Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Dalamar: sice to vypada jako webkomiks, ale vtipny to je :)

http://www.thecirclepit.com/2017/08/black-metal-family-comics
Maco a všichni ostatní metalisti: Už vyšli Belzebubové od Paseky, např. v Kosmasu již skladem.
Whatsup jede, už nás pár je. Lenny - neboj, velký růst nepředpokládám :D a když ti bude malá sekta, taky dobrý ... :)
ComicsDB discord here: https://discord.gg/mbQrhr (jsme jednou pouzili pro online redakcni radu, jinak je to prakticky netknuta panna).
A nechcete s tím jít třeba na Discord? Whatsapp mi přijde v případě růstu dost nepřehledný
Paráda, česká komiksová komunita potřebuje více internetových skupin a diskuzních fór.
Lantan - malinko... :D JOIN US, budeme kůl-tovní :D
Milo_Harwey: To zavání nějakým kultem. :D
Zdravím vespolek, založil jsem skupinu na vocapu pro comicsb členy, co chtějí snadněji a rychleji komunikovat , pokecat... Kdo by chtěl být členem, nechť mi pošle číslo do zprávy: pošty , pridam vás. Zatím jsme tam jen já, Darth raelchi a cyboy. ;)
Zanir od října začne vydávat novou mangu jménem Radiant. Jedná se o typický dobrodružný šónen.
http://www.facebook.com/692395074179669/posts/2777254279027061/
Hmmm nenašiel som o nom nic. Dúfam len ze sa o tom dozviem nejako ked ho vydaju.
Dik idem tam pozriet
Maco: vím co myslíš, viděl jsem to na fb, ale už netuším které nakladatelství to bude vydávat. Argo? Paseka?
Myslím ze to napisali niekde vo fínsku alebo svedsku ked sa nemylim
A neviete niekto ktoré nakladatelstvo a ci vôbec ma vydat niekto komix o rodine z metaloveho prostredia? Neviem ako sa vola ten komix
Maco: Podle mě Argo vydá nový edičák až na Světu knihy, jak má ve zvyku, nebo na Crewconu, resp. na tom druhém nám asi odtajní více komiksů.
Maco: ten poslední edicak je říjen 2019 až březen 2020 a edicak na zbytek roku Argo teprve chystá.
DR ten som našiel. Ale posledný je na rok zima 2019. Ja by som chcel pozrieť 2020 a najlepšie na cely rok.
maco: tady máš odkaz na edičáky v Argu: http://argo.cz/edicni-plany/
Prosím vas, edicny plan argomixu maju na stránke arga? Chcem pozrieť len chystane komiksy
Jo to chci zkusit
Fimi: manara leze krkem i mne posledni dobou ale caravaggio je luxus, mam prvni dil a parada.
Zack: Jak vlastně dopadla ta soutěž o Kosmoknedlíky?
Tak jeste tu televizi :)
Hawwwran: Hu-hu-hustý...

Slavný komiksový web, populární zejména na Kladensku...
Dneska jsem slysel v radiu Relax (Kladno a okoli) reklamu na comicsdb.cz v rubrice "zajímavé weby" :-)
No asi nejlepší je znát prvních pět, Endgame a dál je o ničem a k ničemu ale endgame neurazí
Z Roku nula jsem četl zatím jenom první knížku a těším se na tu druhou. Jenom jsem si nebyl jistý jestli nejsou nějaké důležité věci pro Konec hry ve Hřbitovní směně...
Hønzza: A zrovna 'Rok nula' je jediný story arc, který bych doporučil, od 'Konce hry' raději ruce pryč
Šlo by ve Snyderově runu teoreticky přeskočit tři knihy a číst Konec hry hned po Smrti rodiny?
Draco jo však proč ne, z evropských věcí co loni vyšly u crwe se mi asi nejvíce líbila Královská krev, ani žádný Mdek jsem si nekoupil a na ty erotické kraviny od Manary úplně kašlu
Fimi: Vidíš a pro mě byl Žoldnéř jedna z těch nejpříjemnějších věcí loni.
No, určitě půjdu do White knight a Requiem.. Žoldneře se chci zbavit, po prvním díle nic moc, spíš nic, jen krásně naleštěné hovno co perfektně voní... Válku říší mám v originále... No zatím mě toho láká málo...vzheldem k tomu že celá sbírka je na prodej, tak si teď hodně vybírám. Už i toho Vybírala bych klidně udal, snad kromě Mureny.
Takže třetí kniha podzim 7-9.dil a pak se bude čekat, než vyjde 10-12., páč ještě nejsou , případně 10-13., Což bude bůh ví kdy... ;)
Milo: Requiem vychází od roku 2000 a v plánu bylo 12 dílů. Zasekli se u 11ky a Mills sliboval, že 12 vyjde v roce 2017 a pak se zakončí posledním 13 dílem. Mají kapku zkluz. Česká verze je souborné vydání po třech dílech.
Seneke: v tom posledním by asi měl bejt nějakej nultej díl a ten poslední, aby to vyšlo 3 sešity/kniha jako předešlé, myslím..
A tu poslední dokončí teda letos a pak crew vydá třetí knihu? ;) Jestli čekají, aby to sladili, tak chápu ... A dává to smysl.

Fimi - do čeho ty půjdeš? Jsi trochu alternativní, tak mě zajímá co bereš jako best ;)
Určitě, tam bude Requiem, možná další Žoldneř, Válka Říší, White knight, možná i Batman Who laughs
Milo: Počítej s druhou polovinou roku. Stejně není, kam pospíchat. Konec ještě není hotový.
No podle mě to oznámí na druhé pololetí, kolik je celkem knih nevím
Nevíte někdo kdy vyjde requiem 3? Zatím jsem teda nečetl žádnou knihu, ale mám dojem, že mají být 3 do celku... A v připravujeme u krve to není... ;)
T3ss: Měl jsem podobný problém u 9. dílu Death Note, kde mi odpadla obálka. Vzal jsem to lepidlem na papír a od té doby to drží.
@T3ss: tohle mi delal death note, pokud to jenom vypadlo, poresil sem herkulesem a pokud se to i rozpadlo vymenil sem
Musim si tu trochu postěžovat a zjistit jak jsou na tom ostatní. Nedávno jsem začala kupovat Gantz. A zatím mi úplně u každýho dílu prasklo lepení a odpadl přebal. Přísahám, že nejsem žádný prase. Už od 4. dílu se k tomu chovám jako k jedý z těch knih, kterou vám v knihovně ani nepůjčí domu, musíte s ní sedět v čítárně a pani od pultu po vás každých 5 minut háže očkem, jestli náhodou neotáčíte stránkama moc rychle nebo si nedejbože nesliníte prst. Má s tímhle problém i někdo další nebo se to rozpadá pod rukama jenom mně?
Avengers a Secret Warriors (zvlášť pokud člověk zná staršího Furyho). FF trochu podráží nohy slabší finále. X-Meny sem zatím nečetl.
Tak který marvel J Hickman je nejlepší, F4, Xmen, Shield nebo Avengers? Je pravda že xmen se teprve rozjíždí ale stejně..