* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Želvy Ninja: Menu číslo 03 +02 ---------- názvy originálů jsou ok?
jankie: Díky moc za vše, je doplněno...
Fry: Díky za obálky, super práce! ;)
2Toe:
Ještě je zezadu jedna věta a rok vydání.
Je to sešitek A4 o deseti listech + obal, potištěná je vždy jen jedna stránka. Formát/tisk/kvalita zcela totožný s Pižmouny.
jankie: Supr, díky za vše - počítám tedy, že kromě obálky už jiná tiráž v sešitu není? Respektive vazba je sešitová? (tedy bez hřbetu, jen svorky...)
2Toe:
Zasílám sken obálky a dvou stránek. Pro porovnání přikládám též stránku z Bublinek a nějaké poznámky z Dějin československého komiksu.

http://postimg.org/gallery/10vk0g0bi/

(mělo by to jít snadno stáhnout v plném rozlišení pro potřeby tohoto webu)
2Toe:
Zasílám sken obálky a dvou stránek. Pro porovnání přikládám též stránku z Bublinek.
http://postimg.org/gallery/opravim/
(mělo by to jít snadno stáhnout v plném rozlišení)
James: díky, má chyba, opraveno...
Jankie: Pošli prosím, pokud možno i sken/foto tiráže... Odněkud si to vybavuju, asi z těch Bublinek, ale že to vyšlo jako Pižmouni nevím, přidáme...
Ultimátní komiksový komplet #082: Avengers vs. X-Men, část 1. - chybička u poznámky "V české mutaci vyšel tento svazek jako 104. v pořadí." má tam být 105. v pořadí.
Prosím o přidání komiksu.
Název: "Králíci" z NASA
Scénář: Jaroslav Michalička
Kresba: Dan Růžička
Vydal: B-Mont
Rok: 1988

Stejně jako komiks Pižmouni je to vydáno jakože od vydavatelství Rumijáda, série Watashe, zde díl 3. I autoři jsou stejní.
Je to A4 černobílé. Dohledal jsem, že v Bublinkách vyšla ošklivější barevná verze. Náhled na obálku a komiks mohu naskenovat.
Toe: Díky! Uvidíme, holky, co to tu čtou, neznám, uvidíme, jestli se teď ke mě budou hlásit. Dám vědět, pošlu fotky.
Ad Obalky obecne: Budeme to muset resit pro novou verzi, protoze prehled comicsu bude obalkovy ne slovni, tak aby vetsina starsich comicsu nemela jen placeholder. Mam seznam a az na to prijde, tak bych do toho rad zatahl komunitu. Osobne tohle bude pro me prvni vec, kterou budou ve 2017 resit, az spustim v4. Pokud teda spustim v4 ve 2017, znate me :]
suchosch: Mám v hledáčku, jak bude v prackách, doplním, ale asi až na nový rok - kromě křtu na Knihexu to nevidím nikde v distribuci zatím...

Fry: Dík, opraveno ;)
U "Druuny" (10), "Temnými cestami" (11), "Druuny 2" (12) a "Bílého lámy" (13) chybí v poznámce číslo, které udává pořadí vydání knih v edici "MDEK" :)
Fry: To je tím, že se to nahazovalo po různu a ne každý doplňuje velký rozměr... Ono CDB je taky slušný dědeček a v počátcích byl i tenhle malý náhled na běžných monitorech akorát :) Za chvíli budou i ty největší náhledy zase pidi :) Ale mobilní trend to vrátí zpátky ;) Každopádně nás neváhej bombardovat po Vánocích, postupně to doplňuju, ale teď před svátky...
Kjon: Soráč, moje chyba, sypu si popel na hlavu z dvaceti tunového náklaďáku! Já tu myš asi ouplně ignoroval :) Holky! Prosím! Vik má velký... talent! (doufám, že jsem ti to teda jako teď aspoň u holek co to tady čtou vylepšil :)
Prosím, neodepírejte mi autorství u čtvrtého Bublifuku. Čím se pak mám jinak chlubit a na co balit holky? Kreslím tam Jak se dělá komiks :) Díky (Viktor Svoboda)
Toe: Však stane se :)

Jo a jen tak BTW, možná by nebylo od věci k prvnímu dílu brožovaného vydání Ú.P.V.O. nahodit tu obálku ve větším formátu co je u vázané verze :) A myslím, že to není jen případ Ú.P.V.O. od CC, kde u totožných knih je jeden náhled velký a druhý malý :) [napadá mě Koralína, nebo Pohádka o zlobivé kryse, ale tam je ta obálka možná malinko odlišná, netuším, nevlastním] :)
Fry: Soráč, Vánoce, no... :)
U posledního UKK to zas někdo přehnal s nulami, žejo Toe :D :)
seneke: to nebylo okriknuti, jen info, ze tohle uplne nahodou mame pokryty od zdroje, my jsme jinak samozrejme radi za kazdy pripomenuti. Jinak toho Jirku eviduju, ale k tomu nemam nic, pocitam ale ze to zas casem posle Monty jako vzdy :]
Často zde píčuji, takže teď bych chtěl poděkovat za rychlý přidání UPVO od CC a zároveň i smeknout před rychlostí nahození dnešních novinek.
Já mám též rád Justina!
Sorry, síla zvyku. Navíc se na příchod Vzkříšenců těším, jak vlhká třináctka na Justina.
Zazrak hlasit neni treba, ty mi chodi do mailu od Macka.
Vyšel nový Zázrak.
P.S. Nová série Zázraka začne crossoverem mezi ním a Procitnutím.
Kompletní opráski v jedné knize, teda aspoň to tak chápu, v knihkupectví jsem se na to dívál, moc pěkná kostka - Opráski sčeskí historje f koztce http://www.grada.cz/opraski-sceski-historje-f-koztce_9325/kniha/katalog/
Vyšel nový díl časopisu Jirky Krále.
Ty limitky se nějak liší? Měl bys sken toho pamětního listu? Že bych to když tak založil nebo připsal aspoň do poznámky...
Kultovní komiksy jsou také v limitce 150 ks s podpisy.
Případně kdo má zájem mám skladem a další jsou na cestě.. "-)
OK, díky, přídávám...
Toe: Ano vyšla, mám ji doma. Tato verze "speciální obálky" by měla být dostupná pouze přes e-shop Comics Centra a neměla by být v širší distribuci...
A ta obálka opravdu vyšla? Jestli jo, přidám a hodím do poznámky...
Myší hlída co teď vyšla je označená číslicí 1, ta už tu ale vyšla.
firesnake: Dík, opraveno
suchosch:
Deep - Akorát mám z dneška též doma, ještě to pořádně prolistuju, ale asi tam nebude co řešit a nahodím ;)
Obrázky z dějin - OK, zařadím, je to všechno pan Černý a vydavatel je plus/mínus též ten samý...
Nové vydání Oprásků zapsáno do checklistu, díky za info ;)
"Obrázky z československých dějin" a "Obrázky z moderních československých dějin (1945–1989)" by mohly patřit do série Obrázky z dějin
Toe: Mám, obálka je můj sken. (Rozměry a strany jsem taky počítal sám.) A komiks to je.
U Ligy Spravedlnosti 4 máte místo limitky pevnou vazbu
U Bublifuku 4 je špatně ISBN. Má tam být 978-80-7553-205-3...
Marvel jsem nahodil. Já mám od Montyho v poště Jirku, Jerryho a další lumpy, tak to snad o víkendu taky přidam.
Toe: Já jsem si to říkal, ale tak raději jsem to sem napsal, když už jsi byl u toho :) Pravidelně totiž sleduji co se děje :D

Edit: A když už jsem u toho, možná by nebylo od věci připojit "#" k nějakým delším sériím, které ho tam doposud nemají. Například Skalpy, nebo nový Deadpool :)
Cyboy: Kytičky doplněny - pokud najdeš v tiráži, kdo dělal českou redakci (počítám, že je to celé beze slov, takže více českých jmen tam nebude?) a popřípadě měsíc vydání, tak prosím pošli...
Scarface: Ta Modrá CREW v Pevnosti je úplně stejná? Jestli jo, tak to hodím aspoň do poznámky ;)
Doplnil jsem k názvům i roky a u některých větší náhledy obálek, ale ne všechno mé scany, takže pokud by nesedělo, pošlete "důvěryhodnější" ;)
Fry: Proč myslíš, že jsem tu patnáctku tak přidal? :) Viz. níže můj příspěvek, který mi chvíli zabral, než jsem ho napsal :D