíst. Když to zhodnotím jako celek je to prachobyčejná sračka. Určitě nedoporučuji.
  • Komiksum
    No ty vole to fakt ne... Nikdy jsem neměl rád Supermuže, a tenhle komiks krásně ukázal jak nudnej je (ale Poslední Syn Kryptonu doporučuji). Ani kresba Jima Leeho není dobrá, postavy všechny podle jedné šablony, farář a Superman jako by byli dvojčata. Jediný důvod proč tomu dávám 2* jsou scény s farářem, jinak tu vůbec nic není. Tohle si fakt nekupujte.
  • Komiksum
    Komiksum11.6.2018 22:40Deadpool: Drákulova výzva
    Jsem překvapen. Četl jsem to po Mrtvích Prezidentech (žádná sláva) a Lovci duší (o moc lepší) a musím říct, že tohle mě fakt bavilo. Scénář byl opravdu vtipnej, humor je jednoduchý ale funguje. Kresba vypadá hezky (Shiklah je fakt pěkná roštěnka). Dobrá a velmi dlouhá akční jízda, musím říct, když na scénu přichází parodie na Fantastic Four tak tempo upadá, ale ke konci se to zlepší. Konec příjemně překvapil, fakt se mi líbil. Rozhodně doporučuji, lze číst samostatně či až po prvních čtyřech knihách.
  • Komiksum
    Komiksum10.6.2018 17:15Deadpool #02: Lovec duší
    U Mrtvích Prezidentů jaem nesouhlasil s většinou která to celkem cenila, dnes opět budem nesouhlasit ale s opačným názorem. Bavil jsem se opravdu hodně. Hned na úvod máme parodii na retro sešit který je prostě od začátku do konce vtipný, vyvrcholení je jak by řekl Daniel Nekonečný Grandiozní. Následuje příběh Lovec Duší který jako by z oka vypadl Mrtvím Prezidentům, ovšem s tím rozdílem, že to je konečně vtipné a bavilo mě to. Kresba je Super, návštěva Spider-Mana je dobrá, Daredevila zbytečná. Díky tomuhle booku se hodně těším na hodný zlý a ošklivý. Za sebe doporučuju.
  • Komiksum
    Komiksum10.6.2018 17:08Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Asi jsem čekal víc než jsem dostal. Mám rád historii a politiku, zajímám se o ni a tak jsem doufal, že se mi dostane do ruky komiks který to dobře využije. A ejhle, nevyužil. Deadpool chodí jen od prezidenta k prezidentovi a bez nějakých zajímavějších dialogů ho sundá. Ano je zde i pár dobrých vtipů, ale čiší z toho nevyužity potenciál. Přesto posledních několik stránek jsem se do toho začetl a na konci došel k názoru, že další book zkusím. Nic to nemění na tom, že tohle byla bohužel celkem nuda. Takže je to na vás, komiks se chová jako Béčková akční komedie i když jí být nemusela.
  • Komiksum
    Nechce se mi věřit, že člověk co nevěří ani dobrým přátelům z Justice League uvěří když mu někdo přivede dítě a řekne "To je tvůj syn (spoiler samozřejmě). Ono to není špatné, ale abych to tak adoroval to taky ne. U Morrisona je problém ten, že u nás vyšel dost špatně, takže nevíme jak série bude dále pokračovat. Trochu docenit tuto knihu mi pomohl Lukáš Pokorný z Komiksáře, protože až poté jsem pochopil pár dalších věcí. Je to těžké čtení, kterému chvílemi nemůžete věřit děj. Za mě průměr s tim, že bych si chtěl přečíst pokračování.
  • Komiksum
    Millar je machr, to víme. Tentokráte nám přinesl nové pojetí Avengerů z Ultimátního vesmíru kteří si říkají Ultimates. Příběh je velmi zaměřen na charaktery které jsou zajímavě podány, kromě Thora mi přišli všichni cool. Kresba Bryana Hitche je jako žena co má své dny, chvilku je dobrá pohodová, pak příjdou chvíle kdy to není nic moc. Akční scény vypadají dobře. Konec komiksu.. no řekněme, že mi neskutečně moc vyrazil dech, určitě v této sérii hodlám pokračovat. Doporučuji fanouškům filmových Avengers i fanouškům dobrého komiksu.
  • Komiksum
    Jsem fanoušek všeho Spider-Manského i když to je z ultimátniho vesmíru, takže jsem byl na to zvědavý. Po přečtení jsem měl rozporuplné pocity, uběhlo to rychle, ale aniž bych si pamatoval nějaké větší momenty. Příběh je krátký a rychle zapomenutelný, nemluvě o tom, že Bendis udělá třeba ze Spider-Ženy docela blbou hysterku. Jediný důvod proč si to jakš takš přečíst je kresba Sary Pichelli která se mi moc líbila. Příběh je podle mě na starého Spider-Mana naroubován ne úplně šťastně. Série se prý časem rozjela, ale tato kniha je nezajímavý start.
  • Komiksum
    Fajn pokračování fajnový první knihy fajnovýho eventu. Venom i Anti-Venom jsou dobrý, stejně tak jako další postavy včetně Spideyho. Finále je asi nejslabší části příběhu, i tak to je dobrá kniha. Super scénář i kresba, doporučuji.
  • Komiksum
    Ale jo, nakonec jsem se bavil. Jakožto arachnofobik jsem se dlouho prokousával přes první sešity, což by do hodnocení patřit nemělo, ale chci tím říct, že bizarnost postav je na vysoké úrovni. Slott Spideymu rozumí to je vidět, Ramos je tak divnej až je prostě skvělej. Apokalyptické zamoření New Yorku není kdovíjak originální, ale funguje to dobře. Prolínání se sérií Venom se mi líbilo. Hodnotím velmi kladně, bavilo mě to Hodně, je to jsko dobrá fanfikce fanouška pro fanoušky.
  • Komiksum
    Nechápu co na tom všichni vidí, nudné dialogy které nezachránil ani Aaron (Gillen už vůbec ne) a příběh takový, že ani Johns by se za něj chvílemi nestyděl. Hodně lidí to opěvuje kvůli souboje Kyklopa s Rosomákem, který fyzicky proběhl později než bych si přál. Skoro všechny postavy se chovají jako blbci, a nový Hellfire Club bylo něco tak neskutečně blbýho, že Harley Quinn je vedle toho vysvobození. Sešit Regenesis se mi ale hrozně líbil. Titul největší blbeček a pokrytec knihy se stává, Hope. Nezajímavá postava která se chová arogantně a povýšeně, že byste jí hned vrazili. Tento příběh vede k eventu Avengers vs. X-Men, hodně úzce to spolu souvisí. Za sebe bych tento komiks nedoporučil, ale asi jsem jeden z mála co toto dílo nedokáže tak ocenit.
  • Komiksum
    Byl jsem na to zvědavý. A celkem mě to bavilo, nevýhoda je (už nějak klasicky), že to končí v tom nejlepším. Remender píše Venoma s Flashem suprově, kresba Tonyho Moora vypadá dost syrově a to se mi na ní moc líbilo. Příběh to ani moc nemá, je to hodně jednoduchoučké. Ovšem konečný střet Spider-Mana s Venomem je hodně dobrej, s následným pokecem kámošů Petera a Flashe. Komiks také trpí svou délkou, 5 sešitů je sakra málo. Je to odpočinková jízda která je celkem průměrná, 3*. Další sešity série Venom se objevují ještě v Pavoučím Ostrově.
  • Komiksum
    Četl jsem jen druhou část, protože první nelze pod 500,- sehnat.. Každopádně dobrý příběh s Capem, Brubaker ho chápe, lidskost z něj přímo čiší. Winter Soldier taky zajímá a i tajemná postava. Kresba Eptinga úplně působí jako špionážní politický thriller. Knížka je bohužel hrozně krátká, myslím, že se to klidně mohlo vydat dohromady (stejně jako Spider-Mana Dolů mezi mrtvé a Jed). Celkově to na mě působí skvělé, stránky kdy si Steve Rogers čte složku o Buckym je výtečná. Určitě stojí za přečtení, oproti první knize tohle seženete superlevně. Taky podle toho vznikl film který si mi velice líbil.
  • Komiksum
    Pokračování Návratu, které pokračuje přesně tam kde jsme skončili minule. Kniha je rozdělena je 2 booky: Odhalení, Dokud Hvězdy nezhasnou (jaké překvapení!). Odhalení tedy pokračuje koncem Návratu kdy se May dozví že Peter je Spider-Man, a je to skvělé! JMS našel skvělý balanc mezi vtipem a vážnými dialogy (u knihy jsem se nejednou nahlas zasmál), Romita furt hezky kreslí, ale ta MJ juniore! Na konci Odhalení se objevuje Mary-Jane Watson kterou ale Peter kvůli Spideymu nestihne, zase. Tak se teda vydává do Los Angeles a pokračujeme s příběhem v Dokud Hvězdy nezhasnou. Zápletka je o vztahu Petera a MJ, která je velmi šetrně psaná. Problém nastává ve chvíli, kdy se na scéně objevuje Doc. Ock a člověk který jeho technologii zkopíruje. Zkrátka skvělý pokračovatel Návratu který je dlouhý a nemá žádné slabší momenty, navíc je celkem temný a dospělý. Určitě mohu jen doporučit.
  • Komiksum
    Velká klasika jejíž konec zná i ten kdo komiks nečetl. Starlin píše super příběh který mě baví (na svou dobu byl hodně dobrý), i když co si budem nalhávat pár debilních dialogů či scén tu je. Aparo to kreslí dobře, jeho Joker se líbí nejvíc. Sešit v kterém umře Robin (nebrečte, to ví každý) je skvělý, škoda, že pokračuje tou zvláštní linkou kdy je z Jokera velvyslanec u OSN. Rozhodně mohu doporučit, i přes starší kresbu a pár nelogických momentů dávám určitě 4*.
  • Komiksum
    Budu opakovat svou recenzi z BBArt edice:
    Komiks na který nedám dopustit, tady začala moje Komiksová cesta (koupil jsem si to protože jsem v té době měl rád seriál Arrow). Diggle je dost kritizovaný za Shadowland, ale myslím, že tady mu to jde velmi dobře. Jde mu vyprávět syrový nesuperhrdinský příběh (občas si ale svou berličku v příběhu najde). Hodně lidí nemá v lásce ani Jocka, jehož kresba se me líbí (nejen v tomto komiksu). Příběh je moc příjemná trosečnická story o přeměně z chlapce na muže (seriál z toho celkem čerpá). Kvůli některým momentům dávám 4*, ale je to super komiks, který mohu doporučit fanouškům seriálového Arrowa. Na závěr chci dodat, že sice se zde jedná o pevnou vazbu, ale nic slavného. Oproti papperbacku co zde vydal BBArt to má osklivější obálku.
  • Komiksum
    Komiksum10.6.2018 15:19Batman #07: Konec hry (paperback)
    Jak jsem se rozplýval u předešlých booků (1-3), tak tady přišlo pro mě velké zklamání. Joker se po Smrti Rodiny opět vrací a mění pravidla hry, když přišel se zbavit definitivně Batmana. Celé to na mě působí jako by Snyderovi došli nápady, snaží se o zvraty které nefungují. Tady u tohoto booku se začal projevovat problém který u Snyderova runu mám, Scotty nás vždy někam nasměruje a pak nám řekne: "ja vlastně nevím jestli je to tam či Tak, domysli si to sám...," což když čtete v každém booku jeho runu je unavující. Začátek byl neuvěřitelné zbytečný a nudný, superhrdinská tupá mlátičma. Už ani ten Joker mě tolik nebavil, konec nuda. Asi jsem byl příliš namlsán předešlými příběhy nebo Nevím, ale není to ono. Capullo je pořád neskutečný frajer. Jestli vás můj text nepřesvědčil a chcete si to přečíst, tak směle do toho.
  • Komiksum
    Tak a je to tu, vrátil se Joker. Po úžasném Sovím Tribunálu a slabšim (přesto výborném) Sovím Městě se vrací na scénu Batmanova nemesis, tentokrát bez obličeje. Snyder skvěle buduje atmosféru, Joker je správný magor a Batman vlastně úplně neví co dělat protože Joker je vždy o krok napřed. Capullo opět dělá perfektní práci na kresbě, na Králi zločinu se doslova vyřádil, vypadá správně děsivě. Na scénáři se podílel (stejně jako na Sovím Městě) James Tynion IV, a dělá solidní práci. V sérii hostuje jako kreslíř také Jock, jehož kresba se mi strašně líbí. Podtrženo sečteno, Snyder vytvořil začátek série která jistě brzy získá status "kultovní záležitost". Nebudete schopni to odložit, napětí a zvraty jsou neskutečné. Škoda, že to Snyderovi nezůstalo i do dalších knih, ale to je jiný příběh. Hodnotím sakra kladně, určitě to stojí za přečtení.
  • Komiksum
    Naprostá klasika. X-Meni Chrise Claremonta jsou skvělý, navíc s moc pěknou kresbou Johna Byrne (na svou dobu byl velice nadprůměrný, kresba žen v jeho padání vypadá pěkně dodnes). Co mi na knize vadí je styl jak to Claremont vypráví, v každým sešitě musí několik stránek kecat co se dělo v sešitě předešlém. Jinak je scénář velmi kvalitní, když tomu odpoustíte stáří tak si to určitě užijete. Bohužel poslední cca 2 sešity dost oproti zbytku uvadli. Podle této knihy zatím vznikl jeden špatný film a druhý vzniká, to jen potvrzuje jak jsou Claremontovi příběhy slavné. Pokud jste mutantí fanoušci, toto rozhodně nevynechat. Doporučuji.
  • Komiksum
    Nevím co si o tom myslet, po několika přečtení nevím jestli mě to bavilo či ne. Příběh má pár dobrých momentů ale jinak celkem průměr. Kresba Péreze taky neurazí, ale ani nenadchne. Alespoň tu máme další příběh s Ultronem, který začíná být ke konci docela zábavný. Ale jako celkem nic moc, protože jsem nečetl nic víc od Kurta Busieka tak to asi tolik neocením (někteří jej označují za Granta Morrisona Marvelu ale to neumím posoudit). Zkrátka průměr, 3*.
  • Komiksum
    Komiksum10.6.2018 13:53Green Arrow: Rok jedna
    Komiks na který nedám dopustit, tady začala moje Komiksová cesta (koupil jsem si to protože jsem v té době měl rád seriál Arrow). Diggle je dost kritizovaný za Shadowland, ale myslím, že tady mu to jde velmi dobře. Jde mu vyprávět syrový nesuperhrdinský příběh (občas si ale svou berličku v příběhu najde). Hodně lidí nemá v lásce ani Jocka, jehož kresba se me líbí (nejen v tomto komiksu). Příběh je moc příjemná trosečnická story o přeměně z chlapce na muže (seriál z toho celkem čerpá). Kvůli některým momentům dávám 4*, ale je to super komiks, který mohu doporučit fanouškům seriálového Arrowa.
  • Komiksum
    Pokračování skvělé první knihy, scénář sice chvílemi není tak svižný jako v první knize, ale kresba neztrácí na síle a pořád vypadá výborně. Vyvrcholuje příběh s Two-Facem a svátečním vrahem kdy se konečně dozvídáme kdo to je, a nebo ne? Konec příběhu je velmi zvláštní, po prvním přečtení bude celkem zírat. Konec (stejně jako u Ticha) mě zklamal, ale nic to nemění na tom, že si to zaslouží plných 5*.
  • Komiksum
    Tohle je už klasika. Jeph Loeb nám v rámci tohoto kompletu posílá dalšího Batmana s boží kresbou Tima Salea. Scénář je na vysoké úrovni, líbí se mi jak jsou různé příběhy a vraždy hodně spojené s obdobím kdy se odehrávají. Všichni záporáci, ať jde o superzločince či gangstery jsou skvěle napsaní. Vše podtrhuje skvělá kresba Salea, který v některých momentech dost kresebně navazuje na Franka Millera, palec hore. Určitě mohu s plným počtem jedině doporučit.
  • Komiksum
    Nebýt filmu tak skoro nikdo z nás o téhle skvadře neví, což je dobře. Je vidět, že film hodně vychází právě z Abnetta protože při čtení jsem pár věcí rozpoznal. Tým je velmi dobře psaný (nejlepší postavou je pro mě sovětský pes Cosmo) a bude vás bavit, setkáme se i s jinými postavami týmu jako Quasar a Adam Warlock, kterému je v rámci NHM rovněž věnována kniha. Kresba ke komiksu pasuje, vypadá to správně sci-fi. Nevýhoda tohoto komiksu je, že tomu přecházelo hodně událostí o kterých nevíme tolik. I tak si to určitě užijete více než Bendisovi GotG. Se 4* mohu doporučit.
  • Komiksum
    Jasně Drsný Sbohem ani Velká Tučná Zabíjačka to není, přesto je zde jedenáct super povídek které spolu dost souvisejí. Některé povídky jsou lepší, jiné horší (nejlepší je podle mě ta kompletně beze slov). Miller do některých povídek dává hodně vtipu, do některých velmi zajímavé nápady. Frank si stvořil svůj svět a je vidět, že mu rozumí a má stále dost mu co dát. Plný počet s odřenýma ušima, ale zaslouženě.
  • Komiksum
    Tohle byl komiks na který jsem se těšil, protože Rosomák patří mezi mé nejoblíbenější postavy. A byl jsem zklamán co Aaron napsal. Začátek příběhu vypadá slibně ale pak se to dostane do velmi nudného a předvídatelného příběhu. Garneyho kresba je fajn, blízký východ vypadá dobře. Prolínání příběhu se současností a minulosti mi taky tolik neseděl. Myslím, že by se to dalo udělat lépe kdyby byl příběh trošku delší. Sice kritizuji, ale je to v pohodě Příběh, bohužel ho musím hodnotit průměrné za 3*.
  • Komiksum
    Nenechte se odradit obálkou (Proč je u nás oproti zahraničí tak debilní nechápu). Při čtení jsem měl doslova Frankgasmus, páč Miller je frajer jak kreslířský tak scénáristický. 8 sešitů Daredevila (sice se to jmenuje Elektra ale je to primárně o něm, Elektra je zde spíše ve vedlejší roli) a tak se jedná o jednu z největších knih z NHM. Konec je fenomenální. Povinnost každého fanouška Darevila či Millera, u této knihy je výhoda, že to souvisí s Na Černé listině a Zmrtvýchvstání z JAK, takže si můžete přečíst hodně kvalitního Daredevila od Franka.
  • Komiksum
    Budu se opakovat, legendární záležitost. Tentokráte (podle názvu) jde o akci, hodně akce. V Drsný Sbohem šlo hodně o příběh a celkovou brutalitu. Tady jde hlavně o kupu přestřelek. A vůbec zo nevadí, Drsný Sbohem s Marvem mám asi radši, ale to nic nemění na tom, že tohle je za plný počet. Povinnost.
  • Komiksum
    Dospělá záležitost, tady Miller začal fenomén. Kresba i scénář je úžasný, nebýt skvělého filmu tak bych si to nekoupil, a jsem moc rád, že to mám. Marv sice není žádný klaďas, ale má dobré srdce. Nemám slov, legendární komiks psán legendou. Tohle byste si určitě měli přečíst.
  • Komiksum
    Excelentní komiks! Spider-Man je můj idol a dětský hrdina. Straczynski je machr, dokázal skvěle nastartovat Spideyho a celkovou mytologii. Morlun i Ezekiel jsou skvělé nové elementy do Peterova světa. Možná to někomu přijde nemístné ale přijde mi to podobné se začátkem Snyderova runu u Batmana. Oba přišli u slavné postavy s něčím novým v prvním booku a bylo to bombové. Kresba je krásná (Romitu mladšího žeru, i když je pravda, že by se mohl pořádně naučit kreslit ženy). Za plný počet, tohle si určitě kupte, tohle už je klasika.
  • Komiksum
    Půjdu proti většině, totálně mě to nebavilo (že by to psal Johns?). Až na pár momentů (které jsou spíše spoiler takže se větším zmínkám radši vyhnu) mi to prostě nesedí. Bohužel ani kresba mi tolik nesedí, ale Frank kreslí fakt hezky bohužel i nudně jako Jim Lee. Pro mě těžkej průměr, ale konec je fakt emotivní. Nevím jestli doporučit či ne, je to velmi krátké takže přečtené to je rychle.
  • Komiksum
    Tak po Pro Zítřku máme dalšího Supermana (huráá...), navíc se scénářem Geoffa Johnse (dvakrát hurá..). Zkrátka má oblíbená dvojka. A hle, ono to je fakt překvapivě dost dobrý. Johns píše oproti Azzarelovi super Supermana (heh), lépe lidského i s normálními emocemi a chováním (což se Pro Zítřku který na tom měl být postavený vůbec nepovedlo). Všechny postavy jsou relativně sympatické, i Generál Zod mi tu přišel v pohodě. Pokud bych měl něco vypíchnout tak rozhovory mezi Lexem Luthorem a Kal-Elem. V knize se vyskytuje pár dobrých nápadů i dialogů. Asi nejlepší Supík jakýho jsem četl. Za 4*, tohle si určitě kupte.
  • Komiksum
    Milé překvapení, možná škoda, že Mignola nekreslil i komiks ale i tak vypadá hodně dobře. Bohužel nejsem s Lovecraftem (což je autor kterému Mignola skládá poctu) seznámen, takže to nedokážu jako někteří ocenit. I přes prazvláštní začátek dokázal Mignola neuvěřitelně svět Batmana adaptovat na již zmíněného Lovecrafta a dobu roku 1929. Jakmile se dostanete do děje tak nebude schopni od knihy odlepit oči, aby jste zjistili jak to dopadne. Bohužel finále trochu slabé a lehce nevysvětlené. Nebýt slabšího začátku a konce klidně bych dal za plný počet, ale dnes to jsou krásné 4*. Mignolova práce je super, kupujte než to na netu bude za těžký pálky.
  • Komiksum
    Hlavní příběh bych rozdělil na dvě části: cca 3 sešity z Infinity Watch mě fakt bavili (mám rád devadesátkovou kresbu a animáky). Zbylé 3 sešity mě naopak moc nebavili. Jako ne že by to bylo zase tak nudné, ale řešila si důležitá část minulosti Adama na kterou jsem se špatný chytal. Průměrné v pohodě Sci-fi čtení, tuším, že to bylo poprvé co se u nás v češtině objevil komiks s kameny nekonečna. Za 3*.
  • Komiksum
    Tak jsem si protrpěl další NHM, tentokrát v hlavní roli s Ghost Riderem. Retro sešit mě nenadchl, a novější příběh už vůbec ne. Daniel Way který je známý jako ten kdo píše relativně nekvalitní komiksy mě nezklamal a fakt psal solidní koninu, nevím jestli je GR idiot nebo Way, výběr ponechám na vás. První sešit byl průměr, ale po druhým to šlo hodně rychle dolů až jsem se musel přemáhat to dočíst. Bohužel ani kresba to tentokrát nezachránila (Corbene, no fuj..). Určitě nedoporučuji.
  • Komiksum
    Krásná ukázka komiksu co by u nás mohla vycházet, protože má nespornou kvalitu, ale kvůli tomu, že nemá film a není v dnešní společnosti "in" se tak nestane... Boží povídky (ve stylu Franka Millera, bravo Warrene!) doprovází nádherná kresba Shelveyho. Při čtení jsem se nemohl ubránit dojmu, že čtu takového Marvelovského Batmana, a vůbec mi to nevadilo ba naopak. Výhoda kniha je, že tam jsou jen povídky takže nehrozí, že příběh skončí v půlce (jako třeba u Iron Fista). Opět rozšiřuji svůj seznam nejlepších NHM. Určitě kupte, neprohloupíte, dnes za plný počet hvězd či bodů.
  • Komiksum
    Bohužel Johnsi, zase si mě zklamal. Začátek je moc fajn, retro s Ultronem je klasika. Pal přijde můj "oblíbený" Geoff Johns a od začátku do konce jen nudí a nudí. Jediné co bych vypíchl je kresba Ivana Reise, Která se mi jako u Green Lantern: Tajemství původu moc líbila, bohužel to je jediné pozitivum co na tom najít. Nedoporučuji (další mínus je, že kniha je neskutečně krátká). Možná vás překvapí jak moc tato kniha souvisí s předešlým NHM o Torchovi Jimu Hammondovi.
  • Komiksum
    Jsem nadšen, konečně se dozvídáme více o postav ještě z dob Timely ((předchůdce Marvelu) zrovna o Capovi je podle mě známe že je mnohem starší než sám Marvel). Chybí tu retro sešit což je škoda, ale vynahrazuje to 8 sešitů ze série Torch (kniha je fakt tlustá). Začátek je trochu zmazečný, jelikož se moc nepárá se seznamováním postav. Jakmile se chytíte a příběh se rozjede, tak je to super jízda kde svedou naši hrdinové souboj s nacisty! (Soubojů s náckama není nikdy dost, promluvila ta má část co miluje Hanebné Pancharty a Wolfensteina). Rozhodně to patří mezi to nejlepší co v rámci NHM vyšlo, za plný počet. Doporučuju, hodně se přiučíte o Komiksové historii.
  • Komiksum
    Bavilo mě To? Ano! Bylo to zábava? Ano! Ovšem je to tak skvělý komiks aby si lidi o něj říkali minimálně 500,-? Ani omylem. Ano ocenil jsem to za 4*, ale nepochopím proč to lidi tak opěvují. Komiks je to dobrý, lehce nadprůměrný, s velmi jednoduchou zápletkou. Pokud chcete něco s Deadpoolem, do tohohle jít můžete, ale zvažte kde to koupíte.
  • Komiksum
    Wau! Black Widow, sexy Scarlettka z filmů konečně přišla na náš komiksový trh. Většinou mě tolik nebaví retro komiksy ze začátku knih, ale Crimson Dynamo i Střezte se BW mi přišlo fakt dobrý, a to bylo přede mnou ještě 6 sešitů nové Widow. Příběh není nudná tuctová superhrdinská záležitost, ale překvapivě komorní špionážní příběh. Všechny postavy včetně záporných jsou neskutečně sympatické. Zkrátka je to pěkné politické drama a to se moc líbí (podobně na mě působil snímek Captain America: The Winter Soldier). Bezesporu za plný počet, jedna z nejlepších věcí co v rámci této série vyšla a určitě můžu doporučit! Ještě bych dodal, že mnoho lidí má problém s kresbou Billa Sienkiewicze ale mě to na příběh skvěle pasuje, Bill krásně kreslí akci i sexy Natašu. Tento komiks se Scarlett Johansson.. tedy Black Widow určitě zkuste.
  • Komiksum
    Když tu hodnotím NHM tak řeším jen ty velké příběhy, u této knihy máme 2 velké příběhy. První je překvapivě moderní pojetí staré party X-Menů, což jsem fakt protrpěl. Nebýt Claremontova druhého komiksu, knížka by dopadla fakt špatně. Chris Claremont, pravděpodobně nejlepší scénárista X-Menů ukázal svůj um když napsal skvělý příběh " God loves, Man kills", tento příběh také trochu adaptovali do filmu X-Men 2. Kresba je právě u tohoto komiksu naprosto nádherná, příběh skvělý i depresivní zároveň. Bohužel pro X-Meny "jen" 4* hvězdy protože první novější příběh mě těžce nebavil, že se ani k němu nemám chuť vyjadřovat. Určitě doporučuji jen Kvůli Claremontovu Marvel Graphic Novel #5.
  • Komiksum
    IF není postava která by mě nějak zajímala. Komiks jsem koupil ba základě doporučení lidí, a jsem za to rád. Starej dobrej Brubaker i Fraction napsali příběh kterej mě bavil od začátku do konce, má to vážné i vtipné momenty, scénaristi dokázali mezi tím najít dobrý balanc. Moje první konfrontace s Davidem Ajou dopadla skvěle, kresba k příběhu krásné sedí. Problém komiksu je, že občas si musíte něco přečíst vícekrát protože postavy vám to někdy vysvětlují zvláštně. Jinak tohle patří mezi nejlepší věcí co v rámci NHM vyšli. Železnou Pěst vám doporučuji za plný počet.
  • Komiksum
    Hodně lidí na tenhle komiks nadává a tak, ale musím uznat, že mě to bavilo. Filmovou ani komiksovou postavu Bladea moc nemusím, nakonec jsem byl touto knihou obdarován a jsem tomu rád. Ano vidím na tom příběhu chyby a fakt velký WTF momenty. Ale zase, výlety do minulosti či setkání s "Rosomákem" mě bavilo. Je to průměr, ale sakra dobrej průměr!
  • Komiksum
    Neurazí ani nenadchne. King má fajn rozjezd, ale nelze se ubránit srovnání, Snyder začal svou sérii hodně zostra oproti Kingovi. Tom si připravuje půdu na další příběhy což je velmi vidět, až na pár momentů mě to bavilo. Další srovnání, Finch sice není Capullo, ale taky se mi na to krásně kouká. Snyderův Batman měl problém, že sice fenomenálně začal, ale rychle upadl. Uvidíme jak se se rozjede právě King. Mohu doporučit za 4*.
  • Komiksum
    Na tuhle knížku jsem byl velmi zvědav, nejsem sice velký fanoušek Johnse jako scénáristy, ale tohle mě příjemně překvapilo. Příběh je velmi osobní se kterým jste se schopni ztotožnit. Je tu krásně zaznamenán vývoj Hala Jordana, občas to působí jako jihoamerická telenovela ale i tak se to krásně čte, Sinestra si nelze nezamilovat. Kresba Ivana Reise podle mě vypadá skvěle. Je to sice klasický příběh co vidíte i v televizi dnes a denně, přesto za 4*. Vřele doporučuji, jedná se o super origin Zelenýho Lampáše.
  • Komiksum
    Komiksum20.11.2018 19:59Ms. Marvel #01: (Ne)normální
    Jsem zvědavý jak to tady lidi ohodnotí, mě to teda dobrý nepřišlo. Ani mi nepřišlo, že by se nějak přehnaně řešila víra Kamaly, takže o žádnou velkou agitku se nejedná.
  • Komiksum
    Komiksum12.10.2019Prodám
    Na prodej:
    NHM -
    #14 Strážci galaxie 200,-
    #17 Falcon 170,-
    #18 Deadpool 350,-
    #25 Daredevil 170,-
    #28 Iron Fist 170,-
    #29 Blade 170,-

    UKK -
    #7 Daredevil zmrtvýchvstání 170,-
    #21 Spider-Man Návrat 100,-
    #24 Spider-Man Odhalení a dokud hvězdy nezhasnou 250,-
    #51 Zimní Voják část 2 170,-
    #63 Marvel Knights Spider-Man: Dolů mezi mrtvé 170,-

    DCKK -
    Green Lantern: Tajemství původu 120,-
    Batman a Syn 120,-
    Dlouhý Halloween 1 a 2: 220,-
    Superman Brainiac 120,-
    Muž Který se směje a Arkham 130,-
    Green Arrow Rok jedna 120,-
    Green Arrow Prázdný Toulec 1 120,-

    Green Lantern: Pomsta Green Lanternů 200,-
    Star Wars Skywalker útočí a zůčtování na pašeráckém měsíci 300,-
    Star Wars Vader a Stíny a tajemství 300,-
    Batman a Syn (český hardback) 200,-
    Batman RIP 200,-
    Batman a Robin 200,-
    Deadpool Mrtví Prezidenti 150,-
    Daredevil Omnibus 1: 500,-
    Ms. Marvel (Ne)Normální
    150,-

    Na ceně se lze ještě dohodnout, k zastižení jsem na mailu: komiksumec@gmail.com
  • Komiksum
    Komiksum29.7.2019Prodám
    Na prodej:
    NHM -
    #1 Avengers 50,-
    #17 Falcon 170,-
    #25 Daredevil 170,-
    #28 Iron Fist 170,-
    #29 Blade 170,-
    #43 Moon Knight 170,-
    #49 Spider-Woman 170,-

    UKK -
    #51 Zimní Voják část 2
    #63 Marvel Knights Spider-Man: Dolů mezi mrtvé

    DCKK -
    Green Lantern: Tajemství původu 120,-
    Batman a Syn 120,-
    Dlouhý Halloween 1 a 2 220,-
    Superman Brainiac 120,-
    Muž Který se směje a Arkham 130,-
    Green Arrow Rok jedna 120,-
    Green Arrow Prázdný Toulec 1 120,-

    Green Lantern: Pomsta Green Lanternů 200,-
    Star Wars Skywalker útočí a zůčtování na pašeráckém měsíci 300,-
    Batman a Syn (český hardback) 250,-
    Batman RIP 250,-
    Batman a Robin 250,-
    Deadpool Mrtví Prezidenti 150,-

    Na ceně se lze ještě dohodnout, k zastižení jsem na mailu: komiksumec@gmail.com

  • Komiksum
    Komiksum3.5.2019Prodám
    Nabízím:
    UKK -
    16 Ultimates
    51 Zimní Voják 2
    NHM -
    3 Wolverine
    16 Vision
    17 Falcon
    29 Blade
    65 Runaways
    DCKK
    Green Lantern: Tajemství původu
    Superman: Brainiac
    Green Arrow: Prázdný toulec 1

    Deadpool 1 Mrtví prezidenti
    Deadpool 2 Lovec duší
    Flash 1 Když blesk udeří dvakrát
    Punisher Max - Matička rus, Irská kuchyně, dole je nahoře černá je bílá
  • Komiksum
    Komiksum24.9.2018Prodám
    UKK: Avengers vs. X-Men 2 a 3 část
    NHM: Vision, Falcon, Spider-Girl
    DC Komplet: Superman Brainiac, Green Arrow toulec prvni dil, Green Arrow Rok Jedna
    Případě zájmu napište na email komiksovykanal@gmail.com
    Možné osobní předání na nadcházejícím crweconu.
  • Komiksum
    Komiksum26.8.2018Prodám
    Ahoj, můj kamarád prodává kompletně Batmana od Scotta Snydera z New 52 v broži. Možnost osobního předání v Ostravě, cena 3000,- + poštovné pokud nejste z Ostravy. Prodá jen jako komplet.

    V případě zájmu kontaktujte na email: jurasmarek@seznam.cz
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 114 (cca 36191 Kč)
Mám: 97 (cca 31488 Kč)
Chci: 37 (cca 20753 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0