Zdravím vespolek, založil jsem skupinu na vocapu pro comicsb členy, co chtějí snadněji a rychleji komunikovat , pokecat... Kdo by chtěl být členem, nechť mi pošle číslo do zprávy: pošty , pridam vás. Zatím jsme tam jen já, Darth raelchi a cyboy. ;)
Z Roku nula jsem četl zatím jenom první knížku a těším se na tu druhou. Jenom jsem si nebyl jistý jestli nejsou nějaké důležité věci pro Konec hry ve Hřbitovní směně...
Draco jo však proč ne, z evropských věcí co loni vyšly u crwe se mi asi nejvíce líbila Královská krev, ani žádný Mdek jsem si nekoupil a na ty erotické kraviny od Manary úplně kašlu
No, určitě půjdu do White knight a Requiem.. Žoldneře se chci zbavit, po prvním díle nic moc, spíš nic, jen krásně naleštěné hovno co perfektně voní... Válku říší mám v originále... No zatím mě toho láká málo...vzheldem k tomu že celá sbírka je na prodej, tak si teď hodně vybírám. Už i toho Vybírala bych klidně udal, snad kromě Mureny.
Milo: Requiem vychází od roku 2000 a v plánu bylo 12 dílů. Zasekli se u 11ky a Mills sliboval, že 12 vyjde v roce 2017 a pak se zakončí posledním 13 dílem. Mají kapku zkluz. Česká verze je souborné vydání po třech dílech.
Seneke: v tom posledním by asi měl bejt nějakej nultej díl a ten poslední, aby to vyšlo 3 sešity/kniha jako předešlé, myslím..
A tu poslední dokončí teda letos a pak crew vydá třetí knihu? ;) Jestli čekají, aby to sladili, tak chápu ... A dává to smysl.
Fimi - do čeho ty půjdeš? Jsi trochu alternativní, tak mě zajímá co bereš jako best ;)
Musim si tu trochu postěžovat a zjistit jak jsou na tom ostatní. Nedávno jsem začala kupovat Gantz. A zatím mi úplně u každýho dílu prasklo lepení a odpadl přebal. Přísahám, že nejsem žádný prase. Už od 4. dílu se k tomu chovám jako k jedý z těch knih, kterou vám v knihovně ani nepůjčí domu, musíte s ní sedět v čítárně a pani od pultu po vás každých 5 minut háže očkem, jestli náhodou neotáčíte stránkama moc rychle nebo si nedejbože nesliníte prst. Má s tímhle problém i někdo další nebo se to rozpadá pod rukama jenom mně?
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.