@Darker: me osobne trapi akorat Ekho, to bych si jako jedinou vec z toho co je v modre crwi koupil i samostatne,
ostatni je mi docela jedno, predplaceno mam, beru to tak, ze mi 4x do roka prijde neco co bych si normalne nekoupil (snad jen silvera, urcite ekho a hrobare), neco se mi libilo vic neco min => zatim me tech 800/rocne netankuje => vic bych davat urcite nechtel
ale chapu jak to myslis, v podstate se dalsiho dilu Okka (nemyslim toho co bude ted) a Ekha nemusime ani dockat. a toho co vypadne se nedockame nikdy (viz Millar)
Hele, nahodím téma, které mě docela trápí, tak se chci ujistit, že v tom nejsem sám :)
Modrá Crew je sice super projekt, že si předplatitelé můžou hlasovat o tom, co se bude vydávat, ale čekat na další díl Ekho, Orbitalu nebo Hrobaře budu asi dlouho, když vezmu v potaz že první díl Ekho vyšel 2016, druhý 2017, další 2018 a další vyjde kdovíkdy :/ Sere to taky někoho dalšího? A co třeba také Okko, toho se fanoušci asi navyhlédají, než ho budou mít komplet, když je mezi díly mezera 3 roky.
Hønzza: Osobně se mi nejvíce líbil Action Comics, ale není to pro každého ... jinak nejlepší je asi Liga Spravedlnosti, z Batmana doporučuji pouze Soví tribunál a Rok nula a velmi povedená je i Wonder Woman
Lantan ale je vtipný. Snad najde někoho kdo to koupí.. Já dnes prodal 90% marvel komiksů v češtině ale že bych prodal třeba tu Hitgirl za takovou pálku? Tvl kdo si to koupí?
Fry: Yop, ale ono je to do konce ještě 13 knížek. Hádám, že by se Crwáci rádi posunuli i někam dál a nezasekali se na 6 let Dugganem - ale možná se pletu.
Lenny: To možná jo, ale myslím si, že tady vychází i větší sračky, tak proč nevydat kompletní sérii :/ navíc je to Deadpool a ten má tady určitě solidní fan základnu :)
ten španělský sešit (Deadpool #3.1) byl stejně později vydán v angličtině jako Deadpool: Masacre. Nemohl by se tedy ten 3.1 přeložit do češtiny a nechat v knize?
Fry - v jůeséj se učí španělsky poměrně hodně jako druhý jazyk, zatímco u nás téměř vůbec, nemá to smysl, to bys koupil jen ty a stejně bys tomu nerozuměl a pak bys jak správnej fráj někde doma brečel schoulený do klubíčka v depresích :D
Cyboy: A budeme to trochu prosekávat. Jsou tam díly zaměřené na členy Deadpool týmu, které nejsou moc zajímavé (v rámci kulturní obrody vyšel jeden díl čistě ve španělštině, což by u nás asi nedávalo moc smysl), budeme víc tlačit na ten základní příběh.
Cyboy: Mění se tam trochu situace, kdy se Deadpool z párije stává (v souvislosti s prvním filmem) nejoblíbenějším superhrdinou ze všech. A samozřejmě, jsou tam zase i vážnější momenty. Někdy dost drsné... ale celá ta série s populárním Deadpoolem má přes osm knih... než se to celé zase zvrtne.
Nemate nekdo nahodou nactenou tu novou radu Deadpoola, co ma vyjit pristi tyden v Crwi? Pokud ano - je tam zlepseni oproti te predchozi serii, nebo to jede ve stejnych kolejich?
faster86 - Beasts of burden sú tisíckrát "dospelejšie" než Hellboy. Taký jednozošitový príbeh Lost (bude v prvej knihe od Comics Centra) strčí do vrecka celý mignolaverse. Emočne, príbehovo, presahom.
Milo_Harwey- Tak taky je to totální androš, no. Prostě máš panely a v nich třeba jen text v rámečku a prázdno nebo celý panel vyplněný textem... myslím, že jsem toho nikdy neviděla víc než dvě stránky za sebou, ale existuje to.
Sv1hl1k: Komiks nemusí mít text nebo kresbu k tomu aby byl komiks. Příkladů komiksu bez textu budiž mnoho, příkladem druhého například Varlén, ale viděla jsem i jiné textové komiksy.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.