Milo: Requiem vychází od roku 2000 a v plánu bylo 12 dílů. Zasekli se u 11ky a Mills sliboval, že 12 vyjde v roce 2017 a pak se zakončí posledním 13 dílem. Mají kapku zkluz. Česká verze je souborné vydání po třech dílech.
Seneke: v tom posledním by asi měl bejt nějakej nultej díl a ten poslední, aby to vyšlo 3 sešity/kniha jako předešlé, myslím..
A tu poslední dokončí teda letos a pak crew vydá třetí knihu? ;) Jestli čekají, aby to sladili, tak chápu ... A dává to smysl.
Fimi - do čeho ty půjdeš? Jsi trochu alternativní, tak mě zajímá co bereš jako best ;)
Musim si tu trochu postěžovat a zjistit jak jsou na tom ostatní. Nedávno jsem začala kupovat Gantz. A zatím mi úplně u každýho dílu prasklo lepení a odpadl přebal. Přísahám, že nejsem žádný prase. Už od 4. dílu se k tomu chovám jako k jedý z těch knih, kterou vám v knihovně ani nepůjčí domu, musíte s ní sedět v čítárně a pani od pultu po vás každých 5 minut háže očkem, jestli náhodou neotáčíte stránkama moc rychle nebo si nedejbože nesliníte prst. Má s tímhle problém i někdo další nebo se to rozpadá pod rukama jenom mně?
Draco: BBArtí šílenství začalo, když jsem začal s komiksem já, tj. v roce 2011, nicméně tehdy to vydávali ve spolupráci s Crwí ještě, takže to v tom grafu trochu zaniklo :/
Grafy ne, ale cisla se tu ve foru probiraj i nekolikrat za rok. Nektera, pocty comicsu, cena sbirky apod. Neco je novy. Vyhledove by to mel byt online report, ktery se proste bude generovat sam, protoze takhle rucne je to fakt voser (ale zas o to lehci bude vyrobit ten automat).
Norri: Já jsem kupoval přímo v knihkupectví, takže jsem si mohl vybrat a jsou v perfektním stavu. Pevná vazba za stovku je prostě luxus. Nakonec jsem risknul ten Action Comics, mám za sebou první knížku a dost mě to bavilo. Tak snad ta kvalita neklesne. Díky všem, kteří mi to doporučili. :)
Je pravda, že 217 je hodně. Ty UKK jsou velice neskladná díky těch pevných vazeb zabírají hodně místa. Takže pokud si někdo co 2 týdny koupí komiks v trafice co přelouská v práci/škole/hromadné dopravě ... tak v tom problém nevidím. Ale kam pak s tím :D
K tomu výprodeji Supermanů za 99,- ... Neodolal jsem a 5 knih jsem si objednal, přestože mám 3 z nich doma jako paperback. Měl jsem trošku strach, v jakém to bude stavu. V případě takovéhoto brutálního výprodeje omnibusů Vetřelců byl jejich stav žalostný. Včera jsem si knihy vyzvedl v Kanzelsbergeru a jsem příjemně překvapený. Kromě pozůstatku kulatých samolepek, které jdou v pohodě očistit, jsou ty knihy úplně v pořádku.
2scha: Gotham Central #4 oficiálně zde: http://www.bbart.cz/katalog.asp?id=3404
Criminal zatím ne, české vydání vychází z Deluxe edicí (těch nejtlustějších), které zatím v zahraničí také vyšly jen dvě.
Mne tedy třeba vydání Orbitalu také nevadí, ale nevadilo by mi těch 200 Kč za to dát. Principiálně mi skutečnost, že něco nebude dovydáno vadí a v tomto ohledu by u projektu MC mělo podle mne dojít ke změně.
Pokud je Modrá Crew jediný způsob, jak tady tyhle věci vydávat, pak jsem za ni rád. A přiznejme si, že tady Crew s evropskýma komiksama odvedla obrovskou práci. Takže ač bych některé věci, co vyšly v Modré Crwi, viděl radši v integrálech od Vybírala, tak přesto za to patří Crwi mé díky. Protože bez MDEKů a Modré Crwe by možná třeba právě Vybíral s vydáváním evropskýchh integrálů ani nezačal. Ale možná se pletu... :-)
Darker: Osobně mě to fakt vadí akorát u Ekhö. Bez pokračování Okka bych přežil sice to bylo pěkně nakreslené, ale jinak mi to přišlo docela nuda. Orbital je mi jedno tuplem, protože tyhle dvě čísla mě ni nelákají koupit. Každopádně doufám, že Ekhö vyhraje příští hlasování a vyjde tedy v lednu 2021.
@Darker: me osobne trapi akorat Ekho, to bych si jako jedinou vec z toho co je v modre crwi koupil i samostatne,
ostatni je mi docela jedno, predplaceno mam, beru to tak, ze mi 4x do roka prijde neco co bych si normalne nekoupil (snad jen silvera, urcite ekho a hrobare), neco se mi libilo vic neco min => zatim me tech 800/rocne netankuje => vic bych davat urcite nechtel
ale chapu jak to myslis, v podstate se dalsiho dilu Okka (nemyslim toho co bude ted) a Ekha nemusime ani dockat. a toho co vypadne se nedockame nikdy (viz Millar)
Hele, nahodím téma, které mě docela trápí, tak se chci ujistit, že v tom nejsem sám :)
Modrá Crew je sice super projekt, že si předplatitelé můžou hlasovat o tom, co se bude vydávat, ale čekat na další díl Ekho, Orbitalu nebo Hrobaře budu asi dlouho, když vezmu v potaz že první díl Ekho vyšel 2016, druhý 2017, další 2018 a další vyjde kdovíkdy :/ Sere to taky někoho dalšího? A co třeba také Okko, toho se fanoušci asi navyhlédají, než ho budou mít komplet, když je mezi díly mezera 3 roky.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.