andre: perfektní nápad, ale radši nebudu schizofrenikovat;-) Navíc 111 komiksů mi bude chvilu trvat, užil jsem si to pár dní, stejně jak bych bylo 666 (to jsem obětoval kozla a dvě panny) ale už je to jen historie.
ještě přidám pro pražáky na Smíchově v knihách před Tescem Freddy a já, Le Perdida, Mechanická Maggie... vše za půlku.. Na Můstku v domě knihy či jak se to pětiposchoďové knihkupectví jemenuje Gemma Boveryová za kilo, Pchjongjang za dvě... všechno tak před 14 dněma, takže aktuálně bez záruky
Jinak jsem byl včera v knihovně na Smíchově a tam má minivýstavu nějaký Václav Šlajch ;):)
Kapis: tak si udělej profil "Kapis2" a až budeš mít ve dvojce tolik, abys mohl mít 888 či 999 tak to z dvojky hodíš na původního. A do té doby se můžeš kochat tvým magickým číslem;-)
Tak mám těžké dilema, zrovna vlastním magických 777 komiksů (Kačery donaldy nepočítám) a on nový Sandman a nějaké výprodeje v Kanzelsbergru a LK...chmchm, no nic, ještě si to užiju chvíli a jde se nakupovat;-) Horšíjak budu mít komiksů 888 nebudu považován za fašistu ? :-D
Zdravím všechny komiksové fandy. Nedávnou jsem na jednom literární webu četl diskuzi ohledně toho, zda lze komiks zařadit do literatury nebo ne. Vím, že se o tom vedlo už hodně diskuzí, ale zajímal by mě váš osobní názor na tuhle otázku.
Pro Brněnské příznivce CSAF budeme mít Likvidátora v Komiksovém krámě a na www.nerdi.cz, kdo bude chtít objednat po e-shopu... Do budoucna máme rozjednanou spolupráci, chystá se další díl a možná i nějaké další komiksy z tohodle podhoubí ;)
DEG: Jo to je možný, já to s anglickou neporovnával, akorát ze skušenosti vim, že často na googlu na "německém" území nenajdeš nic pod "comic shop" a pod nějakejma pojmama v němčině jo.
Hodi mi nekdo radu na obchod s comicsama v Curychu ci Bernu? Nasel jsem neco na webu, ale osobni zkusenost je holt osobni zkusenost. V Lucernu, kde budu bydlet jsem nic neobjevil.
4 kupkomiks: Vystavovat jakýkoliv titul Comics Centra na Zackově audítku, je jako otírat červenym hadrem ksicht bejkovi. Prakticky nic horšího už ani bejt nemůže. :) Varovný MdS
tol Royan: vypada to na chybny vytisk, u me po strane 72 (posledni stranka comicsu Karla Cecha "Gunmeni") nasleduje stranka 73, kde Tomas Prokupek zpovida Tomase Jirku a to do stranky 75, na strane 76 zacina comics "Pribeh o osamele vezi" prave od Tomase Jirku.
Obracím se s dotazem na kohokoli z Vás ohledně Aargh! čislo 3. U mého výtisku po stránce 72 následuje stránka 77, která se pak objevuje ještě jednou jako správně v pořadí stránka 77. Rád bych věděl, zda mám špatný výtisk nebo to tak vyšlo i u ostatních. Děkuji za připadné odpovědi.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.