• jh666
    Asterix a Obelix v nejlepší formě. Cesta po Galii je zábavná s množství skvělých vtípků a "zvláštností" francouzských, pardon galských, regionů. 90 %
  • jh666
    Myslím, že tohle Asterix potřeboval. Conradova kresba je skvělá a Drekorian má pravdu, že změna pomalu nejde poznat. Rozhodně ale prospěla změna scénáristy. Uderzo je sice skvělý kreslíř, ale jako scénárista těžce pokulhával. Ferri sice není Gosciny, ale najdete tu dost vtipů a dalších věcí, které máme na Asterixovi rádi. Klasice jako Sídliště bohů nebo Asteric Legionářem se to nevyrovná, ale pořád je to solidní Asterix. Lehce nad 70 %.
  • jh666
    O něco slabší než první část, hlavně na poli vtipu, ale stále skvělý komiks. 95 %
  • jh666
    Tajesmtví Jednorožce patřilo k mým nejoblíbenějším dílům už v seriálu. Komiksová verze je ale možná ještě lepší. Skvěle vyvážené jsou zde napětí a vtip (T-Kadlecové a nepřekonatelná sbírka nadávek kapitána Hadocka). Užil jsem to od začátku do konce. 100 %
  • jh666
    Na Agenta Venoma jsem byl hodně zvědavý. Díky Ricku Remenderovi jsem se navíc i dost těšil, jelikož jeho Captain America je dost povedený a jeho Uncanny Avengers jsou dokonce perfektní. Venoma bych pak zařadil kvalitativně mezi tyto dvě série. Po scenáristické stránce není, co bych vytkl. Příběh má spád, napětí funguje, a akce je výborná. Nejlepší je ale psychologická stránka komiksu, tedy ´´vnitřní´´ boj Flashe se symbiontem. Úplně perfektní nebyla kresba, ale k příběhu se docela hodila. Hostování Spider-Mana potěšilo. 95 %.
  • jh666
    Spider-Man nám už pěkně graduje a zbytek je u něj stále stejně dobrý. Konec však přichází u FF a je to konec ve velkém stylu. Doom je prostě Doom (a je jedno jestli von Doom nebo van Damm). Jenom je škoda, že další Ultimate Fantastic Four se už asi nedočkáme, jelikož hned další příběh s N-Zónou opravdu stojí za to. 95 %
  • jh666
    Dvojka za jedničkou nejenže nezaostává, ale dokonce jí překonává. Spidey se nám už rozjíždí a Ultimate FF pokračuje v nastavené laťce. 90 %
  • jh666
    Spidey teprve začíná, ale je to dost fajn. Bagleyho kresba je navíc bezchybná. FF přebral Ellis a musím ho pochválit. Většina toho, co napsal pro Marvel a já s tím měl tu čest mi jako nic extra nepřislo (komě Thunderbolts), ale Fantastic Four se mu povedla. A Immonenova kresba je také sympatická. 80 %
  • jh666
    Druhá generace disponuje vším, co od takhle letitého komiksu čekáte, tedy naivitu, množství textu apod. To ale nemyslím jako výtku, to je prostě fakt, se kterým nic nenaděláte. Knihu hodnotím víceméně pozitivně. Za prvé je to skutečně špalek, potom je to něco, co by člověku nemělo ve sbírce chybět, a na svou dobu mi to přijde i hodně povedené. Příběhy jsou většinou zábavné a docela různorodé (jednou X-Men bojují s démonem, pak si zaletí do vesmíru a nakonec je tu pár starých známých). Textu je sice dost, ale až na některé bubliny se to dá. Velmi kladně hodnotím i kresbu. Fanoušek retro kresby ze mě asi nikdy nebude, ale tahle byla docela fajn. 70 %
  • jh666
    Jedním slovem pecka. Líbili se mi jak New Avengers, tak Astonishing X-men, takže jsem se na jejich crossover těšil. Navíc, co kdyby příběhy mám rád, takže jsem skutečně nadšený. Ten zvrat na konci jsem ani nečekal. Kromě hodně slušného scénáře, chválím i kresbu. Naštěstí není stejná jako na obálkách. A mimochodem, uniforma gardistů patří k těm nejlepším komiksovým kostýmům vůbec.
  • jh666
    Perfektní. Spidey mě přesvědčil o svých kvalitách už v UKK a X-meni, kteří se konečně rozjeli a které posílil Wolverine jsou prostě skvělí. Měl jsem tu čest už s Uncanny X-men, New X-men a Astonishing X-men. Ultimate X-men strčí první dva hravě do kapsy a třetí je porážejí jen o kousek lepší kresbou. Jen tak dál.
  • jh666
    Tohle číslo jsem si koupil hlavně proto, že jsem chtěl od začátku X-meny. Dva sešity Spideyho mám už z UKK, ale stejně jsou super. Jediný sešit X-menů je ale možná ještě lepší. Navíc potěšila lekce z historie X-menů. Za mě plný počet.
  • jh666
    Další super čtení. Green Goblin řádí jako smyslů zabevný (počkat, on je smyslů zbavený) a Spidey se konečně naštval. X-meni dneska sice klidnější, ale nastoupila Kitty, takže taky super.
  • jh666
    Podle mě druhý nejlepší Thor v UKK. Není sice tak poetický jako Znovuzrození a ani kresba není tak dobrá, ale přesto. Příběhy jsou povedené, jak ten s Beta Ray Billem, tak i s Fafnirem. Navíc se nám představí dost v Čechách málo známých postav, kromě Billa a Fafnira, třeba Lorelei. Přesto na plné hodnocení jít nelze. Důvod je stejný jako u ostatních Thorů, až příliš věcí je zde nakousnuto, ale v češtině se odpovědí nedočkáme.
  • jh666
    Od Fantastic Four jsem nevěděl, co mám čekat. Nakonec jsem byl ale mile překvapen. Příběh je celkem fajn, konečně jsem se dočkal větší dávky Dooma. Kresba taky není špatná. Na druhou stranu to ale ničím nevybočuje. Taková solidní jednohubka.
  • jh666
    Komiksový sólový Wolverine si u mě rozhodně vylepšil reputaci. Začátek se sice trochu vlekl, ale poslední dva sešity byly opravdu skvělé. Navíc musím vyzdvihnout nádhernou kresbu. 75%
  • jh666
    Nějak nevím, co si myslet. Minulá FF mě mile překvapila magickým Doomem, ale ten tu skoro není a na komiksu je to znát. Začátek takový průměr, ale pak se to začalo zlepšovat. Reed, u kterého se zdálo, že se z něj stává nový Doom, byl nejlepší částí svazku, ale nejsme v Ultimate vesmíru. Krátkodobý návrat Dooma byl taky fajn, takže jsem přemýšlel o čtyřech hvězdách, ale pak přišel ten konec, který to celý podělal. Kresba taky zrovna dvakrát nepřidala. Takže za 3*
  • jh666
    Nemůžu si pomoct, ale tahle série mě prostě neoslovila. Příběh mi přijde takový nedůležitý (zvlášť když se bojuje ve vesmíru). Navíc až na pár drobností (Spider-manův kostým apod.) nemá na nic trvalý vliv. Uznávám, že druhá polovina byla záživnější než druhá, ale nic světoborného ani v porovnání s jiným osmdesátkovými komiksy (Poslední Viking, Kravenův poslední lov). A kresba je opravdu podprůměrná. 60 %
  • jh666
    Pro mě po Zázracích dosud nejlepší svazek v rámci UKK. Přečetl jsem to doslova jedním dechem. Příběh opravdu stojí za to. Po scenáristické stránce opravdu nelze nic vytknout. Skvěle vykreslená je i charakteristika jednotlivých postav. Vše podtrhuje výborná kresba.
  • jh666
    Super. Co víc si přát, když hrdiny masakruje jeden z nich a oni neví, kdo to je. Potěšila dvoustrana s většinou bývalých Avengerů (většinu jsem neznal) a poslední bonusová kniha, na které se podílelo několik autorů. Pro mě nejlepší z prvních 10 UKK.
  • jh666
    Joss Whedon mi opět potvrdil svou genialtu. Tenhle komiks je boží svým břitkým humorem a je podtržený velmi pěknou kresbou. Navíc ve složení týmu nechybí tři moji nejoblíbenější mutanti (Wolverine, Shadowcat a Beast), takže super. Jen Cyclopse mohl vynechat.
  • jh666
    První opravdový komiks, který jsem četl, nemohl dopadnou lépe. Celý příběh je perfektní. Ezekiel je výborná postava, stejně jako je Morlun výborný padouch. Doufám, že se jich jednou dočkám ve filmu.
  • jh666
    Pro mě druhý nejslabší díl první desítky UKK. Kresba není nic moc, místy až odpudivá. Příběh také nic moc. Na tři hvězdy zachraňuje poslední sešit.
  • jh666
    Druhé setkání se Spider-manem v UKK se bohužel nevyvedlo tak jako to předchozí. Je vidět, že byl opravdu hodně osekáno. Nejvíce mě mrzí, že byl vypuštěn souboj s Hobgoblinem, jehož řádění bylo ve větší části knihy něž sám Venom. Kresba také nic moc, a to nelze svádět na dobu. Kravenův poslední lov vznikl ve stejné době. Na druhou stranu potěšil poslední sešit a Black Cat.
  • jh666
    Co říct. Kresba se řadí k nejlepším a příběh je velmi poetický. Akce ale nechybí, Afrika se povedla a bitka s Iron Manem v troskách New Orleans nemá chybu. Zamrzí ale otevřený konec.
  • jh666
    Nevěděl jsem, co od komiksového Capa čekat. Líbil se mi film, ale Brubakerův Cap je perfektní. Líbilo se mi uvedení největších nepřátel Capa (Red Skull, Zemo) jako vedlejších postav i bonusový příběh o Nomadovi. Vše navíc podtrhuje výborná kresba Steva Eptinga, která mi z celého UKK sedí zatím nejvíc. Obzvlášť Sharon se povedla.
  • jh666
    První komiksové setkání s Hulkem dopadlo i přes letitost příběhu dobře. Potěšilo mě, že ve většině knihy je trochu inteligentní Hulk. Povedlo se i pár vtipů. Nejlepší částí knihy jsou souboj se Super Skrullem a poslední sešit.
  • jh666
    Avengers opět nezklamali. Rozpad byl lepší, ale tohle pořád patří k tomu lepšímu v UKK. Jsou to vlastně dva příběhy. Ten s Ant-manem (Lang) a Jack of Hearts je o trochu slabší (3,5z5). Ale když si jdou po krku Thor a Iron Man a Cap si hraje na smírčího soudce, je to opravdu bomba. A potěšila Zaklínačka.
  • jh666
    Super. Ještě lepší než první díl. Část s vývojem Winter Soldiera stojí fakt za to.
  • jh666
    Určitě slabší než první X-meni z UKK, ale pořád to jde. Kresba klasická, ničím neohromí (jako u Venoma), ale je o hodně lepší než u Wolverina. Příběh kazí přílišná ukecanost (další paralela s Venomem). Opravdu za to stojí Wolverine sólo a poslední dva sešity.
  • jh666
    Jedním slovem zklamání. Na Wolverina, který je mojí druhou nej postavou od Marvelu, jsem se strašně těšil, ale tohle je děs. Průměrný příběh, který je zajímavý jen když Wolverine bojuje, navíc sráží naprosto odporná kresba. To je fakt hnus. 2* za Wolverina a Japonsko.
  • jh666
    Kombinace Spider-mana a Marka Millara snad nemohla dopadnout jinak než výborně. Žádného jiného hrdinu nemám načteného tolik jako Spider-mana a tohle patří k tomu nejlepšímu, co jsem o přátelském sousedovi četl. Millar skvěle balancuje mezi akčními scénami a Parkerovou psychikou, která je tlačena do extrému (viz setkání s Avengers). Vše podtrhuje skvělá Dodsonova kresba, který si poradil skvěle jak s rozmáchlými akčními scénami a klidno kresbou postav (Black Cat a hlavně Mary Jane vypadají v jeho podání úžasně). Jediný zápor vidím v tom, že je to tak krátké. Nezbývá než doufat, že k druhému dílu bude v naší mutaci UKK přidán i díl třetí. 100 %
  • jh666
    Příběh vcelku obstojný, i když trochu krátký. Ze tří X-menů v UKK bych tento řadil doprostřed. Příběhově je to podobné jako Astonishing X-men, ale má tohle má o dost horší kresbu. 4z5
  • jh666
    Nečekal jsem nic, dostal jsem víc než dost. Super. Akorát Giant-manovi bych fakt pár vrazil.
  • jh666
    Prostě nádhera. Krásná kresba a největší události z dějin Marvelu očima normálních lidí. Nultý sešit o prvním Human Torchovi je sice kraťoučký, ale člověka tak nějak zasáhne. A pak je tu všechno druhá světová, Avengers, FF a Galactus, nenávist vůči mutantům a Sentinely a vše končí u Gwen. Věděl jsem jak to skončí, ale stejně mě to zasáhlo, protože těch pár stran stačilo, abych si jí hodně oblíbil. Kdyby to šlo 6z5
  • jh666
    O dost slabší než Brubakerův Cap. Příběh je průměr na úrovni prvního Wolverina. Na rozdíl od něj Capa ale zachraňuje nádherná kresba.
  • jh666
    Spider-manovo třetí vystoupení v UKK nemohlo dopadnout lépe. Temná atmosféra čiší z každé stránky. Výborně napsaný příběh navíc podtrhuje výborná kresba, hlavně na svou dobu.
  • jh666
    Pobaví, to ano, ale v kompletu je dost lepších titulů.
  • jh666
    Asi nejvtipnější komiks v UKK. Za hlavního vtipálka v Marvelu platil hlavně Spider-man, který tu mimochodem hostuje v nejvtipnějším sešitu. Příběh She-Hulk je místy až parodie a vynikající. Vše podtrhuje jednoduchá až parodizující kresba. Doporučuji každému, kdo má rád komiksy a chce se pobavit.
  • jh666
    Výborně napsaný temný příběh o pádu a zmrtvýchvstání. Jedinou chybou je pro mě Nuke, který k docela komorní části moc neseděl.
  • jh666
    O moc lepší než Extremis. V příběhu se konečně objevují známější postavy s Iron Manova univerza (Pepper, War Machine), které doplňují výborná camea dalších hrdinů (Thor, Mr. Fantastic, Spider-man). Příběh rychle odsýpá, Ezekiel je rozhodně zajímavější záporák než Mallen. Knihu sice trochu sráží opět digitální kresba, která je ale povedenější než v prvním Iron Manovi v UKK (hlavně Pepper se povedla). Hodnocení ale zvedá poslední sešit, který slouží jako epilog.
  • jh666
    Další skvělý kousek. Kniha má skvělou temnou atmosféru, dvojakého Furyho atd. Konečně se trochu více představili Daredevil, Luke Cage a Black Widow, navíc úplně poprvé se tu objevuje Quake, takže maximální spokojenost. Potěší databáze hrdinů a padouchů jako bonus.
  • jh666
    Ultimate vesmír jsem si opravdu oblíbil a díky téhle knize ho mám zase o trochu radši. Je fajn vidět hrdiny, kteří mají k dokonalosti hodně daleko, ale pořád jsou hrdiny. První díl Ultimates byl až na finále takový komornější a psychologický, kdežto tady nám Millar předkládá o dost víc akce, která opravdu stojí za to a nemusel by se za ní stydět leckterý film. Škoda, že další díly v UKK už nevyjdou, ještě že je vydal alespoň BBart. 100 % a všem doporučuji.
  • jh666
    Trochu slabší než předchozí díly, ale pořád fajn. Sešit s Goblinem byl super. Pak to bohužel polevilo na tempu. A co sakra měla být ta kresba ve druhých X-menech?
  • jh666
    Po mém zklamání z prvního dílu, který je pro mě v UKK nejslabší, jsem od druhého Punishera nečekal naprosto nic. Nakonec ale musím říct, že se mi líbil o trochu víc než jednička. Hlavním faktem je asi Rusák, který byl naprosto geniální a pak narážka na Star Wars. Ale to je tak všechno. Vedlejší příběhy mě opravdu moc nezaujaly (snad jen policejní duo) a příběh taky dost pokulhával, i když byl o něco lepší než v první půlce.
  • jh666
    Komiks jako psychologická studie může fungovat, a to dost dobře, pokud ho dostane do ruky schopný scénárista, kterým Jeph Loeb bezesporu je. Všech pět kapitol je naprosto bezchybných, stejně jako bonusový úvodní sešit od Eda Brubakera. Dosud jsem považoval za marvelovské komiksy s nejlépe zpracovanou psychologickou stránkou Kravenův poslední lov a Spider-man: Smutek, ale tohle to ještě o kousek překonalo. Pochvalu si zaslouží i kresby. Každý ze šesti sešitů je nakreslen naprosto famózně, přestože každý dělal jiný malíř. Na závěr už snad jen: "Rest in Peace, Steve Rogers! (for a while)"
  • jh666
    Souboj dvou Octopů byl fajn, ale hlavní síla téhle knihy tkví hlavně v její druhé polovině, kde se poprvé od konce návratu rozvíjí Spideyho mytologický původ, což je téma, které mě opravdu baví. Upírského Morluna nám vysřídá démonická Shatra, která se rozhodne napadnout Spider-manovo soukromí, takže o zábavu je postaráno. Navíc se vrací Ezekiel. 90 %
  • jh666
    Čekal jsem víc. Kresba je opravdu strašná, a to i na svou dobu. Jak již někdo zmiňoval texty se často překrývají. Navíc první půlka knihy je neskutečná nuda. Na tu třetí hvězdu to vytahuje až konec, díky tomu zvratu, který mě docela zaskočil. 60 %
  • jh666
    Na Spideyho jsem se těšil, všechny jeho příběhy od Straczynskiho, které jsem zatím přečetl, byly skvělé. Boužel tentokrát to tak slavné nebylo. Kniha nám nabízí vlastně tři příběhy. V Odhalení bohužel dostala až moc prostoru May, takže žádná sláva. Další dva příběhy jsou na tom, ale přece jenom líp. V posledním byla super dvojice Octopů a Spider-manův boj se svou vlastní vůlí. Prostřední příběh zase díky povedenému závěrečnému sešitu. Nakonec 76 %
  • jh666
    1602 jsem očekával s notnou dávkou zvědavosti. Přece jen to napsal Gaiman a navíc idea superhrdinů v 17. stol. byla pro mě hodně zajímavá. Komiks samotný byl nakonec dost jiný, než jak jsem si ho představoval, ale jedině v pozitivním smyslu. Pravdou je, že to byla o něco náročnější kresba a prokousával jsem se jí dva dny. To ale asi způsobil fakt, že jsem si opradu vychutnával kresbu Andyho Kuberta. Nakonec jsem opravdu nadmíru spokojený. 100 %
  • jh666
    jh66627.3. 10:29* Připomínky a návrhy
    Ne, myslel jsem ty čísla. Nenapadlo, že se trefím zrovna takhle :)
  • jh666
    jh66627.3. 09:19* Připomínky a návrhy
    U Marvel Origins #008: Thor 2 (1963) máte obsah z Iron Mana
  • jh666
    jh66614.3. 10:50* Připomínky a návrhy
    To je slovo do pranice.
  • jh666
    jh66614.3. 08:07* Připomínky a návrhy
    Asi budu sám, ale mně vyhovuje 2.
  • jh666
    jh66611.3. 19:27* Připomínky a návrhy
    Já jsem pro návrat k písmenkům.
  • jh666
    jh6666.3. 10:53Pindárna
    No, co se Gate týče, doufám, že letos začnou aspoň Apothecary Diaries.
  • jh666
    jh66630.1. 13:04Pindárna
    Yaromil: Pravda. Doufám, že letos klapne aspoň poslední Liga spravedlnosti. Byla to první DC série, co jsem začal kupovat a už bych jí rád měl komplet :(
  • jh666
    jh66612.1. 16:10* Připomínky a návrhy
    Jistěže B
  • jh666
  • jh666
    jh6666.12.2023 10:33Pindárna
    Fort: To by mě taky zajímalo, kdy to chtějí stihnout, kdyby aspoň zveřejnili datum vydání Apothecary Diaries.
  • jh666
    jh66626.9.2023 16:32Pindárna
    Soulbringer: Není zač.
  • jh666
    jh66625.9.2023 11:23Pindárna
    Killingjoke: Na auditoriu psali, že nastal nějaký problém a bude až začátkem příštího roku.
  • jh666
    jh66625.9.2023 06:38Pindárna
    Katalog Crwe na druhé pololetí je (konečně) online.
    https://www.crew.cz/Katalog-komiksu-CREW_2023_cervenec-prosinec.pdf
  • jh666
    jh66618.9.2023 11:39Pindárna
    Crew oznámila, že bude vydávat One Piece.
  • jh666
    jh6667.9.2023 17:19Pindárna
    Sleepless: Díky za info, tohle nevypadá moc dobře.
  • jh666
    jh6666.9.2023 11:54Pindárna
    Trip: To jsem taky zaregistroval a už jenom kvůli Batman: Noël jsme doufal, že je to pravda, ale teď se bojím, že nedojedou ani tu New52 Ligu, Western a WW, kde jim chybí po jedné knize.
  • jh666
    jh6666.9.2023 10:53Pindárna
    Netuší někdo, co je s BB Artem? Ze stránek jim zmizelo i to torzo edičního plánu, co tam měli, na FB už přes měsíc mrtvo a dneska měla vyjít poslední Liga spravedlnosti a nezdá se, že by tomu tak bylo.
  • jh666
    jh6662.8.2023 16:11Pindárna
    soulbringer. Postupně, 1. díl mi přišel v té aktuální, bylo to č. 17.
  • jh666
    jh6662.8.2023 13:34Pindárna
    Jen pro info, pokud někomu ještě nepřišla nová várka Legendy o Batmanovi. V balíku přišel první svazek Bruce Wayne: Vrah? a dva příjemné poznatky, neplatí se nic nad rámec prémiového předplatného a je to solidní špalek s mírně zvětšeným formátem.
  • jh666
    jh66627.6.2023 08:12Sběratelský klub
    faster86: Batman: Noël a Gotham City: Year One jsou rozhodně vítaná překvapení.
  • jh666
    jh66626.4.2023 13:13* Připomínky a návrhy
    Ne: Moje OCD mi nedovoluje číst něco, co nevlastním :-D
  • jh666
    jh66624.4.2023 14:08* Připomínky a návrhy
    Velkej šéf: Mě teda čísla nic neřeknou, dokud si to neporovnám s formátem něčeho jiného. Jasně standardy mangy a klasických US komiksů už odhadnu, ale třeba u různý evropy a podobně mi čísla nic neřeknou.
  • jh666
    jh66624.4.2023 12:56* Připomínky a návrhy
    Zack: Tak odpověď přímo na otázku. Pokud by videa byla, tak všechno z toho, co sám navrhuješ by tam dávalo smysl (jen bych pro porovnání zvolil něco většího než mravence, třeba lentilku :-) ), jinak hřbet, nebo spíš knihu za všech úhlů, jak vypadá pod přebalem, rozložený přebal, pokud má číslování, zda je vybavená záložkou, ale především by ve videu dávalo smysl porovnání více vydání, pokud je kniha má (třeba Amazing Spider-Man: Návrat má 4 vydání, 2× od Crwe, UKK, KVS).

    Jinak k mému návrhu, právě fakt, kde ty fotky vzít, byl ten problém, na který jsem narážel.
  • jh666
    jh66624.4.2023 11:46* Připomínky a návrhy
    Video mi taky přijde zbytečné (maximálně jak navrhuje Norri u vybraných speciálek). Ocenil bych ale náhledy zadních stran obálek a hřbetů. Plus se mi hrozně líbí fotka série vyskládané na poličce, jako to teď Dobrovský dělá u Gate mangy na svém eshopu, ale to je tady v rámci databáze asi neproveditelné.
  • jh666
    jh66624.4.2023 11:03Sběratelský klub
    Yaromil: V jednu dobu to na jejich auditoriu padala tahle otázka co měsíc a vždy odpověděli, že pevná se dotiskovat nebude. Nejdřív nechtěli dotiskovat ani paperbacky, ale pak povolili u Blacksada (díku bohu) a Borgiů
  • jh666
    jh66613.4.2023 11:58* Připomínky a návrhy
    Zack, tak tedy stručně a jasně

    1. ano
    2. název, autoři, původní název, nakladatelství, vazba, datum vydání
    3) hodně
  • jh666
    jh66612.4.2023 11:08* Připomínky a návrhy
    Souhlasím s deefhou, co nejdřív.
  • jh666
    jh6664.4.2023 09:33Sběratelský klub
    Podle všeho se zatím jedná o testovací prodej.
  • jh666
    jh66618.3.2023 16:27Sběratelský klub
    Deefha: O to začínám mít taky strach, vzhledem k tomu, že ve 13. balíčku (což byl tenhle) měla být jako dárek kniha obálek, a nikde nic :(
  • jh666
    jh6669.2.2023 07:55Sběratelský klub
    SomeOne: Květy zlat, Rekviema za Damiana a druhá várka klasiky kreslené Nealem Adamsem.
  • jh666
    jh66618.1.2023 08:35Pindárna
    Alfi: Díky.

    Takže pro mě jen DC, Lazarus a možná Zaklínač. Aspoň ušetřím.
  • jh666
    jh66618.1.2023 08:17Pindárna
    Našla by se dobrá duše, která by vypsala, co všechno ohlásili? Na video se v práci bohužel nepodívám.
  • jh666
    jh6665.1.2023 10:17Slevy, výprodeje, bazary
    Radek: Díky, konečně jsem dohnal aspoň pár restíků z loňska.
  • jh666
    jh6662.1.2023 10:41Pindárna
    deefha: Pod tohle se podepisuju. Mám to úplně stejně (především u knih).
  • jh666
    jh66614.12.2022 06:25* Připomínky a návrhy
    V podtitulu tohohle dílu Čtyřky z Baker Street by mělo být "Moran", ne "Morgan"
    https://comicsdb.cz/comics/9669/ctyrka-z-baker-street-07-pripad-morgan
  • jh666
    jh66612.12.2022 08:28Pindárna
    K tomu zpracování. Ano, v porovnání třeba s mangami od Crwe, tam ten rozdíl je, ale když si to porovnám s některými mangami, co mám v angličtině (třeba od Seven Seas nebo od Yen Pressu), tam už ten rozdíl takový zdaleka není.
  • jh666
    jh66618.10.2022 09:44Pindárna
    Legenda o Batmanovi asi přece jen vstala z mrtvých, dneska mi mají přijít další 3 čísla.
  • jh666
    jh6664.10.2022 16:58Pindárna
    Jde se k němu dostat i online. Normálně klidněte na odkaz na první pololetí a v adresním řádku přepište měsíce.
  • jh666
    jh66617.8.2022 15:35Čtenářský koutek
    U Vybirala takhle smrdí všechno. Jsem ujetej tak, že jsem užíval u vůni UKK, ale vybíral je opravdu na poblití, hlavně ty straší věci.
  • jh666
    jh66617.8.2022 15:28Čtenářský koutek
    Alfi: To je fakt, a hlavně hrozně rychle vyčichnou
  • jh666
    jh66617.8.2022 15:10Sběratelský klub
    Deefha: To znám, nedávno jsem se pokusil spočítat, kolik mám nepřečtených kniha. U 200 jsem radši přestal. :(
  • jh666
    jh66617.8.2022 14:18Čtenářský koutek
    Zack: Vy nečicháte ke komiksům (nebo knihám obecně)? Na hranici s vámi.
  • jh666
    jh6664.7.2022 11:21Pindárna
    Předobjednávka z Luxoru. Přečíst se to podle mě vyplatí, stojí to dost samostatně. Není to ani typická super hero věc, ale spíš kombinace temné detektivky a psychologické thrilleru, kde akorát nějaké postavy mají super schopnosti.
  • jh666
    jh6664.7.2022 10:34Pindárna
    Já si pro něj dneska jdu. Už se nemůžu dočkat.
  • jh666
    jh66628.6.2022 10:43Sběratelský klub
    Nzebi: Dneska mi přišel email, že objednávka bude mít zpoždění, protože čekají na naskladnění. Na eshopu přitom píšou, že skladem je, takže takže zatím taky čekám :(
  • jh666
    jh66626.6.2022 14:19Sběratelský klub
    SomeOne, Ejdý1: Určitě to bude Target Vader, už jen proto, že to vyjde v knize s tou minisérií o Solovi (propojuje to 1 postava).
  • jh666
    jh66621.5.2022 16:45Sběratelský klub
    Slimák bude manga, nebo light novela?
  • jh666
    jh66625.2.2022 09:33Pindárna
    Pokud by někoho zajímalo, na svět vyplavaly další dva komiksy, co chce letos vydat BB Art.
    V dubnu vyjde All Star Western 4. To mě dost překvapilo, protože mám za to, že o té sérii psali pár let zpátky, že v ní pokračovat nebudou.
    A na podzim by měl vyjít Rorschach od Kinga.
  • jh666
    jh66616.10.2021 17:06Sběratelský klub
    Faster: Koukám, že si asi budu muset nají druhou práci. Visiona jsem fakt nečekal.
  • jh666
    jh6667.10.2021 16:59Pindárna
    Fimi: Díky za info, tak do toho půjdu, snad to vydají komplet.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 2646 (cca 720070 Kč)
Mám: 2661 (cca 725712 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 270
Mám: 275
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0