Hawwwran: ja si teda myslim, ze na to drzkovali hlavne lidi, co si to stejne nekoupi, protoze to maj uz dvacet let v originalu, takze bych se dost divil, kdyby byl trh najednou presaturovany mdek arzachy :]
Takze rikas, ze by se na trhu mohla objevit spousta MDEK HC Arzachů? Já jen že mi chybí ;-)
A samozřejmě, že je třeba si trochu pohonit na krásou knihovničky, žejo
Koho zajima paperback, na tvrdy vazbe trvaj jen sberatele artefaktu, co si masturbujou nad krasou svy knihovnicky :) Ale to ze byl puvodne Arzach zmenseny prislo ctenarum skoda, kdyz je to tak krasny.
čte tu někdo Pochmurný kraj v originále? je to později lepší? jako líbí sem i první dvě knihy ale ne natolik že bych tomu propadl a recenze na třetí knihu jsou pěkně chladné, tak uvažuji, že s tím seknu a prodám 1 a 2....zlepší se to? dostane to nějaké grády později?
Karlito_69: Myslím, že nic strašidelnějšího než tohle tam nebylo http://youtu.be/q7CI2vnl3cY?t=217 . Možná tak ještě čaroděj Zababa, ale to je spíše hluboce lidská, tragická postava. :D
A díky, syn má rád mašinky a na tenhle večerníček sem úplně zapoměl, tak mu to pustim. Jen si tak matně vzpomínám, že to má takovou lehce strašidelnou atmošku.
Takže já si myslím:
První řádek: Chobotnice z druhého patra
Druhý řádek: Ferda a Ferda z Lucie, postrach ulice
Třetí řádek: Pohádky o mašinkách
Čtvrtý řádek: Medvídek Ušáček, dráček Soptík, Bludička (víla Agnes, zlá čarodějnice Edna a Bludička), O človíčkovi
Šestý řádek: Velká sýrová loupež
Sedmý řádek: Hajný Robátko a jelen Větrník
první řádek první - Jája a Pája, čtvrté - Příběhy včelích medvídků
druhý řádek druzí - Smolíkovi, třetí - Káťa a Škubánek
třetí řádek druhé - Pohádky ovčí babičky
pátý řádek - Včelka Mája, Pingu, Tom a Jerry, Kubula a Kuba Kubikula
šestý řádek první - O zvířátkách pana Krbce, třetí - Byla jednou koťata, čtvrtý - Rákosníček
sedmý řádek druzí - Kosí bratři, třetí - Bzuk a Ťuk, čtvrtá - Žofka
jh666: na stránkách Crwe je cena jako u Rebirthu a je to v broži. Možná že bude obojí? Btw. nevíte náhodou zda budou ještě něco přidávat v budoucnu z Rebirthu?
Hawwwran: Mi to prijde jako normalni art book, ktery je hodne comicsovy. Tema at si kazdy zhodnoti sam, ale formalne mi to neprijde jako nejaka anomalie.
Cew zveřejnila katalog na letošní rok. Je tam pár věcí, co v zimě neohlašovali (2. díl Aaronových Avengers, 2. díl Mladých Titánů do toho, Iron Man v rámci edice Můj první komiks a manga Zpráva pro Adolfa (2 špalky). Naopak je tam jen jeden díl DC Super hrdinek a vůbec tam není komiksový životopis Stana Leeho. A jsem zvědavý, jestli metal bude v HC, protože ty ceny by tomu odpovídaly.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.