Několikrát jsem si všiml že má Luxor vyvěšené plakáty abysme nakupovali u nich a stali se tak hrdiny kteří zachrání knihkupectví. Zrovna oni, pokrytci!
Fimi: Je to ta doba, kdy byl Spider-Man milionář, některý části jsou lepší než jiný, ale spíš bych doporučil současného Spider-Mana od Spencera. Když už Slotta, tak spíš Superior Spider-Mana, nebo Amazing, co vycházel mezi Superiorem a Worldwide. Tam spadá i Spider-verse.
Hele to by mohlo byt ono :-) zitra se podivam jestli tam je presne ten vyjev co mi blesknul hlavou. Tam si pamatuju je jak vypadnou zuby, protoze hlava je vlastne z tech zizal :-) to co m na mysli myzlim melo nejake klubko tech zizal... Mozna to neni ono.
Kdysi, kdyz jsem hledal hororove komiksy jsem narazil na jeden co mne zaujal a nevzpomenu si co to bylo. Zkuste pomoci.
Pamatuju si, ze se v nem na nejake strane (vice stranach?) Odehrava, ze jsou tam lide, mozna dva, tri a objevuje se tam jakasi cervena spageta. Takova tlustsi zizala, az had. Na kazdem panelu toho bylo vic a vic. Mozna to vychazelo z tech postav? Mam pocit ze sly po schodisti. Bylo to kreslene temer jednobarevne, takove khaki (ale mozna ne) a ta cervena spageta tam hodne vycnivala. Co to bylo?
Zack: Měl bys to zkusit znova. Třeba absence toho, že se léto zničehonic změní na zimu, ti tentokrát tvůj zážitek ze čtení tak zlepší, že to bude tvůj nejoblíbenější komiks :-)
Teď se na FB řešila zajímavá věc. CC říká, že Rising Stars je plné logických lapsů kdy nesedí čas děje nebo vizuál kde někde je sníh a na další straně ne. Mění se barvy vlasů postav. Makají na tom aby tohle opravili. Nebude to jeden z problémů co lidi a tímhle dílem mají? Vypada to že CC z toho vymáčkne maximum, tak se těším.
Manhattan Projects tam vím o co jde, ale nečetl jsem to, já už angličtinu v podstatě vypouštím, jen co vyjde v tom Polsku a ve Francii. Hodně čtu evropský komiks ve francouzštině a pak US komiks (Image, Vertigo) a mangu v polštině... a někdy si dám něco v češtině. I tak toho je nad hlavu.
Jop, čte se to parádně, zábavný sci-fi brak s neodolatelným hrdinou, dost podobné Black science, jen je to ještě víc ulítlé. Teď Poláci vydali od Remendera Seven to Eternity, přičemž z toho udělali dvojalbum, dost se na to těším. A taky dokončili můj oblíbený horor Revival. Jen tak dál.
Ja uz par knizek v polstine mam, vzdycky me spis zajima vytvarna stranka a rozumet je tomu docela dobre. Jevteda fakt, ze Moora v polstine zadnyho nemam, ale nechal jsem se ovlivnit zdejsi chvalou a jsem zvedav, jak kvalitne to vydavaji.
Jen tě musím varovat, pokud v té polštině nemáš trochu načteno, Promethea není nic pro začátečníka. U polštiny je nejlepší pro začátek třeba Pták času, Petr Pan od Loisela nebo právě Thorgal. Mně se teď hodně líbí série Lou! nebo Fear Agent, to se čte taky lehce.
Je, ja to uz objednal a nevsim jsem si toho Conana tady. Sorry. Ale ono ani to postovne neni drahe, kdyz toho koupis vic. Koupil jsem prvni dva hardbacky Promethey po necelych peti stovkách, chybejici Thorgaly, taky pevna vazba za 120 korun jeden dil a nejaky muminky skoro zadarmo. Fakt super.
Mám otázku na nějakého znalce X-Menů ohledně událostí kolem Hope Summers - Messiah Complex, Messiah War atd. Konkrétně mě zajímá časová osa, ze které pochází Bishop. V jeho době mutanti přežívají v koncentračních táborech a všichni za to dávají vinu právě Hope. Existuje nějaký komiks, který popisuje, jak vůbec tato časová osa vznikla, tzn. co, proč a jak tam Hope udělala a proč to tam dopadlo tak, jak to dopadlo? Díky.
Když vydržíš do srpna-září, tak není problém. V únoru jsem tam nakoupil komiksy za 1200,- zlotých, tak teď musím být zase chvilku hodný. Navíc mi příští měsíc konečně vyjde Last of Us II. Na gildě se určitě vyplatí počkat na výprodeje, které jsou až 40%. Za omnibus Promethei jsem dal myslím 490,- kč, za Deluxe edici Ex Machine 400,-
Také se přidám k Prométhee - na podzim by měla vyjít poslední (3.) kniha z vydání k 20. letému výročí. Mám první dvě a je to naprosto perfektní vydání. Co mě ovšem "točí" je fakt, že Immateria Ed. nejspíše nikdy nevyjde. Na to jsem se těšila jako malé dítě na novou hračku, protože Prométhea je pro mě z hlediska kresby a grafického provedení nejlepší komiks, jaký jsem kdy četla. Jako před koronkou jsem ještě doufala (JHW III dva roky zpátky věřil, že vydání k 20. výročí pomůže), teď už ale nevěřím, že ji kdy DC vydá.
Starší mangy jako je Naruto, Bleach apod. vycházely v menším formátu a pak se v průběhu let přešlo na větší formát typu Čarodějovy nevěsty, Moje hrdinská akademie atd.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.