Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Já měl zato, že jde o zařazení v knihovně, aby Vrána nebo Punisher Max neskončili v dětském oddělení.
Nepanikarte, treba je jen ten program jen nesikovne napsany.
Odkdy není komiks samostatné médium? Prošvihla jsem něco?
ad Foret: Ty vole to je hustý. :D Comicsověžánrový MdS
"...jeho zařazení do literárních žánrů..."

Ty vole, mi nerikejte, ze Foret objizdi knihovny s tim, ze je comics literarni zanr :)
Tak mé loňské orodování v MZK za přednášku o komiksech pro knihovníky přece jen (po pouhém půl roce) přineslo ovoce - http://www.mzk.cz/aktivity/akt10_15.php Akorát se nemůžu ubránit dojmu, že na půlden trvající samostatnou přednášku o komiksu se knihovnice dvakrát nepohrnou, mělo to mít maximálně dvě hodiny a mělo to být zařazené do nějakého pásma knihovnických přednášek (někam doprostřed, na poslední přednášku obvykle zůstane sotva polovina lidí :)
A už je to opraveno... škoda že nejdou mazat příspěkvy
Je tu malinkatá chyba u Svět podle Snoopyho. Komiks tu děsí cenou o nulu větší ^^
vyzkousejte -> www.comicscreator.cz :D
Dotaz do Pléna: nevíte někdo v jakých novinách/časopisech původně vycházely komiksy Josefa Lady? Tonda Čutal, Franta Vovísek... případně jakákoliv jeho další komiksová tvorba? (tu velkou Ladovskou monografii nemám :o)
Náhodou já na Zelenýho Raula nedám dopustit :-)
Já jim vůbec nekřivdím, já to ani neberu jako, že je to něco špatného. Jen říkám jak to je, naše firma si kupuje kluky z technetu tak jednou do měsíce a firma přítelkyně zase kluky z Hobby. Byznys je byznys a hypotéka se neptá.
vasek: Janíka Štulce jsem měla ráda...
Tak jsem právě zjistil, že RefleX na svejch sajtnách přesunul dosud volně dostupné komiksy do tzv. "placené zóny". Sbohem trapná Hano a Hano, Zelený Raoule, kterého jsem navštěvoval zhruba jednou za dva roky, abych se ujistil o tvé stálé stagnaci, sbohem Aloisi Nebele, kterýs nebyl ani za mák komiksem... Chybět mi nebudete... :-))
vasek: Kdybys věděl to, co já... Teprve by ses vyděsil.
DN: já vim. Jsou všude... A jdou po nás...
Zack: Vida, i ty... kdo by to byl řekl.
hedgehog: ja bych jim nekrivdil, obcas to neni zaplaceny, nekdy jsou redaktori proste jen ignoranti
Dávejte si pozor a moc IDnes nekritizujte... Mají špehy všude, i tady.
hedgehog: A jó, teď si vlastně vzpomínám na rozhovor s jedním nejmenovaným kamarádem, kolik stojí článek v "nezávislém" periodiku ... :)
Vasek: To není podezřelé, to je byznys. Idnes rozhodně není nezávislý zpravodaj, je to jeden PR článek vedle druhého, hlavně technet a mobil, ale i kultura je na prodej, jak se zdá.
No, je přinejmenším podezřelé, že o "vyprodanosti" a "další nedostupnosti" nějakého komerčního titulu píše "nezávislý" internetový zpravodaj. To trošku zavání takovou marketingovou šikanou. Jinak třeba Muriel a OS jsem viděl před 2 týdny v regálu knihkupectví ve čtyřech kusech.
Serte na všechno a zajděte si dneska na www.zelenepivo.cz
Zítra už nebude;-)
Chudák Slaine, já ho včera vyděsila :)
No z PULTŮ nezmizela, pouze majá dobrý promo (šikovnou PR agenturu), neb stále platí "zákon nedostatku", že. .... Včera jsem byl asi v pěti knihkupectvích (dával jsem dohromady první díly Usagiho jako dárek-docela bez problému, jen tak na okraj) a všude byla po štosech. ..... Když to tak vezmu, jak byly skládaný, tak jsem jich mohl vidět tak 150-200ks(v těch pár obchodech).
Woffce: Buchecheche! Jsem to tušákoval ...
Nojo, mám tam taky veverku, ale ještě před hoďkou to bylo OK.
mne normalne jede
teda s jménem a heslem :--D
Nevíte, co je se stránkama Crwe? Jsem se tam chtě podívat a vyskočila nějaká veverka s heslem a paswordem (????)
AZTeck: Schválně, kdo byl asi mým otcem :)
Draco nobilis: tak mám dojem, že Chuck Norris už může odejít v klidu do penze :)
Šak to Nick Park dělal podle mě do Wererabbita.
AZTeck: A zelenina(obzvláště cukýny) mi roste do fantastických nadrozměrů ve fantastickém nadmnožství! Superextranadvelegrandzeleninozní!
AZTeck: Ale já mám taky velkou zahradu... a za domem úhor 2000 m čtverečních... zahrada bude taky taková. Myslíš, že je sranda to udržovat? U nás by se o ni nikdo neměl čas postarat, když bych makala od jara do podzimu někde u Ostravy. A navíc, kam já šlápnu a kde co vypleju, tak mám pocit leda ten, že to roste rychleji... A umím nejen s kosou, ale i se sekačkou, i s bubnovou, křovinořezem a traktůrkem. A jak umím okopávat! A stříhat růže a keře! A co zasadím, to se ujme :)
Draco nobilis: to je jenom výzkum superschopností čtenářek comicsů. Prostě, jak daleko už mutace postoupila :)
AZTeck: Hm, co se stane, když řeknu ano?
Kapis: tebe jsem do zemědělství zatahovat nechtěl. Komiks-slez nepřipadá k úvahu. Co potom s pozemkem, kde nepřežijí ani půdní bakterie :)
Draco nobilis: umíš kosit trávu kosou?
AZTeck: A nebo tam uspořádej komiks-sléz a máš po problemech ;-)
Mně se zdá, že si nepovídáme za zády a že se toho účastníš ;-)
AZTeck, Kapis: Mě se vůbec nelíbí, když někdo mluví o mně beze mě... A navíc mě začínáte děsit.
AZTeck: mě do zemědělství nezatáhneš;-) To si domluvte spolu s Draco.

Draco a MdS: ach, ta láska má spoustu podob.

DeG+A.: A co vy teda buzíčci, vy žijete;-)?
MdS: na zavazadlo netřeba lístek

Kapis: máš dost velký kufr v autě? Začíná jaro, tráva začne brzo růst jak splašená a tak potřebuju někoho na údržbu (vytrhavání pampelišek, šťovíku ap. neřádstva). Bio vzdělání výhodou. 2000 m2 polnosti. Dlouhý řetěz k dispozici. Kosa k dispozici. Ideální osoba - kde vstoupí, tam tráva neroste.
4 Draco: Já bych se tý deportace nebál. Přispěju ti na jednosměrný lístek. :) Cestovní MdS
AZTeck: Já nepotřebuju převýchovu, maximálně plastiku(viď, Zacku :)... A proč na Moravu? Proč nakládat? Copak jsem okurka? Nikdo mě tady nemá rád! Bú, fňuk, smrk...