Ono to bolo hlavne vydrbanie so zákazníkom, ktorému bez mihnutia oka predali pokazený produkt. S nie malou chybou. Mohli by si napraviť reputáciu, keby ponúkli výmenu Providence za omnibus ale to sa nestane, to stojí peniaze.
Kluci, nezapomínejte, že i špatná reklama je reklama. Ono by se to možná bez toho intenzivního hejtu ani nevyprodalo bo ne tak rychle, mrk mrk.
Qvestor: Však v Argu koukaj na prodeje víc než na to, co napíše Walome na Comics čtu, šířím... Ale taky mě fascinuje jak lidi nezapomínají. Vždyť jsou to jen peníze a my, co si to koupili, máme doma něco jako modrého mauricia!
Kdybych byl z Arga, tak bych se na čtenáře vykašlal. Když představujou novej komiks a někdo jim na fb napíše „Hlavně to nepodělejte jako Providence“ nebo „Bacha na bubliny“, zas a znova dokola, skřípu u toho zubama.
Tak tam není moc velkým tajemstvím, že Argo už chvíli hledalo způsob, jak to znova dostat ven, ale když naposled zkusili dát normální dotisk do svého plánu, tak se kolem toho strhl online docela backlash a dotisk z plánu zase zmizel. Tak je super, že se Argo přece jenom nažere a vyhlo se problémům s dotiskem :)
Jasně, já mám Neonomicon v angličtině, Providence česky, nové vydání neřeším. Spíš mi příjde úsměvné luštit kryptickou komunikaci českých vydavatelů, protože pod razantním a nekompromisním "sorry, nikdy už to znovu nevydáme" se může úplně v klidu skrývat "nevydáme to už nikdy tak, jak to tehdy vyšlo, protože to za měsíc vydáme znovu a úplně jinak". :D
Jj, je uz asi evidentni, ze by Alias mel doprovazet nas dlouho postradany crwecon. Na Psance jsem tez zvedavy, protoze mi Kriek sedl v Lovecraftovi, krere Argi take vydalo. Frank bude take jiste zajimavy, Bess docela sikovne zvlada umeni zkratky, Dracula pruser nebyl, a kresba je exkluzivni.
Koukám, že tu není více komiksových časopisu.... Ale asi je to jako s abc nebo mateřídouškou, kde komiksy jsou, ale jen jako část casaku, chápu to dobře?
draco, fimi: pardon mi vypadla, hned jsem mi psal na twitter že sem na ňu zapomněl a že se omlouvám, no každopádně tě snad někdo vyfotí jako CW, jinak budu muset max vzpomínat na tvoji Harley na kterémsi ročníku
Bary02: Přečteného ani nemusíš mít nic. Trochu se odkazuje na toho Batmana z New 52, což jsem já neměl, když jsem Metal četl a bylo to v pohodě. Taky je dobrý se vyznat v postavách, protože jich tam je docela dost, takže začátečníkům bych to asi úplně nedoporučil.
Zdravím mám takový dotaz. Chtěl bych si přečíst event Metal od crwe ale nevím co všechno musím mít před tím načteno? Četl jsem rebirth Batmana a Flashe. A k tomu komplet batman z new52.
Balíky od Crwe smrdí kvůli papíru. Ten vrchní má ještě jakž takž normální smradovůni, ten vnitřní, ochranný, pak smrdí dost. Ale oni skoro vždy balí knížky do fólie a pak ještě do jedné bublinkové, nebo minimálně do jedné z nich, a teprve pak dávají ten smradopapír, takže komiksy se nikdy nezasmradí. A zas tak hrozný puch to není.
Zack: Tak snad se nás do toho malýho sálu tolik vejde, jinak bychom se museli přesunout na chodbu nebo nedejbože na trávník před Cross :-D Další možnost by byla pod pohrůžkou násilí vystěhovat Crew z toho stanu, který bychom pak obsadili a přejmenovali na "Pevnost ComicsDB" :DD
Už je na stránkách Crweconu program. Škoda, že se to povídání o CDB kříží s crewním panelem :-( Ale co Crew vydá za komiksy se dozvíme tak jako tak, takže volím to povídání o CDB :-)
Nemůže to třeba být tím, že je teď papíru výrazný nedostatek a je proto dražší, takže v zájmu snížení nákladů jsou nuceni používat levnější baličák horší kvality? To, co popisujete, je evidentně zápach chemikálií, používaných při výrobě papíru, jako je třeba čpavek.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.