Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Zack: Vida, i ty... kdo by to byl řekl.
hedgehog: ja bych jim nekrivdil, obcas to neni zaplaceny, nekdy jsou redaktori proste jen ignoranti
Dávejte si pozor a moc IDnes nekritizujte... Mají špehy všude, i tady.
hedgehog: A jó, teď si vlastně vzpomínám na rozhovor s jedním nejmenovaným kamarádem, kolik stojí článek v "nezávislém" periodiku ... :)
Vasek: To není podezřelé, to je byznys. Idnes rozhodně není nezávislý zpravodaj, je to jeden PR článek vedle druhého, hlavně technet a mobil, ale i kultura je na prodej, jak se zdá.
No, je přinejmenším podezřelé, že o "vyprodanosti" a "další nedostupnosti" nějakého komerčního titulu píše "nezávislý" internetový zpravodaj. To trošku zavání takovou marketingovou šikanou. Jinak třeba Muriel a OS jsem viděl před 2 týdny v regálu knihkupectví ve čtyřech kusech.
Serte na všechno a zajděte si dneska na www.zelenepivo.cz
Zítra už nebude;-)
Chudák Slaine, já ho včera vyděsila :)
No z PULTŮ nezmizela, pouze majá dobrý promo (šikovnou PR agenturu), neb stále platí "zákon nedostatku", že. .... Včera jsem byl asi v pěti knihkupectvích (dával jsem dohromady první díly Usagiho jako dárek-docela bez problému, jen tak na okraj) a všude byla po štosech. ..... Když to tak vezmu, jak byly skládaný, tak jsem jich mohl vidět tak 150-200ks(v těch pár obchodech).
Woffce: Buchecheche! Jsem to tušákoval ...
Nojo, mám tam taky veverku, ale ještě před hoďkou to bylo OK.
mne normalne jede
teda s jménem a heslem :--D
Nevíte, co je se stránkama Crwe? Jsem se tam chtě podívat a vyskočila nějaká veverka s heslem a paswordem (????)
AZTeck: Schválně, kdo byl asi mým otcem :)
Draco nobilis: tak mám dojem, že Chuck Norris už může odejít v klidu do penze :)
Šak to Nick Park dělal podle mě do Wererabbita.
AZTeck: A zelenina(obzvláště cukýny) mi roste do fantastických nadrozměrů ve fantastickém nadmnožství! Superextranadvelegrandzeleninozní!
AZTeck: Ale já mám taky velkou zahradu... a za domem úhor 2000 m čtverečních... zahrada bude taky taková. Myslíš, že je sranda to udržovat? U nás by se o ni nikdo neměl čas postarat, když bych makala od jara do podzimu někde u Ostravy. A navíc, kam já šlápnu a kde co vypleju, tak mám pocit leda ten, že to roste rychleji... A umím nejen s kosou, ale i se sekačkou, i s bubnovou, křovinořezem a traktůrkem. A jak umím okopávat! A stříhat růže a keře! A co zasadím, to se ujme :)
Draco nobilis: to je jenom výzkum superschopností čtenářek comicsů. Prostě, jak daleko už mutace postoupila :)
AZTeck: Hm, co se stane, když řeknu ano?
Kapis: tebe jsem do zemědělství zatahovat nechtěl. Komiks-slez nepřipadá k úvahu. Co potom s pozemkem, kde nepřežijí ani půdní bakterie :)
Draco nobilis: umíš kosit trávu kosou?
AZTeck: A nebo tam uspořádej komiks-sléz a máš po problemech ;-)
Mně se zdá, že si nepovídáme za zády a že se toho účastníš ;-)
AZTeck, Kapis: Mě se vůbec nelíbí, když někdo mluví o mně beze mě... A navíc mě začínáte děsit.
AZTeck: mě do zemědělství nezatáhneš;-) To si domluvte spolu s Draco.

Draco a MdS: ach, ta láska má spoustu podob.

DeG+A.: A co vy teda buzíčci, vy žijete;-)?
MdS: na zavazadlo netřeba lístek

Kapis: máš dost velký kufr v autě? Začíná jaro, tráva začne brzo růst jak splašená a tak potřebuju někoho na údržbu (vytrhavání pampelišek, šťovíku ap. neřádstva). Bio vzdělání výhodou. 2000 m2 polnosti. Dlouhý řetěz k dispozici. Kosa k dispozici. Ideální osoba - kde vstoupí, tam tráva neroste.
4 Draco: Já bych se tý deportace nebál. Přispěju ti na jednosměrný lístek. :) Cestovní MdS
AZTeck: Já nepotřebuju převýchovu, maximálně plastiku(viď, Zacku :)... A proč na Moravu? Proč nakládat? Copak jsem okurka? Nikdo mě tady nemá rád! Bú, fňuk, smrk...
4 kapis: No opovaž se nedorazit na Crwecon. Jinak přespat můžeš u některýho z těch buzíků, popřípadě u mě. Můj skromný příbytek hostil již takové celebrity jako jsou Andreew, Dark Scavenger, Sláine nebo třeba moje tchyně a všichni byli spokojeni. Turistický MdS
AZTeck: S nakládačkou rád pomůžu;-) Doufám, že máš dostatečně krátky řetěz, mně se když tak doma osvědčila 5m prodlužovačka, jednou stranou přivážeš ve sklepě k tyčce nebo k topení doma a druhým koncem můžeš valit;-)
Akorát koleno si žádá plastiku předního křížového vazu :/ na kterou jdu 6.5. a s obavami uvažuju, jestli si budu moct dovolit 29.-ho takový výlet :/ Ale Crwecon bych si nerad nechal utéci - uvidíme. Jestli bych byl schopen už řídit, možná bych se klonil spíš k variantě jet autem. Riskl bych své řitní panenství a přespal bych u některého z těch buzíků a v nedělu zpátky;-) No uvidíme jak to se mnou bude vypadat;-) Na prázdninový komikssléz (jestli bude) bych už měl býr ready.........
Draco nobilis: mám takový dojem, že si tě odvezu na Moravu na převýchovu. Kapis - helfneš mi potom s nakládkou do vlaku po Crweconu?
Tak Usagi: Samuraj mi z Walesu došel, vše v klidu. Takže ještě k sehnání. Andre, můžeš ho dát na vymalovávání malé, díky;-)
AZTeck: Tak mám dojem, že jsi kněz, podle tohoto systému. V harému co vím, byl majitelem Sultán :) A další vstup měli jen hurisky a eunuši...
Azteck: Na vyklestenci netrvam, roli Boha prijimam, pokracuj, vykonavateli!

Drago: Ne, mas maly prsa. Daaaalsiiii.
AZTeck, Zack: Pánové, řekněme si to otevřeně... Jsem já součástí tohoto harému?

Invape: Jistě, Ó první mezi rovnými.
Zack: jakožto majitel jsi v pozici Boha, jež se vznáší v nadprostoru a je povznesen nad pozemskými (v tomto případě comicso-databázovými) záležitostmi. Potom jsme tu my - tví zástupci na Zemi, úplatní vykonávatelé dobra i zla, zkažení mocí a pokušením. Takže žádný eunuch.
a já si tam chodím zapíchat
Pak je to ale spis muj harem a Azteck je eunuch.
AZTeck: ...kuju. A to měla být jen metafora... Tvůj harém je přece tenhle web.

Konečně si můžu jít obhospodařovat zahrádku, jupí!(jarní euforický výkřik)
Tak knihu o K.Saudkovi mohu doporučit. Docela slušně se bavim, ten člověk byl fakt vtipnej:).... akorát mám strach, že vazba nevydží, ale to je zatím spekulace.
Xeelee: Zákony jsou jedna věc a vnitřní pravidla této databáze věc druhá. Tady prostě žádné odkazy na stahování autorsky chráněných comicsů nechceme (není to ani účelem této databáze) a tudíž tu nebudou. Pokud chceme mít určité renomé u širší veřejnosti, musíme zaručit i tyto nepsaná pravidla.

Draco nobilis: do harému s tebou a bude klid :) Crew 11 - 1725 Kč
Draco: Díky za vysvětlení :-)

andre: Mě ale nejde o to, že mi ten komentář smazal, ale o důvod proč ho smazal. Zdá se, že se neorientuje v autorském zákoně a nejsem si jistej, co považuje za ne/morální. Rozhodně mám větší znalosti problematiky než AZTeck a nemám pocit, že by to co sem udělal někoho poškozovalo.
Xeelee: Ty jsi prostě samec bez harému, nekopuluješ, AZTeck je vůdce, má harém, kopuluje. Jako u goril.
AZTeck: Takovou tu, jak se tu poslední probírala... šílená cena... Ale už si nepamatuji, kolik to bylo.
Xeelee: tak když nebereš "Rovnost a bratrství", tak můžeš bejt spokojenej. Někdo na lepší pozici než máš ty ti to smazal a ty máš smolíka:)