[Moje hvězda] #02
CREW1. vydáníčervenec 2024série [Moje hvězda] 2/3
0
...
...
...
...
+ 6 dalších ukázek
Koupit
V okamžiku, kdy rukou stalkera vyhasl život mladé hvězdy Ai Hošino, skončilo i idylické dětství jejích utajovaných potomků, dvojčat Aquy a Ruby. O deset let později dvojčata nastupují na střední školu a kromě vzpomínek na minulé životy je spojuje i odhodlání vstoupit do světa showbyznysu. Ovšem zatímco Ruby chce kráčet ve stopách své matky, Aqua po žádné slávě netouží – jde mu v první řadě o pomstu.

Finální obálka se od press kit obálky odlišuje jinak zarovnaným číslem knihy a je s výrazným neprůhledným bílým rámečkem uprostřed loga (pravděpodobně grafická chyba ve finálních podkladech) viz náhledy v ukázkách

Scénář
Aka Akasaka
Art
Mengo Jokojari
Obálka
Mengo Jokojari
Lettering
Martina Bellová
Překlad
Matěj Vozábal
Redakce
Markéta Audy Masopustová, Tereza Micková
CdbID
10892
Žánry
drama, mysteriózní, psychologický, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7679-592-1
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 14 mm
Hmotnost
250 g
Tisk
černobílý
Stran
200
Původní cena
249 Kč
Originál
【Oshi no Ko】 #02 (Shueisha Inc., 2020)
Posouváme se v čase, z dětí jsou už v podstatě teenageři, a ačkoliv by se dalo čekat, že teď půjde spíše o teenage drama, opak je pravdou a pronikáme hlouběji do světa showbyznysu. Po výborném rozjezdu jsem však mírně zklamán, a nepomáhá tomu ani idol mluvící slovensky.
Reinkarnati nám vyrostli a profilují se nám do různých odvětví showbyznysu. Časově to hodně poskočilo dějově jen trošičku. Obavám se, že dějová linka v hledání vraha bude upozaděna nad tou o idolech.