Tak co vás zaujalo z edicaku comics centra? Přiznám se že největší radost a jeden z nej komiksů roku je špalek omnibus Rising stars co vydala z půlky crew v salátovém vydání. Možná si koupím nové vydání Sin city kde mi chybí dvě knihy. Pokračování univerza černé palice, hellboy v Mexiku a možná Xerxes. Jinak nic, Berserkera nepotvrdili a mám pocit že ani dalšího Avatara, uvidíme co bude překvapení, snad ten Berserker nebo jiný Lemire
Nebylo. Jen nějaké to odstraňování menších chybek. A především podívání se na stejný překlad roky poté, po nastudování několika dalších pramenů, a tedy možná trochu lepším pochycení všech odkazů (kterých, ať už historických, nebo jednoduše vycházení z literárních zdrojů, je v komiksu hromada). Ale nic zásadního. Pokud sem na fórum stále chodí wittgenstein, asi může říci více.
Ne. Z pekla mám ve dvou vydáních. To mi stačí. Druhé jsem si pořídil kvůli upravenému překladu. To mi jako důvod stačilo; vybarvení něčeho, co bylo původně zamýšleno jako černobílé, mě naprosto míjí.
No to mě podrz, bb art vydá další díly... Tleskám a prý letos dokončí Fatale. Chápete? Letos, tento rok vydají dvě knihy, nikoliv jedna kniha ročně... Konečně našli ty ztracené koule
Pro fanoušky Fatale jedna informativní - tento rok vyjdou oba poslední díly. Konkrétně 4. díl květen a final 5. díl září! Jsem moc rád, že se tohle nakonec podaří vydat celé. :-)
Pro ty dva, tři lidi, co čtou mangu My Hero Academia a chodí sem do diskuze: překladatelka udělala v druhým díle chybu. Třináctka není mužského pohlaví, nýbrž ženského.
Carnage: Logicky to tak asi bude. Četl jsem, že spousta společností z UK si pro tento případ chce zřídit pobočky v EU (Německo, Francie) a pak to bude zasílat přes ně, aby se zvýšení cen o clo vyhnuli. Jestli to tak bude i s Bookdepo nevím, ale Amazon už to tak má do budoucna ošetřené, podle toho, co mi říkal příbuzný, co v UK u Amazonu pracuje.
K Amazonu, já tam tehdy kupoval Omnibus Avengers 1 od Hickmana a přišlo to v pořádku, zabaleno tragicky ale s knihou nic nebylo až sem se divil :D problém nastal když jsem si zkoušel objednat druhý Omnibus trochu později... měli napsáno skladem a po měsícia ještě nějakym odkladu mi napsali že vlastně skladem není.
Zdravim jen tak něco k zamyšlení. Když teda Brexit projde jakože prej jo, co to znamená pro Bookdepo a ostatní shopy UK? Počítám že se bude platit proclení a možná i DPH. Chápu že to bude jěště dlouho trvat než se to celý pořeší ale jak to cítíte vy? Omezí to vaše nákupy nebo už teď kupujete přes třeba Německý Amazon a neřešíte?
S amazonem mám zatím velice dobré zkušenosti a dávám přednost právě tomu německému, protože komiks mi dorazí řádově mnohem dřív než z britského nebo amerického.
songoku: už roky nějaký low end od lenova, u těch comicsů je fakt důležitý jen, že je to 10tka, ze je aspon full hd (1920 × 1200) a že ti neupadne ruka, když ho držíš. Tohle je novejsi a silnejsi verze, co vypada jako ten muj: http://www.alza.cz/lenovo-tab-m10-32gb-black-d5517783.htm?o=3
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.