Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Co nabizis konkretne Fimi?

Wal: ja ten paperback drzel v ruce, vic jsem nad tim neprrmyslel. Chvatal jsem.
Hawwwran: ja si teda myslim, ze na to drzkovali hlavne lidi, co si to stejne nekoupi, protoze to maj uz dvacet let v originalu, takze bych se dost divil, kdyby byl trh najednou presaturovany mdek arzachy :]
O mě Mobius vyléčil, ty jeho příběhy mdek z loňského roku nenadchli...chce je někdo, mám pocit že jsem to ani nedocetl
Haw: proč ses prostě nezeptal? :D
Fry: tak ja tam teda zase dneska skocim, no.
Takze rikas, ze by se na trhu mohla objevit spousta MDEK HC Arzachů? Já jen že mi chybí ;-)
A samozřejmě, že je třeba si trochu pohonit na krásou knihovničky, žejo
Hawwwran: Nene, já bych přísahal, že byl v pevné vazbě :)
Koho zajima paperback, na tvrdy vazbe trvaj jen sberatele artefaktu, co si masturbujou nad krasou svy knihovnicky :) Ale to ze byl puvodne Arzach zmenseny prislo ctenarum skoda, kdyz je to tak krasny.
Koukam na web Crwe a pry zvetsene vydani. No fakt bych se vsadil ze jsem to videl vcera na jejich stanku v paperbacku.
Jake provedeni bylo posledne? Mam pocit ze to dpucasne je paperback. To je uctyhodnejsi?
Proste Moebius, jen v uctyhodnejsim provedeni nez posledne.
Nevíte někdo co to je ten Arzach / hermetická garáž?
čte tu někdo Pochmurný kraj v originále? je to později lepší? jako líbí sem i první dvě knihy ale ne natolik že bych tomu propadl a recenze na třetí knihu jsou pěkně chladné, tak uvažuji, že s tím seknu a prodám 1 a 2....zlepší se to? dostane to nějaké grády později?
Walome jo to je super...
U toho crewního katalogu je šikovný, že napíšou kolik má série celkem knih.
Já si akorát vybavuju když jsem byl malej, že sem se bál u toho. Ale tak kluk ani né dvouletej to snad dá a budou se mu líbit mašinky :)
Karlito_69: Myslím, že nic strašidelnějšího než tohle tam nebylo http://youtu.be/q7CI2vnl3cY?t=217 . Možná tak ještě čaroděj Zababa, ale to je spíše hluboce lidská, tragická postava. :D
Karlito_69: Pche, prej strašidelná atmoška. Pusť prckovi Jáju a Páju. Hlavně ten díl, kde se inspirovali Malým krámkem hrůz.
seneke: to by asi měli

A díky, syn má rád mašinky a na tenhle večerníček sem úplně zapoměl, tak mu to pustim. Jen si tak matně vzpomínám, že to má takovou lehce strašidelnou atmošku.
Hele, ty tři velké bloky v třetí řadě. Nejsou to náhodou Pohádky o mašinkách?
Třetí řádek třetí teoreticky Malá čarodějnice, ale moc mi tam nesedí ty barvy u havrana
Aha, Soptík! Já jsem tam pořád viděl školníka Willieho :))
Takže já si myslím:
První řádek: Chobotnice z druhého patra
Druhý řádek: Ferda a Ferda z Lucie, postrach ulice
Třetí řádek: Pohádky o mašinkách
Čtvrtý řádek: Medvídek Ušáček, dráček Soptík, Bludička (víla Agnes, zlá čarodějnice Edna a Bludička), O človíčkovi
Šestý řádek: Velká sýrová loupež
Sedmý řádek: Hajný Robátko a jelen Větrník
druhý řádek čtvrtá - Víla Amálka
ale jinak v tom totálně plavu :D
první řádek první - Jája a Pája, čtvrté - Příběhy včelích medvídků
druhý řádek druzí - Smolíkovi, třetí - Káťa a Škubánek
třetí řádek druhé - Pohádky ovčí babičky
pátý řádek - Včelka Mája, Pingu, Tom a Jerry, Kubula a Kuba Kubikula
šestý řádek první - O zvířátkách pana Krbce, třetí - Byla jednou koťata, čtvrtý - Rákosníček
sedmý řádek druzí - Kosí bratři, třetí - Bzuk a Ťuk, čtvrtá - Žofka
3. Nahore - Štaflík a Špagetka
Poznám včelku Máju a včelí medvídky a nejspíše ty dva havrany od Dády, ale u nich nevím jak se jmenujou :)
Pavel Fuksa právě publikoval druhou část... tedy neznám ani řešení zatím.

Čau. Kde je ten katalog od Crew k nalezení? To chodí jako Newsletter, když seš u nich registrovanej?
Pěkný rébus. Některé postavy bych nikdy netipoval (Fogg, Mrazík, Emanuel). Pobavil mě a nakonec i donutil k registraci na DB.
Tak jsem se ptal Crwáků a prý půjde o pevnou vazbu.
A ano, trochu mi též vadí, že autor některé pohádky označil za "československé"...
Zde řešení. Autorem Pavel Fuksa. inspirace Jung von Matt pro Lego (2012).

jh666: na stránkách Crwe je cena jako u Rebirthu a je to v broži. Možná že bude obojí? Btw. nevíte náhodou zda budou ještě něco přidávat v budoucnu z Rebirthu?
Pérák: Křemílek a Vochomůrka? Máš pravdu, šála, toho jsem si nevšiml.
Seneke: v zadání je čs., proto dotaz.
KURVA JO!!! Adolf od Tezuky je jedna z věcí, co jsem si chtěl v češtině přečíst.
Jo už vím, to je ta dětská verze... dobrý
Jh666 a kdy bude první díl mladých titánů?
Hawwwran: Mi to prijde jako normalni art book, ktery je hodne comicsovy. Tema at si kazdy zhodnoti sam, ale formalne mi to neprijde jako nejaka anomalie.
Pojďte chvilku pindat o Kacířův kancionál. Vůbec se mi to nedaří zařadit a udělat si na to názor. Pomozte.
Cew zveřejnila katalog na letošní rok. Je tam pár věcí, co v zimě neohlašovali (2. díl Aaronových Avengers, 2. díl Mladých Titánů do toho, Iron Man v rámci edice Můj první komiks a manga Zpráva pro Adolfa (2 špalky). Naopak je tam jen jeden díl DC Super hrdinek a vůbec tam není komiksový životopis Stana Leeho. A jsem zvědavý, jestli metal bude v HC, protože ty ceny by tomu odpovídaly.
robur31: pod 4lístkem by měl být Křemílek a Vochomůrka
Robur31: Je to mix všeho možného. Máš tam i Bolka a Lolka a to je polskej výtvor.
Mají to být jen československé pohádky? (Neználek, vlk a zajíc jsou poněkud dál z východu). Pod čtyřlístkem nejsou to ovečky?
Tak Albatros začal nově vydávat Foglarovky. Ilustrace dělá i Pavel Čech či Jiří Grus.
A neni babicka spis v cervenem?