Walome: Jak jsem dřív uváděl, pokud u karty není obrázek, jedná se o rozpracovanou kartu. Je tam ještě více informací, co je třeba doplnit ;) Obrázek bude, ale naskenovaný, už jsem se dříve několikrát přesvědčil, že obálky, které kolují na internetu nemusí být nutně final, viz. třebas jak jsem tady psal o "Přístav volá", čímž samozřejmě nechci říct, že by to platilo o obálce Pekelné knižnice, která je ale stejně všude na netu jen ve "3D" zobrazení, což též není jako úvodní náhled obálky košér, to až do ukázek...
Co se týká samotné "pekelné knižnice", já tomu též neřeknu jinak a na netu se o tom taky všude před vydáním psalo, ale v knize o tom není jediná zmínka, krom podnadpisu v úvodníku, takže to zůstane bez toho.
Ahoj, co Hellboy kniha první bude?
Žánr: akční, dobrodružný, horror
Vydal: Comics Centrum
Rok a měsíc vydání: 2014/12
ISBN: 978-80-86839-85-1
Vydání: 1.
Vazba: vázaná v pevných deskách
Format: 245 x 325 mm
Počet stran: 616
Tisk: barevný
Cena v době vydání: 2200 Kč
Z anglického originálu Hellboy Library Edition, Volume 1 a 2
Obsahuje tyto knihy Sémě zkázy, Probuzení ďábla, Spoutaná rakev, Pravá ruka zkázy
Zdravím, komiks Superman: Nespoutaný jsem překládal já, ne Petr Zenkl. Je to chybně uvedené u všech tří verzí. Pardon za hnidopyšství a díky za skvělou práci na databázi.
Zack: Jo, ty myslíš u těch komentářů, jo, to fakt dělám, ještě dolaďuju ať to vypadá esteticky dobře :) Jako, mě je to v podstatě jedno, ale tuhle databázi mám na celém netu nejraději a jak sis mohl všimnout, hodně se snažím aby byly doplněny i informace navíc a no to je stejně jedno :D A víš, že adminem chci být už od svých začátků :)
Fry: Ty ses ten typ, co dvakrat reze, a kdyz to neni ono, tak se teprv zamysli, co to vlastne chtel zmerit. Az si projdes pubertou a bude te to porad zajimat, tak hodime rec znovu, ok?
K dílům 7 a 8 u Yčka doplnit: "Obsahuje sešity Y:The Last Man #37-42" a "Obsahuje sešity Y:The Last Man #43-48" a u devátého dílu chybí ukázky: http://www.bbart.cz/katalog.asp?id=2941
Slušňáci
-------------
Rád bych vložil do databáze online komiks, jehož jsem autorem. Je to 13-dílný komiksový seriál, který ve svém námětu spojuje politickou satiru, detektivní příběh a romantiku. Hlavní hrdinkou je krásná televizní reportérka, která se infiltruje do řad tzv. Slušňáků - samozvaných zachránců českého národa před Novým světovým řádem. A jejím úkolem je jim v tom zabránit, protože to, co Slušňáci opravdu chtějí, je vláda tvrdé ruky, nesnášenlivosti, netolerance a upjaté morálky.
Opráski doplněny, vytvořena pro ně i série...
Jinak jsem nahodil snad vše, o čem jsem měl tucha, že za poslední 2 měsíce vyšlo - pokud něco chybí, dejte vědět... Na Caves 3 a Přístav volá ještě čekám, stejně jako na dotisk Mořských vlků, jestli opravdu nakonec bude...
Mám toho v seznamu na doplnění ještě víc za poslední dubu - Vánoce mi ale drtí časově koule! :-) Bude, bude...
Flash: Kapis spíš narážel na to, že já napíšu "zdá se mi, že v ČR dochází v prodejnách rohlíky" a lidi na základě toho začnou panikařit, že už nikdy nebudou jíst rohlíky!
Mě se to tedy netýká, já jím chleba...
podle tohodle, 100 naboju pokracovat bude, tak nemusite moc panikarit ;)
Komiksy nakladatelství BB/art pro rok 2015...seznam ještě není finální!!! další tituly později...
Banda 3
Planetary 3
Americký upír 3
Punisher Max - Long Cold Dark
DMZ 7
100 nábojů 10
Batman a Robin 2
Candide 2
Saga
Pokračování New 52: Action Comics, Detective Comics, Superman, Batman Dark Knight, Liga Spravedlnosti, All Star Western
Criminal 2
Wonder Woman - New 52 Azzarello
Batman Black Glove
Flash: ale vždyť nikdo nepotvrdil, že Banda nebude dovydaná, Toe akorát s potěšením řekl, že nebude muset připisovat nuly před číslování dlouhých sérií - protože žádná 10+dílná série v nejbližší době ukončena nebude. I těch 100 nábojů, dá-li BBůh, bude ukončena až 2016...a doufám, že bude!!! No taxe nechme překvapit co bude příští rok, věřím, že ten edičák už brzo spatří světa. A aby sis vybral co je tvému srdci blízké, slouží přece tato databáze;)
No jako je to na chuja. Všecky love cpu do komiksu,kdybych robil,tak bych i cpal víc. Já nechápu,kdo jim to vybírá ty komiksy. a i český čtenář je velice nečitelný. supráci se neprodávaj.to se prodává to ne. to by nevyšlo bez startovače. Sóla se neprodávaj. Já bych fakt chtěl jednou vidět čísla.
To jako můžu Bandu 1 a 2 vyhodit do koše? Já už to nechápu. To mám kupovat jen ty série,které se u nás dovydají? Já bych možná viděl problém i vtom,že když člověk si vybírá v obchodě nový komiks, tak si bandu nevybere,bo neví co od toho má čekat. Šáhne třeba po suprácích. Chtělo by to někde udat,že to je parodie a tak. Zas všichni nejsou všeználci, aby si vybírali podle autora.
No tak kluci, nevyvolávejte paniku! Pokud BB art zruší mou nejoblíbenější sérii od nich, a to 4 knihy před koncem série, budu doufat, že mi na dveře zaklepe plešoun s kufříkem se 100 náboji. Přesně vím na koho bych je v takovém případě použil :D Mi neříkejte, že chce BB vydávat jen pláštěnkáře, to abychom my milovníci noiru a krimi mohli rovnou spáchat hromadnou sebevraždu. Já si myslím, že to je planý poplach, v předběžném výčtu na rok 2015 figurovala aspoň ta desítka a prostě nevěřím, že zrovna tohle se nedotáhne do konce!
No tak co si vybavuju z crwáckýho podcastu, tak tam tuším masér Buchal uvedl, že a těch komiksech prodělávaj tak celkově a dotujou to z ostatních věcí od BBartu. Tak doufám, že to tak bude dál a nevyserou se na to :) Nebo jako pochopil bych to u Bandy, se kterou jsou teprve na začátku, ale zabalit 100 nábojů po 9 dílech a Planetary, když to má dohromady jenom 4, to by mě dost nasralo.
Mno, možné je vše - z prodejního hlediska je 100 nábojů, Planetary a Banda (co si teď tak vybavím) tak prodělečné, mimo prvních čísel, že investovat do jejich vydání je jako skákat ve trojici Bungee Jumping se lněným provazem - zpátky už se ti toho moc nevrátí :) Sběratelé, kteří jsou tady v DB uvedení, že dané série mají, budou asi zároveň jediní v celé ČR (a SR), kdo je mají :D
Ale opět budu citovat známého zenového mudrce Justina Biebera "Nikdy neříkej nikdy!" ;)
Toe: já, když si to přečetl, tak mi hlavou proletělo 100 nábojů, tedy ne opravdu, ale jen myšlenka na tu sérii, jestli ji nedal už BB art definitivně k ledu...
Toe: To neznám, já to myslel tak, že se teď dočkaly dvě dlouhé série desítky, zatímco jiné delší série to mají ještě daleko, tam zbývá víc jak jeden díl do desítky..