• Fort
    Fort22.1.2023 07:33Tokijský ghúl #07
    Dějově nabitý díl, napěchovaný akcí. Sledujeme zde přerod hlavní postavy a představení nových postav. Autor má zjevně problém udržet hlavní dějovou linku, kdy neustále od ní odbíhá, pozornost čtenáře si ovšem umí udržet.
  • Fort
    Mangu jsem jsi zamiloval od první povídky. Příběhy nejdou chronologicky za sebou, tak jak vycházeli v originále, což místy dost mate, ale lze očekávat, že se objevili v další knize, pokud prodeje dovolí. Celkově hodnotím velmi kladně Tezuka opět nezklamal.
  • Fort
    Fort14.1.2023 11:46Dopis 44
    Dobrý literální počin, skvěle zpracované vydaní. Úvodní polovina dějově uvěřitelná, o to víc vás pohltí. Ta druhá už je čisté sci-fi a už se mi tolik nelíbila. Kupte si to a uvidíte sami, navíc časem bude mít komiks vetší hodnotu.
  • Fort
    Fort2.1.2023 17:28Akira #04
    Po zběsilém tempu v předešlém díle se zvolnilo. Přistihl jsem se, že jen tak čumím na už přečtenou stránku. Neumřelo tolik lidí kolik bych si přál, ovšem už se ledasco vysvětlilo. V době vydání musela mít Akira epické rozměry a být nejlepší manga široko daleko, teď s odstupem času působí spíš úsměvně.
  • Fort
    Fort1.1.2023 11:13Akira #03
    Přečteno na jeden zátah, což nevidím vůbec jako plus. Zcela chybí kapitoly, místo kde bych si řekl, tak jo teď jsi odskočím na záchod, dám si něco k snědku, kouknu do telefonu. Přišlo mi to jako seriál Twin Peaks, kdy se řeší všechno jen né hlavní dějová linka. Vůbec jsem nechápal co je ten Akira zač, proč jsou lidi ochotni kvůli němu zbořit části města. Musí to být zbraň hromadného ničení nebo sere zlaté pruty. Nikdo mi neřekne čím je výjimečný, tudíž, ani nevím komu mám fandit. Po přečtení svazku mě bolí kvůli přílišnému zapáleni do četby hlava. Doufám, že na konci většina protagonistů umřela a Akira se nám v příštím svazku rozpovídá a přeživší postavy dostanou prostor taky na spánek.
  • Fort
    Fort31.12.2022 17:54Tokijský ghúl #06
    Vidím změny, univerzum se rozšiřuje, seznámíte se s novými charaktery, kteří budou v budoucnu umírat. Autor se připravuje na obsáhlou ságu. Dějově to ujde, nejslabší je kresba.
  • Fort
    Fort30.12.2022 19:20Tokijský ghúl #05
    Tento svazek má vše co nemám rád. Dlouhý nudný souboj, který muže skončit pouze jedním způsobem. Krátky příběh z minulosti, který se stál ještě před prvním dílem. Inspektor, který ukousne strážníkovi ucho už je jen poslední kapkou konce svazku.
  • Fort
    Fort30.12.2022 12:33Tokijský ghúl #04
    Pokud se snížíte na úroveň hlavní postavy, tak vás konec překvapí. Pro autora mangy je to prvotina a je rád za takovýto závěr. Vlastně můžeme vidět jeho profesní růst v přímém přenosu.
  • Fort
    Vyzkoušel jsem to jako nefanoušek Star Wars, dokonce jsem se před čtením podíval na první čtyři epizody, abych nebyl úplně mimo. Překvapilo mě to svou kvalitou. Příběh přímo navazuje na konec třetí epizody a dozvíte se v něm jak Darth Vader získal svůj světelný meč. Knižka je pro fanoušky na zaplnění hluchých míst mezi epizody, kdy se děj posune příliš dopředu a zbyde prostor pro tvorbu přídavného materiálu, který dokonale pasuje do univerza Star Wars.
  • Fort
    Fort27.12.2022 15:09Tokijský ghúl #03
    Mado, je inspektor? Vždyť je to pošuk jak mohl projít psychotesty. Dějově to není špatný, ale ta kresba...
  • Fort
    Fort25.12.2022 10:52Tokijský ghúl #02
    Jestli se hlavní hrdina bude učit boj stejně pomalu jako je tempo této knihy, tak se bojovat naučí na konci série. Ovšem pořád jde děj pomaloučku kupředu, tak zatím spokojenost.
  • Fort
    Podobný Tomie, různorodá kvalita povídek, tentokrát dějově zcela samostatné a vždy končící stejně, smrtí.
  • Fort
    Fort15.12.2022 17:25Paper Girls, kniha třetí
    Sestupná tendence zábavnosti, asi jsem od toho čekal více. Jsem rád, že už je konec, pokračovaní už bych vážně nechtěl.
  • Fort
    Fort13.12.2022 16:42Mýty #16: Supertým
    Tenčí díl, ale zase zde není prostor pro natahovaní děje. Zábavné, ukončené a připraveno na pokračování.
  • Fort
    Fort11.12.2022 09:18Mýty #15: Růženka
    Znatelné zlepšení, hodně se toho stane. Není co vytknout, tento svazek se povedl na výbornou.
  • Fort
    Fort26.11.2022 09:30Mýty #14: Čarodějnice
    Lepší než minule. Dějová linka se moc neposune zato se nám větví do nepochopitelných situací, kdy po zničení Mýtova se jde hrát baseball.
  • Fort
    Taková nadstavba pro fanoušky, která představí i další dvě provázané série. Do čtení jsem se vyloženě nutil, ale tak od půlky se to rozjelo a zachránilo.
  • Fort
    Fort6.11.2022 10:01Tokijský ghúl #01
    Nečekal jsem, že by mě to bavilo a tomu odpovídalo dlouhé otálení s pořízením prvního svazku. Kresba je slušná, kromě bojových scén a děj se vyloženě rozjíždí.
  • Fort
    Fort5.11.2022 15:30Útok titánů #01
    Nevím co si mám myslet, kresba je otřesná, zcela mi v mí chybí detaily. Nejoblíbenější dvojstránka se stala ta, kde je vyobrazeno nejlepších 10 kadetů ročníku. Na ní jsem se musel podívat, vždy pro identifikaci postavy. Ovšem zasazení titánů do světa připomínající ten náš mě docela nadchl. Zatím těžko soudit chce to přečíst další svazky než budu mít názor.
  • Fort
    Fort29.10.2022 20:53Mýty #12: Doba temna
    K sérii se vracím po několikaleté pauze, kdy předtím jsem ještě zde komiksy nehodnotil. Úvod do nového začátku se zdá být zdařilí, vadil až závěrečný Mauglího příběh, který mě přišel zbytečný.
  • Fort
    Fort26.10.2022 11:31Aldebaran (paperback)
    Promyšlený příběh se zajímavým ukončením a nalákaní na další knihu. Nelíbila se mi neoriginální fauna, která si bere za vzor tu pozemskou. Obří hlava vyčnívající z moře podobná člověku na planetě, kde se nevyvinul člověk, fakt ne.
  • Fort
    Fort18.9.2022 11:38Dívka ze země Venku #04
    Myslel jsem jsi, že lehce našedlý papír k této temné sérii patří, ale Dobrovský ho používá ve všech svých mangách. Čistě bílý papír by byla vhodnější varianta i za vyšší cenu. I přes oprávněné výtky, které se na nakladatelství vynořila, jsem rád, že to tu vychází. Díl jsem jsi užil, žádné trauma z jedné velikosti fondu v bublinách nemám.
  • Fort
    Fort17.9.2022 19:22Gantz #01
    Kdybych četl jen každou druhou stránku, možná bych z toho měl lepší pocit, ale já četl všechny a něco tak utahaného se mi dlouho nedostalo k rukám. Autor nemá děj promyšlený, svazek končí aniž by navnadil na pořízení druhého.
  • Fort
    Fort16.9.2022 10:02Pokémon #01: Red a Blue
    Dětská manga s jednoduchou kresbou ve které ve většině případů chybí vykreslení pozadí. Dějová linka má spát, souboje netrvají dlouho. Pro dospělé publikum to není.
  • Fort
    Fort14.9.2022 11:44Spirála
    Povídková hororová manga, která na rozdíl od Tomie si udržuje průběžně postupující dějovou linku s uspokojivým zakončením.
  • Fort
    Fort3.9.2022 17:34Tomie
    Z tohohle vás s jistotou bude bolet zápěstí. Povídková hororová knížka, která s každou další kapitolou ztrácí na zábavnosti. Konec mohl přijít mnohem dříve. Nedoporučuji číst najednou, klidně si přečtěte u Tomie i něco jiného. Dvě kapitoly denně stačí.
  • Fort
    U ctihodné dílo, které se čte jedna radost. Nerad čtu cokoliv co jsem už předtím viděl, ale tady to vůbec nevadí. Krásná přehledná kresba, příběh na jedničku, délka ideální.
  • Fort
    Fort14.8.2022 18:32Crueler than Dead 1/2
    Je to rychlovka, než se nadějete jste na konci knihy. Není tu prostor pro poznání postav, kresba je slušná, dějově je to podprůměr. Jedná se o autorovu prvotinu a bohužel jde to znát. V hodnocení mang se nachází aktuálně na 27979 místě a mě hlava nebere, proč u nás vychází právě tohle, když jsou mnohem lepší věcí k uvedení na náš trh.
  • Fort
    Nic podobného jsem ještě nečetl. Je to ulitlé, vtipné a vůbec nevím co si o tom mám myslet. Zatím to má 20 dílu a o čem všechny budou, je mi záhadou.
  • Fort
    Fort11.8.2022 17:46Dívka ze země Venku #03
    Textu tu moc není, čtení tím pádem rychle uteče. Chtěl bych si ihned přečíst další díl.
  • Fort
    Podstata štěstí je vyřešena. Máme tu konec knihy, kterou jsem si moc užil. Žádné natahovaní, každá stránka má smysl, všechno do sebe krásně zapadne. Jsem šťastný. Příběh mě navnadil k dalšímu tvůrčímu dílu a koupi Chci sníst tvoji slinivku.
  • Fort
    Hledání štěstí pokračuje. Z druhého dílu jsem si odnesl, že japonské kočky dělají mňá a ne mňau, ale vážně. Mladá Nanoko si žije ve svém vlastním světě a užívá si dětství i s jeho problémy, které přesně ví jak řešit. Ovšem výsledky její činů nejsou takové jaké očekává, čímž se dostává do situace ve které nikdy předtím nebyla a učí se je řešit. Zakončení a navnadění na poslední díl mi nedovolí dát menší hodnocení.
  • Fort
    Milé, romantické čtení o holčičce, která chce vědět co je to štěstí a miluje příběhy.
  • Fort
    Fort31.7.2022 08:53Dívka ze země Venku #02
    Úvodní bojová scéna černých postav na stejném pozadí nepřehledná. Začíná mi trochu vadit ne moc detailní kresba, protože tady se opravdu černou barvou nešetří. Druhá polovina se nese už v duchu prvního dílu.
  • Fort
    Fort30.7.2022 07:20Dívka ze země Venku #01
    Příběh opuštěné pětileté holčičky, která žije na lidu prázdném místě, kde se o ní stará pan učitel. Je to dětinské, smutné, milé, trochu jinak nakreslené. Čtení je lehké, uvolněné. Úvodní díl mě rozhodně navnadil na další díly.
  • Fort
    Fort28.7.2022 19:49Paper Girls, kniha druhá
    Kniha druhá má takový zlozvyk, že se snaží vysvětlovat některé šílenosti z předloho dílu, ale tak, aby nebylo prozrazeno vše. Je to jako pěst na oko, kdy si jako čtenář říkám a teď se něco dozvím a ono prd. Ovšem pořád se to čte velmi dobře.
  • Fort
    Fort25.7.2022 18:46Wild West #1, 2
    Westernový komiks o Calamity Jane, obohaceny o další historický známe postavy, nádhernou kresbou a překvapivě i zajímavým příběhem.
  • Fort
    Fort22.7.2022 20:07Akira #02
    Zmenšené Zlaté stránky nám od posledně zmodraly. Velice oceňuji shrnutí předešlého dílu, které mi vysvětlili informace, které mi nebyli při prvním čtení jasné. Tempo nabírá na obrátkách, děj nám pokročil, čte se to skvěle, není co vytknout.
  • Fort
    Fort17.7.2022 19:08Akira #01
    První pocit s Akirou v ruce je jako bych držel zmenšené Zlaté stránky. Do děje jste ihned vržení a z úvodu vůbec nechápete co se děje. Postupem času ve velmi pomalém tempu s filmovým střihem se příběh odvíjí tak, že budete chtít vědět jak bude děj pokračovat dál.
  • Fort
    Fort10.7.2022 10:34Solanin 2
    Příběh obyčejných lidí pokračuje s vypořádáváním se z následky činu, vlastních i jim blízkých osob. K dokonalosti mi vadí některé kapitoly zabírající se událostmi z minulosti, které bych rád viděl v prvním svazku. Pokud u nás autorovi vyjde jeho další tvorba, mě jako čtenáře má jistého.
  • Fort
    Fort10.7.2022 10:15Solanin 1
    Reálně uvěřitelný příběh o náhodně vybrané skupince lidí z Japonska, kteří mají každodenní starostí jako každý jiný obyčejný člověk prožívající si svoje vlastní úspěchy i krize.
  • Fort
    Fort20.5.2022 19:26SPY×FAMILY #02
    Po průměrném prvním díle jsem tomu dal ještě šanci a scénář mě přijde dětinský, fóry jako z Dikobrazu, zápletka naivní, celé to zachraňuje kresba. Dál už číst nebudu.
  • Fort
    Fort20.5.2022 13:39SPY×FAMILY #01
    Tento příběh je fikce. Jakákoliv podobnosti s žijícími či skutečnými událostmi je čistě náhodná a proto šup ihned scéna z Mission: Impossible. No nevím celé mi to nepřijde logické, kde se vzal splašený dobytek v prostorách školy, to nemají ani na zemědělské škole a nepřijde mi to ani vtipné.
  • Fort
    Fort19.5.2022 16:34Němý hlas #04
    Postavy tu k sobě něco cítí, ale nejsou schopné si to říct do očí a když už ano, tak to řeknou jenom proto, že je k tomu někdo vybídne nebo tím něco maskují. O potlačovaných emocích ani nemluvě, začínám se v tom ztrácet.
  • Fort
    Fort12.5.2022 14:39Němý hlas #03
    Začínají se nám prolomovávat vztahy ve stylu mám ho ráda, ale on o tom neví. Mám ráda noc nebo Mám tě ráda moc, to je oč tu běží.
  • Fort
    Fort6.5.2022 19:32Němý hlas #02
    Zajímavá série, která umí pěkně hrát na city. Řeší se tu věci, které normálně v životě lze prožit a třeba si zavzpomínáte, jo to se mi taky v minulosti stalo.
  • Fort
    Fort6.5.2022 15:23Němý hlas #01
    Už z popisu bylo jasné, že tohle se mi bude líbit. Konečně nový svěží vítr s porovnáním co tu vychází. Příběh o šikaně s romantickým nádechem z prostředí školy, který nám ukazuje, že ne všichni si váží toho co mají.
  • Fort
    Po úvodu, následuje pasáž, kterou bych vystřihl a vůbec nic by se nestalo. Už to není jak na začátku, ale tak nějak to pořád ještě jde a jste zvědaví jak to dopadne.
  • Fort
    Všichni si v bunkru žijí spokojeně na hromádce a plánují cesty do neznáma, luští záhady a čas utíká. Naštěstí se to od půlky dramaticky rozjede.
  • Fort
    Tak tenhle svazek je samý motivačních hesel. Polovinu probojují a druhou si lížou rány, nakonec se dozvíme co nás čeká v příštích 9 dílech, klidně to mohli dát do předešlého svazku a ušetřit papír.
  • Fort
    Pýcha říkal, že po nich zákaznici chtějí hentai a vydají tohle. Pamatuji si, jak Pavlovský vysvětloval, že oni nikdy hentai vydávat nebudou, protože by to zamezilo spolupráci s některými vydavateli z Japonska.
  • Fort
    yogi: Nemáš pravdu. Nakupuji mangy od Dobrovského skoro všechny v předprodeji a sms mi chodí vždy ve čtvrtek do 12:00. Teď poprvé co je historie v mém mobilu dlouhá, přišla v 15:42. Vím to, protože je vždy ve čtvrtek po práci vyzvedávám v pátek nikdy. Každá pobočka to bude mít jinak a s prodeji to může mít něco společného, ale ne nutně tohohle konkrétního titulu.
  • Fort
    Asi se to prodává dobře, když mi stále nepřišla sms o možném vyzvednutí na prodejně.
  • Fort
    Fort25.11.2021 17:02Sweet Tooth - Mlsoun #01
    Matthew: I tebe zaujal můj příspěvek více než diskuze níže :)
  • Fort
    Fort24.11.2021 17:40Sweet Tooth - Mlsoun #01
    Podle mě ani tak nejde o cenu, ale koho zajímá kluk s parohy? Kdyby to bylo o holce s ocasem, to by byli tržby někde jinde.
  • Fort
    Fort23.11.2021 18:10Sweet Tooth - Mlsoun #01
    Tomuhle předvídám komerční neúspěch.
  • Fort
    Fort17.4. 18:49Pindárna
    seneke: Dark Horse Entertainment není indie, ale vlastní podznačku Dark Horse Indie.

    Herní společnosti mají to samé. Microsoft má taky svou divizi, která se věnuje indie vývojářům, to samé má i EA.

    I korporátní firma může vydávat indie věci, aby si vylepšila image.
  • Fort
    Fort12.4. 23:04Pindárna
    O čem tak muže být manga o Máriovi, vždyť jen skáče, sbírá penízky a jezdí v autě :)
  • Fort
    Fort11.4. 22:55Pindárna
    deefha: Už jsi to dočetl, mě ty povídky přijdou v dost v proměnlivé kvalitě.
  • Fort
    Fort20.3. 15:44Čtenářský koutek
    Django: Tohle na mangu pro masy nevypadá, přál bych si to, ale moc tomu nevěřím. Snad se mílím.
  • Fort
    Fort20.3. 15:09Čtenářský koutek
    Děkuji za info, na tohle už dlouho čekám.
  • Fort
    Fort19.3. 18:46Pindárna
    S313: Dobrovský bere benefitní karty na kulturu taky.
  • Fort
    Fort2.3. 08:19Pindárna
    Nejoptimističtější výpočet vydávaní je 18 let a to už by nesměl vyjít žádný díl. Úplně v klidu se to muže natáhnout na 25 let.
  • Fort
    Fort9.2. 15:36Pindárna
    Manga Trace 1-4 mají konečně své datum vydání.
  • Fort
    Fort5.1. 06:19Pindárna
    Seneke: Confession, Šógunův popravčí, Gegege no Kitaro, Město, kde chybím jen já, Mangový Nozaki-kun, The Apothecary Diaries, A Man & His Cat, Kakegurui: Compulsive Gambler, Can’t Stop Cursing You, The Case Study of Vanitas.

    To vše mělo vyjít v loni
  • Fort
    Fort4.1. 21:06Pindárna
    V edičním plánu nevidím Kitaró, ale na jejich stránkách je leden 2024. Asi to měli v katalogu do konce roku a teď to tam už nedali.

    seneke: Mě by stačilo, kdyby začalo vycházet všechno co se loni naslibovalo u českých vydavatelů.
  • Fort
    Fort4.1. 17:30Pindárna
  • Fort
    Fort23.12.2023 21:29Pindárna
    Jsem myslel, že se letos už nic ohlašovat nebude, ale Crew oznámila mangu Blue Lock. ZONER vydá OEL mangu Saigami. ARGO oznámilo mangu Princezna z nekonečného hradu (Princess of the Never-ending Castle).
  • Fort
    Fort16.12.2023 12:35* Připomínky a návrhy
    Co takhle jiná barva trika než jenom černá a bíla. Modrá by se mi líbila.
  • Fort
    Fort16.12.2023 10:23* Připomínky a návrhy
    Zach: Tady se řeší proč nejsou některé komiksy v pevné vazbě v igelitu a ty se ptáš na kvalitu trika :)
    Tričko jedině kvalitní v igelitu s limitovaným očíslovaným certifikátem pravosti :)
  • Fort
    Fort6.12.2023 22:51Pindárna
    seneke: Super, to jsem nevěděl, tak to by mě mohlo bavit. Brutal mě nebavil.
  • Fort
    Fort6.12.2023 09:30Pindárna
    Gate nám zase něco ohlásila tentokrát na druhé čtvrtletí 2024, osobně by mě zajímalo, kdy hodlají vydat předešlé ohlášené mangy.

    Who Made Me a Princess - Velice dobře hodnocená manhwa s propracovanými postavami.
    Trace: The Man from Forensics Solves the Truth! - spin-off mangy Brutal, která dost podrobně vysvětluje forenzní vědu.
    The Funeral Concerto - Jednohubka manhua (Taiwan)
  • Fort
    Fort3.12.2023 15:19Pindárna
    deefha: Tu gelovou podložku pod myš mám taky :)
  • Fort
    Fort20.11.2023 20:23Filmový a hudební klub
    Narazil jsem na ruský seriál DVA HOLMA (Два Холма) (2022) má to dvě série.
    Absurdní, vtipná, šílenost, připomíná to Sexmise, ale se současnými Gretovskými vizemi světa.
    Takových seriál jen tak neuvidíte.
  • Fort
    Fort14.11.2023 15:45Pindárna
    Gate vydá mangu Sexuální výchova na 120 % (Sex Ed 120%)
  • Fort
    Fort11.11.2023 08:05Slevy, výprodeje, bazary
    Ten kdo to naceňuje se u toho baví stejně jako vy, samozřejmě v rámci interních pravidel.
  • Fort
    Fort28.10.2023 15:11Pindárna
    Zoner ohlásil na svém webu OEL mangu s názvem Manga příběhy bratří Grimmů.



  • Fort
    Fort27.10.2023 19:44Pindárna
    seneke: Tezuku popřeli v auditoriu na stránkách Crwe, bohužel.

    Motino 21:10:46 23.10.2023
    Zdravím,
    uvažujete do budoucna o nějakém dalším kousku od Osamua Tezuky? Třeba další výběr povídek Blackjacka, nebo něco úplně jiného v podobném provedení?

    Pavlovský 07:10:44 24.10.2023
    Motino: Tezuku momentálně neplánujeme, ale nějakou klasiku na český trh příští rok přitáhnout chceme.
  • Fort
    Fort27.10.2023 15:21Pindárna
    seneke: Není to špatný. Jestli bude vycházet One Piece 6x za rok, tak další delší série by už nestíhali, už tak toho mají dost. Nový Ito bude špalek, těch povídek v ní bude dost. Mě to stačí.
  • Fort
    Fort26.10.2023 15:20Pindárna
    Crew včera oznámila na Neko Anime Baru nové mangy. Bylo přislíbeno, že postupně vyjdou všechny mangy od Itóa, tak i od Tanabeho.

    Goodbye, Eri - volume 1
    Look Back - volume 1
    Attack on Titan: No Regrets - volume 2
    H.P. Lovecraft's The Hound and Other Stories - volume 1
    The Haunter of the Dark - volume 1
    Lovesickness: Junji Ito Story Collection - volume 1
  • Fort
    Fort2.10.2023 19:25Pindárna


    AnimefestCZ představují: Ach, vy dívky mládím zmítané!
  • Fort
    Fort29.9.2023 07:13Pindárna
    MaF: Dík, na Facebook mě nenapadlo se kouknout.
  • Fort
    Fort28.9.2023 15:34Pindárna
    Zeptám se tady, protože v Kosmasu mi nejsou schopni odpovědět.
    Vychází mangový Hitler a z jejich stránek jsem se dočetl, že jsou ve vazbě obě verze.
    Knihcentrum píše, že ta levnější je Pevná bez přebalu lesklá, limitovanou nemají. Někde dávněji jsem někde četl, že jedna verze bude mít plátěný přebal, asi ta limitovaná.
    Muže mi kdokoliv vysvětlit jaký je v těch verzích rozdíl, kromě titulního obrázku?
  • Fort
    Fort18.9.2023 19:29Pindárna
    seneke: Už našli poklad? Moc netuším o čem to je. Seriál, hru, anime jsem neviděl. Nezajímal jsem se o to, když tvrdili, že to nikdy nevydají. Jsem mile v šoku.
  • Fort
    Fort18.9.2023 18:40Pindárna
    Koukám na to 10 sekundové video už 5 minut a nevěřím. 106+ volumek :)
  • Fort
    Fort7.8.2023 16:59Pindárna
    Crew oznámila mangu, která spadá pod druhou Animefestí přípravku. Ach, vy dívky mládím zmítané - O Maidens in Your Savage Season
    Zanir vydá mangu. Učebna pomsty - Fukushuu Kyoushitsu
  • Fort
    Fort30.7.2023 09:04Filmový a hudební klub
    Kdyby někdo chtěl tip na napínavý seriál, doporučím Hijack Únos letadla.
  • Fort
    Fort23.7.2023 18:28Filmový a hudební klub
    Darker: Na seriály už koukám jen když někdo něco doporučí. Silo jsem než jsi ho zmínil neznal na zkoušku jsem to zkusil, právě jsem dokoukal druhý díl a nemohu se od toho odtrhnout.
    Dík za tip.
  • Fort
    Fort10.7.2023 17:52Pindárna
    Ter: Neznám tě a nikdy jsem od tebe nic nevlastnil. Napíší názor náhodně kolem jdoucího, který je tady nucen číst i to co nechce. U tebe jsem jsi zrovna v minulosti říkal, že překupnictví podporuješ a nikdy od tebe nic nechci. Vídám tady od tebe certifikáty na velmi limitované vydaní, tím jdeš překupnictví přímo naproti a je jedno, že třeba tebou zmiňovaný komiks certifikát neměl. Ani se mi nesnaž odpovědět, tvůj názor mě nezajímá.
  • Fort
    Fort6.7.2023 12:07* Připomínky a návrhy
    Zack: Dobrá rada, ale úplné k ničemu, dokud nepůjdou určitá vlákna zakázat v zobrazování, tak je pro běžného čtenáře jedno kde se co píše.
  • Fort
    Fort23.6.2023 08:46Pindárna
  • Fort
    Fort11.6.2023 11:23Srazy, cony, festivaly
    Oznámené mangy na Crweconu

    Město, kde chybím jen já (egmont) Ranked #229 myanimelist
    Mangový Nozaki-kun (egmont) Ranked #167 myanimelist
    The Apothecary Diaries (gate) Ranked #163 myanimelist
    A Man & His Cat (gate) Ranked #271 myanimelist
    Kakegurui: Compulsive Gambler (gate) Ranked #1429 myanimelist
    Can’t Stop Cursing You (gate) Ranked #2415 myanimelist
    Gannibal (gate) Ranked #3390 myanimelist
    The Case Study of Vanitas (gate) Ranked #136 myanimelist
  • Fort
    Fort6.5.2023 19:05Pindárna
    Přednáška od Meona o Japonským kultu, který tvrdí, že satan pochází z České republiky a dokonce ukazali jeho fotku na kterém byl nějaký kluk v kostýmu na Animefestu byla super :-)
  • Fort
    Fort6.5.2023 16:25Pindárna
    Junji Ito's Cat Diary: Yon & Mu
  • Fort
    Fort6.5.2023 16:07Pindárna
    Právě se oznamují nové mangy od crwe co do konce roku vyjdou.

    Blue Box
    Kaiju no. 8
    Confession
    Museum
  • Fort
  • Fort
    Fort4.3.2023 15:55Publicistika
    https://www.irozhlas.cz/kultura/literatura/jak-jsem-se-reinkarnoval-coby-sliz-manga-komiks-recenze_2302250954_kac

    Poslechněte si recenzi Antonína Tesaře na fantasy mangu Jak jsem se reinkarnoval coby sliz.
  • Fort
    Fort4.3.2023 15:52Pindárna
    Zanir oznámil, že vítězem hlasování o novou francouzskou mangu se stal Space Punch.
  • Fort
    Fort19.2.2023 21:20* Připomínky a návrhy
    Šlo by udělat, aby každý uživatel měl možnost jednou za rok dát jednomu titulu 6 hvězd a to i zpětně za počet roku, po kterou je tady zaregistrován?
  • Fort
    Fort11.2.2023 11:12Pindárna
    Anketa u Zaniru skončila vydají Talli, fille de la lune. Fantasy komiks, který je graficky až neuvěřitelně detailní, evokuje inspirací mangou na každé straně. Celkem bude mít 5 knih. Ve Francii vydalo nakladatelství Ankama, od kterého vyšel Radiant


    V dávných dobách žili "vyvolávači" v harmonii s lidmi. Jednou z jejich schopností bylo vyvolávat a ovládat chiméry. Jednoho dne se však vystrašení lidé rozhodli tuto rasu vyhladit. Pronásledování trvalo stovky let. Talli - potomek vyvolávačů - byla ušetřena, protože byla ještě dítě: Lord Koska ji adoptoval a chránil. O šestnáct let později se však její život změní, když je hrad jejího adoptivního otce napaden.
  • Fort
    Fort10.2.2023 15:28Pindárna


    Nová manga od Animefestu a Crwe Jednou rozkvetu i já (Bloom Into You)

    Record of Ragnarok český název, už konečný Ragnarok: Poslední boj
  • Fort
    Fort3.2.2023 23:22Pindárna
    Record of Ragnarok v češtině fanoušci vybrali název Ragnarok: Soumrak bohů. Název se stále řeší kvůli podobnosti s mangou Ragnarök od Albatrosu.

    Kniha 1 vyjde 12.4.
    Kniha 2 vyjde 10.5.
    Kniha 3 vyjde 7.6.
    Kniha 4 vyjde 4.7.
    Kniha 5 vyjde 9.8.
    Kniha 6 vyjde 6.9.
  • Fort
    Fort2.2.2023 23:04Pindárna
    Seneke: S Holmes of Kyoto a The Saint’s Magic Power Is Omnipotent jsem nadšen u Gangsta. si nejsem jist jestli to bude pro mě, ale má to dobré recenze.
  • Fort
    Fort2.2.2023 10:41Pindárna
  • Fort
    Fort2.2.2023 08:39Pindárna
    Na Facebooku Zanir lze hlasovat o vydaní jedné série pro letošní rok, na výběr je Double Me, Oneiru, Space Punch.
  • Fort
    Fort2.2.2023 07:49Pindárna
    Adam Pýcha na Facebooku Dobrovského, Instagramu a Twitchi zveřejnil další chystané mangy: Gangsta, Holmes of Kyoto a The Saint’s Magic Power Is Omnipotent spolu s už známými Muž v domácnosti a Record of Ragnarok. Datum vydání ještě není známé.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 298 (cca 91936 Kč)
Mám: 148 (cca 48534 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0