Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

CV: správně a jedině dobře tak!
Kapis: To přísaháme!
A já se budu dívat i po skončení MS, prostě neodejdu od televize.
Tak doufam, Vy maloverni, ze dneska a az do nedele;) se budete divat az do konce, at se deje co se deje.
Jh666: dik tak na wiki jsou terminy az do zari takze pocitam ze to pojede a to je dobre.

No a psal jsem jeste jednou a ptal se na posledni dil Candideho a ten ma byt taky pristi rok. Tak doufejme ze se Saga vykoupi a nebudou mit duvod sekat 100 naboju a Candideho. Kdyz to vezmu kolem a kolem tak tim ukonci dve rozjete serie.
Kapis: Na FB později zveřejnili díly až do 20. Na wiki jsou i s obsahem. A kartonu u jednoho dílu byly ještě potvrzeny Flash: Zrozen k běhu a Wonder Woman: Kruh.
Musím říct, že cedule, která mi přišla v rámci předplatného DC kompletu, se mi docela líbí. Nějaké info, jestli to bude pokračovat? Na stránkách je furt jen těch 13.dílů. Doufám, že to bude pokračovat.
Kdyby náhodou někdo tápal nad sloovem fanošuk tak linkuju nápovědu;) Jojo, týmu se fandí až do konce;)
http://historje.tumblr.com/post/125433255476/%C4%8F%C3%ADl-por-f%C5%A1ehni-zpr%C3%A1vn%C3%AD-fano%C5%A1uki
Killingjoke aspol: Sorry jako, nezlobte se teď na mně, ale správny fanošuk může nadávat, kritizovat, vypískat svůj tým po zápase, může taky bojkotovat zápasy, pokud třeba jejich tým tuneluje nějaký zkurvený pražácký zmrd, jak se dělo roky Baníku, ale nemůže odejít ze zápasu nebo si ho vypnout, bo se jim nedaří. Není tam žádná arogance vůči fanošukům, kluci se snaží, takže tohle já neakceptuju, ať si o Jandačovi myslíte co chcete. Můžeme se bavit i o principu MS, kterému by možná prospělo hrát ho jednou za 4 roky, jak fotbal se všema hvězdama (hráči jsou ale doslova majetkem NHL a IIHF se nikdy nezbaví takého byznysu, i když tam nehrajou nejlepší - na MS!!), ale kurva nevypnu to po druhé třetině jen že prohráváme a nemůžou to nastartovat. Také fanošuky mám nejradši co fandí, jen když se daří - na Baník v mistrovské sezóně chodilo 16 000 lidí a pak sotva 4-5, to ať jdou takoví fanošuci do řiti.

Jak se zpívalo na Baníčku, když lidi začali odcházet 10 minut před koncem: fanoušci, kam odcházíte, kááám odcházíte, vy kurvy kam odcházíte?? Kááám odcházíte, vy kurvy kam odcházíte.... :)
Kuva, těch 100 nábojů musí vyjít! Nevěřím, že by BB zařízl sérii 2 díly před koncem. Na zaříznutí kvalitních krimi sérii jsou kadeti u Epochy (nekomiksově)! To vyjde, nebojte a nepanikařte! Akorát jsem skeptický k tomu, že vyjde i "14 díl" - speciál Brother Lono, což je škoda!

Ad hokej.: Hokej je pro mne vedle komiksů a knih osobní posedlostí. Jako kovaný Vítkovičák, jsem však taky tu televizi po druhé třetině vypl a šel si číst. Nájezdy už jsem zase viděl, to jo. Ale nezlobte se na mě, nebudu ty naše hokejisty honorovat. Pro mne to byl obyčejný cirkus, na čemž jsme se shodli i s nejlepším kámošem. 2 třetiny hrají hovno (v potaz beru, že jsme dostali dva góly hodně nešťastně) a pak jim tam pár fíku padlo, no a co? To asi pán Bůh zrovna nebyl doma. Fini si to prohráli sami. Já chi vidět stabilní výkony! Jandač pro mne není reprezentační trenér, ale samozřejmě nejsem úplný kokot a budu jen rád, když mě jeho výběr překvapí a nějakou tu placku doveze. Zrovna jsme vlítli na severského Nora, tak doufám, že předvedeme co je česká hokejová škola!!! Takže, sportu zdar a hokeji zvláště! :D
je ostuda, že jim 100 nábojů tak dlouho trvá, ale na druhou stranu letos vyjdou celkem tři díly Ságy!
Pokud to pujde v rozmezi 3 mesicu jako ted posledni dva punisherove, tak to je urcite dobre, uz se tesim az si to dam cele komplet
Všechno až příští rok ... Aspoň, že vydali tu Wonder Woman :D
Tak mam odpoved. Jestli je dobra nebo spatna si musi odpovedet kazdy sam:

Dobry den,
mame v planu vydat 100 naboju 12. a 13. dil, ale asi az v pristim roce.
Charvos: Jenže na otázky, který jim dávali lidi na FB, na většinu odpověděli, že spíš až příští rok (Harley, Western, Gotham). Ve vzduchu ještě kromě nábojů visí Sebevražedný oddíl, JL, Superman Země 1 a Arrow.
Kapis: vidis to moc cerne, loni taky nemeli 100 naboju v edicaku a vyslo to (http://www.bbart.cz/data/edicni-plan/EP%202016.pdf)
I když, jak ten edičák ještě jednou projíždím - v září vyjde "Navždy družičkou", což by mou hořkost mohlo trochu osladit, pravda.
No zasloužíš, jak už člověk fandí - tak až do konce, a to nemyslím tím ponožky na zrcátkách a kdo neskáče není piča, hop hop hop;) Škoda, že jen tohle zvedá to naše národní uvědomění. Palacký by plakal. I když už se skoro slavilo osvobození od fašismu, který nás chtěl smazat ze světa. A už se i relativizuje o tom, kdože nás to vlastně za strašných obětí osvobodil.

No nic jebat, jak vyhrajou, tež budu skákat, ale z jiného soudku: dneska jsem objevil celý edičák bbartu, paní mi ho chtěla poslat poštou, ale spokojil jsem se s pédeefkem:
http://www.bbart.cz/data/edicni-plan/EP%202017.pdf

Zdá se, že 100 nábojů letos nebude - napsal jsem i dotaz, dám vědět, ale jsem zcela cynycki spektický, hlavně, že vyšla pyčovina wonderwomen2, na kterou se jim zas bude prášit 10 roků.
No jo, no jo, zasloužím za nedostatek důvěry vynadat. Já vím, jen do mě.
Kapis: Prý to nedokoukalo víc lidí, říkali mi kamarádi. No jejich problém, protože takovou zápletku málokdy zažiješ a prožiješ - já jsem mezi druhým a třetím gólem zapaloval jedno cígo za druhym a lítal do vzduchu, brácha mlátil do stolu jak Záruba, až půlitry nadskakovaly... a to ještě o nic moc nešlo:)
Smarjapannonanebi jak vypnul?
GWB: Koukal jsem dvě třetiny, pak jsem to nemohl vydržet a vypnul jsem to, takže jsem to dneska stahoval a teď jsem to trochu sestříhal, abych si to pustil večer.
jh666: díky moc...! zajímavé, že to nikdo z kolegů nezaznamenal... co nejdříve přidám...

Btw, koukals včera na Finsko? Já dostal málem mrtvici... ale nádhera...
GWB: Ten Lucifer

Žánr: městská fantasy, horror
Vydal: Netopejr, Crew
Rok a měsíc vydání: 2015/08
ISBN: 978-80-87044-04-9 (Netopejr), 978-80-7449-351-5 (Crew)
Vydání: 2.
Vazba: pevná s přebalem
Format: 176 × 250 mm
Počet stran: 160
Tisk: barevný
Název originálu: Lucifer: Devil in the Gateway
Vydavatel originálu: Vertigo (DC Comics), 2001
Cena v době vydání: 499 Kč

A podle Pavlovského je trochu vylepšená sazba, pár upravených bublin, jinak nic zásadního (http://www.crew.cz/aktuality-komentare.php?id_clanek=999)

GWB. Právě, dneska je hokej a předtím jdu na Strážce, ale zítra se podívám do tiráže, to druhý vydání mám doma. :)
jh666: Bližší info není, prosím?:-) Kdyžtak zkusím dohledat, až bude čas... dneska je hokej, víšco... :D

Díky. Kdyžtak smažte ten koment přímo u knížky :)
George Walker Bush: Ano, první díl tak vyšel v létě 2015
Light:

Ad Lucifer v komentářích - Krom ISBN se nezdá, že by to bylo jiné. Mimochodem překvapil mě rok vydání 2016, do ruky se mi to dostalo přes distribuci až teď. Neví někdo, jestli takhle vyšel i první díl Lucifera v druhém vydání, abych to případně přidal? Crwí stránky to je totiž jeden velkej punk a nic nenajdu...
baatcha: aha, tak možná tohle mi částečně utkvělo v paměti.
Teď se mi vlastně vybavilo, že Jiří Pavlovský na dotaz, zda nevydají Life and Times prohlásil, že Disneyho u nás kompletně obhospodařuje Egmont a že se jim do toho cpát nebudou.
kura kucíííí, jsem dycki pod fusem na andrého čuměl co jakože Kačeři, chacha, ale začíná mě to zajímat. Ještě, jak vidím tu ceduli u Rosy.
Doppelganger: Že Egmont vydá kačeří majstrštyky, prásknul Dan Černý v diskuzi u Jak se chodí do pohádky se Čtyřlístkem (paperback). Jestli se někde řešilo Life and Times, tak mi to uniklo. Takže jakoukoliv informaci uvítám!
Life and Times je na mém seznamu komiksů, které si chci přečíst v češtině, než umřu. Kvůli tomu je to pro mě citlivé téma.
Tak na to se opravdu těším :)

btw matně si vzpomínám, že Life and Times se relativně nedávno někde řešilo - buď, že na to má zálusk Crew, anebo že to chystá Egmont/Albatros? Nevybaví si někdo, jak to bylo?
andre: A co to vlastně bude. Směs příběhů a nebo i Lifes and times of Scrooge McDuck?
Suprový, to vypadá na nové UKK - Ultimátní Kačeří Komplet :D!
Tak koukám, že pokud to nebude jenom výstřel do tmy, tak by to mohla být docela zajímavá serie.
http://www.goodreads.com/book/show/10414344-hall-of-fame

Tak snad si někdo v egmontu ČR dal tu práci a načetl "alespoň" komplet Barkse a Rosu, aby to pak jako celek jednou mělo hlavu a patu, včetně názvosloví (jmen).
andre: Don Rosa se vyjádřil v jednom ze svých komiksů jasně. Máš scénu, ve které ukazují Skrblíkovu koupelnu a vedle záchoda má hromádku DT komiksů. K čemu je tam asi má? :)
andre: Kdo by taky četl ty děsivě dlouhé smlouvy se zaměstnavatelem, že.
baatcha: o to ani nejde, je to , když to zjednodušim, jeden z důvodů proč přestal kreslit. V DT použili jeho náměty, předělali si to po svim, nezeptali se ho na názor, snad ho ani neuvedli v titulcích, natož aby něco dostal. ...... On byl holt v 80s rád že se dostal ke kreslení kačírků, ale pak byl "rozčarován" když zjistil, že mimo jedný platby na začátku už nedostane nikdy nic z žádnýho reprintu atp. a nemá na své dílo v podstatě vliv.
andre: Pravda, Duck Tales byla vlastně záležitost Carla Barkse.
Tak doufám, že za to od českého egmontu Don něco dostane (u Disney věcí to není samozřejmost) a bude konečně smysluplné ho pozvat do ČR na autogramiádu:) .... Ale když je na titulce napsáno "Don Rosa" tak by měl. ...... Jo a pozor, Don nemá rád spojování jeho jména s "Kačer, ú-u!" ;-)
A až to budete v tom červnu číst, tak si k tomu pusťte tohle.
http://www.youtube.com/watch?v=JWwSVOo5K_k
royan: Mazec! Na to se dá říct jen: "Kačer, ú-u!" http://www.youtube.com/watch?v=JeEqyeSu2P0
Punisher MAX #10: Valley Forge, Valley Forge vyjde 28.6.
Tři a půl roku ticho po pěšině a letos dva díly s odstupem dvou měsíců! Doufám, že nás něco podobného letos čeká i se 100 náboji.
Tak jsem se ptal v Crwi a Alias nebude.Pak jsem se ptal u BBArt a nebude ni Alias, ni DMZ stejně jako Americký upír...
:o(
2scha: S BB Artem bych fakt nepočítal. Kromě toho, že všechny omnibusy Daredevila jsou pořád v prodeji, tak v Marvelu už moc nejedou. Letos teda asi po třech letech vydají Punisher Maxe, ale to je tak všechno. Jestli u nás někdy Alias vyjde, a že by si to zasloužil, věřil bych spíš Crwi. Zkus se zeptat na jejich auditoriu.