Z marvelu jsem toho stejně moc nečetl, na poměry ostatních a z DC new52 Batmana a DCUKK 60 a pár dalších věcí. Spíše mi jde o to, že v recenzích jsem se dozvěděl, že to bylo utnute, taky z toho důvodu, že prý už druhá část je nějaká divná a ani se nedovydávala. Tak právě nevím 🤷♂️
Ahojte, když už je to vydání Rising stars za dveřmi, tak bych se chtěl zeptat, má cenu do toho jít? Díly které tady vyšly jsem nečetl. Dá se to k něčemu přirovnat? Snaží se to být, jako marvel nebo DC, nebo je to něco ve stylu Černé palice?
Mám dotaz ohledně koketa, zřejmě od doby new52 ... Si Joker nebo někdo jinej jemu odřezal xicht, kterej byl pak nějak někde v láhvi, on si ho vzal a připnul zpátky k hlavě jako staronovej obličej nejakyma pripinakama. A pak teda nějak prodělal asi plastiku s tím bývalým obličejem nebo jiným a nosil pracovní oděv s jmenovkou Joe. Zajímá mě vysvětlení, proč to udelal, v jakým komiksu, jakou to mělo dohru nebo jakej byl smysl a příběh ohledně tohoto zvráceného činu. Ví to někdo?
Lenny - jo to vím, mám ho, ale barva je barva. A navíc my, fanoušci Conana, bychom uvítali vydání jako je tohle - http://www.youtube.com/watch?v=KZKkGBvZ3YQ&t=20s. Jak říkám, snad se Crom ustrne a pomůže k vydání :-)
Ja si ted pořídil dva omnibusy Conana od Roye Thomase, prvni zacina sesitem Conan the Barbarian 27, coz je zacatek barevnych Conanu, a v navaznem omnibusu mam i par pribehu, ktere vysly kdysi v Semicu. Je to sice oldschool, ale super a hlavne barevny... Me ten cernobily popravde moc nikdy nebavil.
Díky za tip, předám to i dalším Conanošílencům. Každopádně toho původního Conana od Marvelu se vzdát nechci, asi budu otravovat tak dlouho, dokud někoho nenalomím, aby to vydal :-)
V Comics centru už jsem se ptal na toho původního Conana od Marvelu, ale prý ne. Příběhy jsou prý špatné a tak nějak celkově se jim to prý nelíbí. Crew mi napsala, že mají tušení, že to tu někdo má vydávat. Já bych ho bral hned i za vyšší cenu. Semic tu kdysi vydal 18 dílů, ale to bylo dost punkové, porevoluční vydání. Každopádně jsme z toho byli naprosto paf. Pláštěnkářů, ofounů, super mega laser robo hrdinů je teď hodně a já bych uvítal zase někoho, kdo umí s mečem a prostě spoléhá na sílu paží a ne nadpřirozené schopnosti a je bez bázně a hany sráží hlavy. Ten Conan od CC není špatný, na podzim tuším vydají restart od Marvelu, ale ten původní, jó, to by byla pecka. PS: Letos už to budou 2 roky, co nás opustil pan Kantůrek.
DR a Mario,: s tím Conanem mi děláte radost... Jsme barbarský klan. :) DR ty budeš šaman kmene, já ten velkej silnej blbej, co jde dopředu jako štít :D
Darth Raelchi: díky moc za osvětlení situace. Já jsem za komplety rád, ptal jsem se hlavně z důvodu velikosti. Knihovna není nafukovací a už takhle mi ty komplety zabírají docela dost místa a teď se chystám na čistku, tak abych věděl kolik místa si mám přibližně nechat (evidentně asi budu muset nechat udělat extraknihovnu jen na komplety). Tak ještě aby se někdo odhodlal a vydal u nás Conan the Barbarian: The Original Marvel Years Omnibus a budu spokojený jako pánbůh ve Frankreichu :-).
Milo: Ten obraz se dá po kterékoliv postavě jakštakš useknout a současně se to dá protahovat do nekončna (jak píše DR v zahraničí ty komplety různě protahují, UKK má už silně přes 200-250 dílů). Původně měli DCKK v plánu 60, pak 80 a momentálně 100. Na FB jim za to lidi nadávali, že to natahujou a prodlužují pořád :D Tak se zkus mrknout jak by to vypadalo po 60/80 schválně.
Nezbi: Je tam jeden příběh, který je pokračováním jednoho z prvního dílu, ale jde to pochopit i tak. Taky jsem nejdřív koupil dvojku. Měl jsem tedy štěstí, že jednička se chvíli po tom objevila v antikvariátu.
Zdravím vespolek, založil jsem skupinu na vocapu pro comicsb členy, co chtějí snadněji a rychleji komunikovat , pokecat... Kdo by chtěl být členem, nechť mi pošle číslo do zprávy: pošty , pridam vás. Zatím jsme tam jen já, Darth raelchi a cyboy. ;)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.