Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Plno super věci se u nás nevydalo CELÝCH, DMZ, americký upír, Parker, planetary...
Já myslel, že to vyjde celý a že je to super a dovydana série...tohle nezní moc dobře.
Z marvelu jsem toho stejně moc nečetl, na poměry ostatních a z DC new52 Batmana a DCUKK 60 a pár dalších věcí. Spíše mi jde o to, že v recenzích jsem se dozvěděl, že to bylo utnute, taky z toho důvodu, že prý už druhá část je nějaká divná a ani se nedovydávala. Tak právě nevím 🤷‍♂️
Ahojte, když už je to vydání Rising stars za dveřmi, tak bych se chtěl zeptat, má cenu do toho jít? Díly které tady vyšly jsem nečetl. Dá se to k něčemu přirovnat? Snaží se to být, jako marvel nebo DC, nebo je to něco ve stylu Černé palice?
jh666: Ne, Berseker :))

Berserk vydá Crew.
Fimi: Ano, Berserk
Potvrzeno překvápko u CC. Na Facebooku je video.
A kde byl Joker rok? Když byl pryč... Víte?
Pravdou je, že se chtěl dostat do televize a vystoupit ve svém oblíbeném pořadu, který uváděl Robert de Niro. ;)
Mám dotaz ohledně koketa, zřejmě od doby new52 ... Si Joker nebo někdo jinej jemu odřezal xicht, kterej byl pak nějak někde v láhvi, on si ho vzal a připnul zpátky k hlavě jako staronovej obličej nejakyma pripinakama. A pak teda nějak prodělal asi plastiku s tím bývalým obličejem nebo jiným a nosil pracovní oděv s jmenovkou Joe. Zajímá mě vysvětlení, proč to udelal, v jakým komiksu, jakou to mělo dohru nebo jakej byl smysl a příběh ohledně tohoto zvráceného činu. Ví to někdo?
Norri no jo, pravda.. Asi jako když pod dlouhé době někdo vydá něco a my už to máme dávno v omnibusu nebo dlx.. Ale náš je menšina
Darth Raelchi: No jo, to jsou ty jejich překvapení a já už to mám mezitím na cestě z UK...
Darth Raelchi: Ta informace o Berserkerovi Unbound u CC je odkud?
Rozumím, ale toho se u nás nedočkáš :(
Lenny - jo to vím, mám ho, ale barva je barva. A navíc my, fanoušci Conana, bychom uvítali vydání jako je tohle - http://www.youtube.com/watch?v=KZKkGBvZ3YQ&t=20s. Jak říkám, snad se Crom ustrne a pomůže k vydání :-)
Snuff - mně naopak přijde, že čb jenom dost lepší a savage je super, komiks legendy 4-6 + Barlow jsou top ;)
Ja si ted pořídil dva omnibusy Conana od Roye Thomase, prvni zacina sesitem Conan the Barbarian 27, coz je zacatek barevnych Conanu, a v navaznem omnibusu mam i par pribehu, ktere vysly kdysi v Semicu. Je to sice oldschool, ale super a hlavne barevny... Me ten cernobily popravde moc nikdy nebavil.
V Barlow je Savage Sword. Původní Conan je pouze Semic a Legendy 1-3 (4-6 je opět Savage).
Matio, Lenny: a pak ještě u Barlow Comics: http://comicsdb.cz/comics/559/conan
(jen na doplnění)
Matio: On tu vyšel v comicsových legendách
Díky za tip, předám to i dalším Conanošílencům. Každopádně toho původního Conana od Marvelu se vzdát nechci, asi budu otravovat tak dlouho, dokud někoho nenalomím, aby to vydal :-)
V Comics centru už jsem se ptal na toho původního Conana od Marvelu, ale prý ne. Příběhy jsou prý špatné a tak nějak celkově se jim to prý nelíbí. Crew mi napsala, že mají tušení, že to tu někdo má vydávat. Já bych ho bral hned i za vyšší cenu. Semic tu kdysi vydal 18 dílů, ale to bylo dost punkové, porevoluční vydání. Každopádně jsme z toho byli naprosto paf. Pláštěnkářů, ofounů, super mega laser robo hrdinů je teď hodně a já bych uvítal zase někoho, kdo umí s mečem a prostě spoléhá na sílu paží a ne nadpřirozené schopnosti a je bez bázně a hany sráží hlavy. Ten Conan od CC není špatný, na podzim tuším vydají restart od Marvelu, ale ten původní, jó, to by byla pecka. PS: Letos už to budou 2 roky, co nás opustil pan Kantůrek.
DR a Mario,: s tím Conanem mi děláte radost... Jsme barbarský klan. :) DR ty budeš šaman kmene, já ten velkej silnej blbej, co jde dopředu jako štít :D
Darth Raelchi: díky moc za osvětlení situace. Já jsem za komplety rád, ptal jsem se hlavně z důvodu velikosti. Knihovna není nafukovací a už takhle mi ty komplety zabírají docela dost místa a teď se chystám na čistku, tak abych věděl kolik místa si mám přibližně nechat (evidentně asi budu muset nechat udělat extraknihovnu jen na komplety). Tak ještě aby se někdo odhodlal a vydal u nás Conan the Barbarian: The Original Marvel Years Omnibus a budu spokojený jako pánbůh ve Frankreichu :-).
Darth Raelchi: Koukal jsem, otázkou je, do čeho se budou chtít pustit. Ani nevím, jestli v knihách uvádějí, v jakém nákladu je vytiskly.
Milo: Ten obraz se dá po kterékoliv postavě jakštakš useknout a současně se to dá protahovat do nekončna (jak píše DR v zahraničí ty komplety různě protahují, UKK má už silně přes 200-250 dílů). Původně měli DCKK v plánu 60, pak 80 a momentálně 100. Na FB jim za to lidi nadávali, že to natahujou a prodlužují pořád :D Tak se zkus mrknout jak by to vypadalo po 60/80 schválně.
Lantan - myslíš, že se tím uceli obraz na hřbetech?

Proklamovali 60 knih a mám dojem, že obraz by pak nebyl kompletní... Malinkej podraz :)
DCKK zatím potvrzených jen 100 dílů, ale nejspíš budou přidávat na těch 120.
Matio: Pokud nebudou protahovat, tak 120 u obojího.
Nevíte někdo prosím, kolik dílů bude mít série NHM a DC komiksový komplet?
Ne, Criminal je série povídek, v každé knize jich je více a spojují je pouze postavy...
Nezbi: Je tam jeden příběh, který je pokračováním jednoho z prvního dílu, ale jde to pochopit i tak. Taky jsem nejdřív koupil dvojku. Měl jsem tedy štěstí, že jednička se chvíli po tom objevila v antikvariátu.
Navazuje Criminal dvojka na jedničku? Že bych jednotku přečetl až se někde namane šance koupit :D. Dikes
mkw: On to je webkomiks.
mkw: Sice nejsem cílovka, ale stylizace se mi líbí :-)
Dalamar: sice to vypada jako webkomiks, ale vtipny to je :)

http://www.thecirclepit.com/2017/08/black-metal-family-comics
Maco a všichni ostatní metalisti: Už vyšli Belzebubové od Paseky, např. v Kosmasu již skladem.
Whatsup jede, už nás pár je. Lenny - neboj, velký růst nepředpokládám :D a když ti bude malá sekta, taky dobrý ... :)
ComicsDB discord here: https://discord.gg/mbQrhr (jsme jednou pouzili pro online redakcni radu, jinak je to prakticky netknuta panna).
A nechcete s tím jít třeba na Discord? Whatsapp mi přijde v případě růstu dost nepřehledný
Paráda, česká komiksová komunita potřebuje více internetových skupin a diskuzních fór.
Lantan - malinko... :D JOIN US, budeme kůl-tovní :D
Milo_Harwey: To zavání nějakým kultem. :D
Zdravím vespolek, založil jsem skupinu na vocapu pro comicsb členy, co chtějí snadněji a rychleji komunikovat , pokecat... Kdo by chtěl být členem, nechť mi pošle číslo do zprávy: pošty , pridam vás. Zatím jsme tam jen já, Darth raelchi a cyboy. ;)
Zanir od října začne vydávat novou mangu jménem Radiant. Jedná se o typický dobrodružný šónen.
http://www.facebook.com/692395074179669/posts/2777254279027061/
Hmmm nenašiel som o nom nic. Dúfam len ze sa o tom dozviem nejako ked ho vydaju.
Dik idem tam pozriet