Vasek: To není podezřelé, to je byznys. Idnes rozhodně není nezávislý zpravodaj, je to jeden PR článek vedle druhého, hlavně technet a mobil, ale i kultura je na prodej, jak se zdá.
No, je přinejmenším podezřelé, že o "vyprodanosti" a "další nedostupnosti" nějakého komerčního titulu píše "nezávislý" internetový zpravodaj. To trošku zavání takovou marketingovou šikanou. Jinak třeba Muriel a OS jsem viděl před 2 týdny v regálu knihkupectví ve čtyřech kusech.
No z PULTŮ nezmizela, pouze majá dobrý promo (šikovnou PR agenturu), neb stále platí "zákon nedostatku", že. .... Včera jsem byl asi v pěti knihkupectvích (dával jsem dohromady první díly Usagiho jako dárek-docela bez problému, jen tak na okraj) a všude byla po štosech. ..... Když to tak vezmu, jak byly skládaný, tak jsem jich mohl vidět tak 150-200ks(v těch pár obchodech).
AZTeck: Ale já mám taky velkou zahradu... a za domem úhor 2000 m čtverečních... zahrada bude taky taková. Myslíš, že je sranda to udržovat? U nás by se o ni nikdo neměl čas postarat, když bych makala od jara do podzimu někde u Ostravy. A navíc, kam já šlápnu a kde co vypleju, tak mám pocit leda ten, že to roste rychleji... A umím nejen s kosou, ale i se sekačkou, i s bubnovou, křovinořezem a traktůrkem. A jak umím okopávat! A stříhat růže a keře! A co zasadím, to se ujme :)
Kapis: tebe jsem do zemědělství zatahovat nechtěl. Komiks-slez nepřipadá k úvahu. Co potom s pozemkem, kde nepřežijí ani půdní bakterie :)
Draco nobilis: umíš kosit trávu kosou?
Kapis: máš dost velký kufr v autě? Začíná jaro, tráva začne brzo růst jak splašená a tak potřebuju někoho na údržbu (vytrhavání pampelišek, šťovíku ap. neřádstva). Bio vzdělání výhodou. 2000 m2 polnosti. Dlouhý řetěz k dispozici. Kosa k dispozici. Ideální osoba - kde vstoupí, tam tráva neroste.
AZTeck: Já nepotřebuju převýchovu, maximálně plastiku(viď, Zacku :)... A proč na Moravu? Proč nakládat? Copak jsem okurka? Nikdo mě tady nemá rád! Bú, fňuk, smrk...
4 kapis: No opovaž se nedorazit na Crwecon. Jinak přespat můžeš u některýho z těch buzíků, popřípadě u mě. Můj skromný příbytek hostil již takové celebrity jako jsou Andreew, Dark Scavenger, Sláine nebo třeba moje tchyně a všichni byli spokojeni. Turistický MdS
AZTeck: S nakládačkou rád pomůžu;-) Doufám, že máš dostatečně krátky řetěz, mně se když tak doma osvědčila 5m prodlužovačka, jednou stranou přivážeš ve sklepě k tyčce nebo k topení doma a druhým koncem můžeš valit;-)
Akorát koleno si žádá plastiku předního křížového vazu :/ na kterou jdu 6.5. a s obavami uvažuju, jestli si budu moct dovolit 29.-ho takový výlet :/ Ale Crwecon bych si nerad nechal utéci - uvidíme. Jestli bych byl schopen už řídit, možná bych se klonil spíš k variantě jet autem. Riskl bych své řitní panenství a přespal bych u některého z těch buzíků a v nedělu zpátky;-) No uvidíme jak to se mnou bude vypadat;-) Na prázdninový komikssléz (jestli bude) bych už měl býr ready.........
Zack: jakožto majitel jsi v pozici Boha, jež se vznáší v nadprostoru a je povznesen nad pozemskými (v tomto případě comicso-databázovými) záležitostmi. Potom jsme tu my - tví zástupci na Zemi, úplatní vykonávatelé dobra i zla, zkažení mocí a pokušením. Takže žádný eunuch.
Tak knihu o K.Saudkovi mohu doporučit. Docela slušně se bavim, ten člověk byl fakt vtipnej:).... akorát mám strach, že vazba nevydží, ale to je zatím spekulace.
Xeelee: Zákony jsou jedna věc a vnitřní pravidla této databáze věc druhá. Tady prostě žádné odkazy na stahování autorsky chráněných comicsů nechceme (není to ani účelem této databáze) a tudíž tu nebudou. Pokud chceme mít určité renomé u širší veřejnosti, musíme zaručit i tyto nepsaná pravidla.
Draco nobilis: do harému s tebou a bude klid :) Crew 11 - 1725 Kč
andre: Mě ale nejde o to, že mi ten komentář smazal, ale o důvod proč ho smazal. Zdá se, že se neorientuje v autorském zákoně a nejsem si jistej, co považuje za ne/morální. Rozhodně mám větší znalosti problematiky než AZTeck a nemám pocit, že by to co sem udělal někoho poškozovalo.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.