V čem je ten Remender takový borec že téměř všechny jeho Deluxe komiksy mají mega rozměry a jsou dražší než jiné Deluxe v A4 formátu...mluvím o Black science, Deadly Class, Low
Planetary má ještě crossover s Batmanem kde jdou vyšetřovat do Gothamu....jinak právě teď je v předprodeji omnibus Bandy ale v angličtině a koncem roku vyjde mega omnibus American vampire...teď by mě fakt mrzelo kdyby stopli fatale, já to sice mám v Deluxe v angličtině ale pro vas, má to také myslím sedm knih no a díky.bohu za ságu
Planetary a DMZ jsou jediné, které jsou ve slevě, ty už BBart odpískal nadobro. Jestli se vrátí k Bandě nebo k Americkému Upírovy, tak jak dokončil Punishera a 100 nábojů, to nevím, ale dřív jak příští rok to asi nebude. Spíš nikdy. Buďme rádi za Fatal, Ságu a snad něco z té nedokončené New52. Víc bych nedoufal.
No jo, Planetary, to bych si taky rád koupil. Než jsem na to stačil našetřit, už to utnuli. A DMZ, jedna z nejlepších sérií co tu vycházely, občas si nad těmi pouhými šesti díly zabrečím :-) . Ach...
Základní série Planetary má 4 knihy, takže jsme s českou verzí v půlce. Mimo to je ještě Planetary: Crossing Worlds, což je souborné vydání 3 crossoverů.
DMZ má celkem 12 knih. Vyšlo jich 6.
Banda má 12 knih. Vyšly 2.
(Počty knih beru podle paperbacku.)
Osobně nejvíc doufám v dokončení Planetary.
Fimi: Mě mrzí všechny Supermanovské série :( Ale tak co nadělám s tím, že u nás Superman až tak netáhne ...
Z těch opravdu utnutých sérií mi hodně chybí DMZ a u Planetary mě napadlo, že by se to teoreticky vydat dalo ... formou startovače kompletní OMNIBUS vydání :)
Fry tak to rád slyším....no nevěděl jsem to, já jen vím že o takhle funguje prostě všude, když se to neprodává, tak se to utne...ale jistě za nějakých podmínek, Mezi řády, Mýty nebo prej i Skalpy se moc dobře neprodávají, ale to je Crew....já bych byl rád když je BB art zase v plusu, tak aby se k některým seriím vrátili, předně k Planetary, Americkému upíru a Bandě....trochu mě mrzí i Superman Země jedna jelikož to má jen tři knihy...tak děkuju doporučení, půjdu tedy do WW New 52, sice čtu tu Rebirthovou, ale nevadí.....
Fimi: BB art neutíná série jen tak ... nevm jestli to víš, ale samotné nakladatelství bylo nějakou dobu ve ztrátě, ale nyní už je zase v plusu a bezdůvodně série ukončovat nebude.
U WW bych ti rozhodně doporučil vytrvat, Azzarelo rozehrál slušnou partii a v podstatě až v 35 sešitě (šestá kniha) graduje celý příběh. Pak to přebral Finch, změnila se kresba, ale nějaký znatelný kvalitativní rozdíl jsem alespoň já nezaznamenal.
Četl jsem ww New 52 jednu knihu a nic moc, je to potom lepší stojí za to další knihy? Já právě nechci moc ten bb art kupovat aby to zas neutlnuli...čtu tu rebirthovou a je to super...
Tormentr: Já popravdě taky doufám, že New 52 bude pokračovat ... i kdyby to mělo vychazet stylem jedna kniha každé série ročnĕ ... jen tu WW by měli trochu více popohnat, protože má celkem tuším 10 knih ...
Tormentr: asi to bude fakt trvat pokud to neutnou jako Lanterny, Supermana, Flasha a Action Comics....já bych si však dal New 52 Swamp Thing od Scotta Snydera
Co myslíte, bude příští rok pokračovat i něco z New52? Mě docela mrzí, že Harley Quinn vydali 3 z 6 booků, All Star Western to samé, Batman Detective Comics 6 z 9 booků, Wonder Woman ani nemluvit :/
Objednával jsem si z Comicspointu Batman Detective Comics z New52 a přidali mi tam krásný plakát A1 ze Znovuzrození Hrdinů DC. Dá se někde sehnat ještě nějaký, máte někdo tucha?
No jo, Brad Pitt už Achilla hrát nemůže. Prý vzal roli diktátora Roberta Mugabeho...
Ale jinak Kapisi, není to tak jednoznačné. Na gotických a renesančních obrazech s biblickými výjevy také neodpovídají postavy i další věci historické realitě - ať už třeba oblečení, architektura, a už vůbec nikdo na těch obrazech nevypadá, že by byl židovského původu - což prakticky všichni aktéři Starého a Nového zákona byli. Prostě si to v tom středověku a novověku přizpůsobili tehdejší realitě. Takže všichni jsou tam typičtí "Evropané", oblečení mají, jaké se tehdy nosilo, architektura na obrazech je víceméně gotická či renesanční. Tudíž, když dnes v tak národnostně pestré zemi, jako jsou Spojené království nebo USA, natáčejí historický seriál a přizpůsobí obsazení své současné realitě podobným způsobem, jak jsem výše popsal, nelze to označit jako čistě novodobý trend. Což ale neznamená, že by se to někdy až nepřehánělo...
massilia: ze sachty mas dlouhodobe jen "namalovane oci" :) ale tohle je taky fajne:
Tohle je řecký válečník Achilles v nové 8dílné minisérii Troy: Fall of a City (2017), který natočil Netflix ve spolupráci s britskou BBC One. I když je Achilles v Homérově Illiadě popisován jako muž světlých až zlatých vlasů (díla jiných autorů naznačují, že byl možná ryšavý), do role byl vybrán 38letý anglický herec David Gyasi, který je původem z africké Ghany.
GWB: Těžko říct, komu dneska má člověk věřit. Já vím, že na Return of Kings často přeháněj, ale stále jsou důvěryhodnější, než většina mainstreamu.
Ber taky v potaz to, že ze Švédy mám menší vendetu. Tu mám ale ze všemi národy a státy, co na vlastní historii nehorázným způsobem s*rou.
(Upřímně, jestli někdy potkám šéfa BBC, tak ho za ty jeho "historicky přesné seriály" vymáchám v dehtu a peří.)
No jo, to je v tomhle ohledu docela vizionarske, stejne jako treba Lemuv Navrat z hvezd, ale vnukl si mi myslenku, ze bych se konecne mohl dostat k origo beletristicke Vecne valce, kterou jsem si poridil sveho casu v LK a uz dlouho ceka na svou chvili;)
Omlouvam se ze pisu bez diakritiky jak prase, nemam to rad, ale furt se v praci na cdb nedostanu, tak musim psat z telefonu. A vubec, vsichni kdo tu pisou by meli psat pekne s háčkama a čárkama, na co to ti naši obrozenci, kurva, vymýšleli?! :)
No, ta stránka je pofiderní, ale že se dějí podobné věci, lze vyčíst i z médií která bys myslím ani ty nemohl onálepkovat nějakým tím -ismem. Tady to protlačování všemožné korektnostni a gender zvěrstev, jež odporují zdravému rozumu i přirozenosti, je prostě cesta do pekel.
Kluci, opravdu se tu vážně rozčilujete nad článkem z otevřeně misogynní a trollí stránky? Nemáte nějaký problém?:-)) Jako kritické myšlení je hodně vzácná deviza, jak tak sleduju současnou společnost, ale u Kapise mě to překvapuje, ten přece nějaký ten fištrón má!
Evropské komiksy u nakladatelství Josef Vybíral začnou v říjnu komiksem Děti z Montmartru. Pak bude v listopadu následovat Xavier Dorrison a překvapivě komiksem Zbrojíř, nikoliv Asgard nebo Aspic.
Více zde: http://www.verneovky.cz/fotky13347/edicni%20plan_2018.PDF
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.