Norri: Jo, jen z toho. První info bylo v diskuzi ještě na Crwáckých stránkách, že Aspic vyjde v dubnu a duben je už skoro pryč. Jestli máš lepší info, sem s tím :)
Tak ti kdo čekali na Aspic nebo Asgard od Xaviera Dorisna, které mělo vydávat nakladatelství Josef Vybíral, tak to vypadá, že až na podzim a konkrétně první vyjde úplně něco jiného než Aspic nebo Asgard, více zde dole: http://www.verneovky.cz/www-verneovky-cz/16-PRIPRAVUJEME
Tormentr je to zajímavé sci-fi a teprve bude vycházet třetí kniha...ovšem Remenderuv Deadly Class také stojí za to, ale to je trochu obsáhlé...myslím že má být dle toho i seriál
Tormentr: je to hlavně něco, co tu chybí, ale jak už jsme viděli u jiných serií, tohle by se tu asi neprodávalo, nehledě na to, že je to celkem dlouhé, ty dvě deluxe mají snad kolem 400 stran po kusu, tedy kdyby každá kniha měla 200 stran, tak prostě 4 booky nevim zda by tu někdo vydával a to myslim že to ještě není ukončený...samozřejmě není to Invincible které je dlouhé jak svině ale i tak....jestli se ti ale líbí Remenderovo styl, tak zkus ještě Seven to Eternity, taky moc pěkné
Fimi: Tak už jsem si přečetl první sešit Black Science a je to dobrý úlet. V podstatě zápletka je, že vědec se svojí (asi) manželkou se pokouší dostat domů z nějaké šílené dimenze. Celý začátek jen utíkají před různými monstry, které v tom světě žijí a snaží se nabrat vodu pro chlazení přenosového zařízení, které nechali se svými dětmi a pár kolegy. Když se jim to podaří a zařízení spustí, aby je dostalo domů, tak bohužel je to přenese někam jinam (možná ne, ale jako domov to nevypadá). Objevuje se na konci sešitu podezření, že to zařízení někdo schválně špatně nastavil nebo sabotoval. Pěkný úvod a ta kresba je přesně podle mého gusta. V češtině bych do toho šel. Je to akční a má to fantasii.
Tormentr: všiml jsem si...já tohle nedělám protože nebudu čekat několik let na pár knih abych je měl komplet, tak to kupuju jak to běží...tedy jak co, třeba Y jsem koupil komplet, jelikož jsem komiksy začal sbírat v době kdy to už bylo venku všechno....ale třeba Mýty, Lucifer, Skalpy, Sága kupuju jak to vyjde....
Fimi: Teď jsem to vysvětloval nějakému nováčkovi na Crwních stránkách, pokud nebudou lidi kupovat věci jak vychází, ale až budou kompletní, tak nikdy nic kompletní nevyjde.
Tormentr: však jasně, a proto jsem si to ani nekoupil když je to neukončené. Tu chybu jsem bohužel udělal s Planetary a málem i A. upírem....takže ten omnibus je prostě na místě
Ano je, ale plno uživatelů si kupuje i originály, tak mě napadlo sem dát novinku, kterou třeba nemusí vědět a zrovna The boys si myslím že za zmínku stojí
Fimi: Jojo, nejde tady o žádný problém se zahraničními komiksy, jen jsem poukazoval na to, že tahle databáze je hlavně o těch českých komiksech, žejo :)
Ahoj, mám dotaz k jla darkseid war. Dá se to číst bez znalosti předchozích dílu? Četl jsem jen ty díly co jsou od Bb artu a neznám pátej, sestej díl a Forever evil. Díky
Chtěl bych se zeptat nějákých odborníků na Marvel. Slyšel jsem, že Juggernaut zničil sám dvojčata (prej do do nich něják napálil, WTC spadlo), ale taky že tato událost byla identická ve vesmíru 616 jako v našem vesmíru (zničení dvojčat letadly). Co z toho je legit?
Sehnal jsem si Spirálu 1,2,3 díl a ještě k tomu rappa první díl, to vše za 540 korun, jen pro ty, co chtějí za to 1500 a více, ukazuji, že to jde levněji :) A i se chlubím, díky za pozornost (y) :D
všecko se dozvíme v červnu, ale chtít od DC respektování kontinuity jejich vlastních příběhů je velmi úsměvné :)
btw pořád lepší Lobova dcera, než ten metrosexuální "pravý Lobo" z New 52 :)
FB nemám a když tam náhodou vlezu bez registrace, hned narazím na smutnou zprávu! Zemřel Pan překladatel Honza Kantůrek. Bez něj si překlady dalších komiksů z hellboyovského universa vůbec nedokážu představit. Velmi smutné... R.I.P.
louza špatně jsi mě pochopil, já mám hromady marvelu a DC pláštěnek, mám to rád, mám UKK, NHM a DCKK to vše mám a další věci od toho, ale už si toho ted moc nekupuji a začal jsem si kupovat hodně Image, ale to nzenamená že mám nějaké výhrady na Marvel či DC...jen už si nekupuju všechno, třeba ted bych si asi už Spidermana nekoupil pokud by to nebyl nějakej DellOtto....toho s DP si ani nekoupím, Strange jen kvůli Aaronovi a Cpt. Marvel mě nezajímá, ale Rebirth si kupuju třeba ale jak co, třeba Harley nebo SSq mě nezajímá...takže asi tak...pláštěnky mám rád, ale prostě mám radši věci NEhrdinský, i když na Invincible a Rising stars nedám dopustit....no a ano Black Hammer je prostě Lemire, toho také můžu, ted si budu kupovat deluxe Descender, jsem na to zvědavej
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.