2Toe:
Ještě je zezadu jedna věta a rok vydání.
Je to sešitek A4 o deseti listech + obal, potištěná je vždy jen jedna stránka. Formát/tisk/kvalita zcela totožný s Pižmouny.
2Toe:
Zasílám sken obálky a dvou stránek. Pro porovnání přikládám též stránku z Bublinek. http://postimg.org/gallery/opravim/
(mělo by to jít snadno stáhnout v plném rozlišení)
James: díky, má chyba, opraveno...
Jankie: Pošli prosím, pokud možno i sken/foto tiráže... Odněkud si to vybavuju, asi z těch Bublinek, ale že to vyšlo jako Pižmouni nevím, přidáme...
Ultimátní komiksový komplet #082: Avengers vs. X-Men, část 1. - chybička u poznámky "V české mutaci vyšel tento svazek jako 104. v pořadí." má tam být 105. v pořadí.
Prosím o přidání komiksu.
Název: "Králíci" z NASA
Scénář: Jaroslav Michalička
Kresba: Dan Růžička
Vydal: B-Mont
Rok: 1988
Stejně jako komiks Pižmouni je to vydáno jakože od vydavatelství Rumijáda, série Watashe, zde díl 3. I autoři jsou stejní.
Je to A4 černobílé. Dohledal jsem, že v Bublinkách vyšla ošklivější barevná verze. Náhled na obálku a komiks mohu naskenovat.
Ad Obalky obecne: Budeme to muset resit pro novou verzi, protoze prehled comicsu bude obalkovy ne slovni, tak aby vetsina starsich comicsu nemela jen placeholder. Mam seznam a az na to prijde, tak bych do toho rad zatahl komunitu. Osobne tohle bude pro me prvni vec, kterou budou ve 2017 resit, az spustim v4. Pokud teda spustim v4 ve 2017, znate me :]
Fry: To je tím, že se to nahazovalo po různu a ne každý doplňuje velký rozměr... Ono CDB je taky slušný dědeček a v počátcích byl i tenhle malý náhled na běžných monitorech akorát :) Za chvíli budou i ty největší náhledy zase pidi :) Ale mobilní trend to vrátí zpátky ;) Každopádně nás neváhej bombardovat po Vánocích, postupně to doplňuju, ale teď před svátky...
Kjon: Soráč, moje chyba, sypu si popel na hlavu z dvaceti tunového náklaďáku! Já tu myš asi ouplně ignoroval :) Holky! Prosím! Vik má velký... talent! (doufám, že jsem ti to teda jako teď aspoň u holek co to tady čtou vylepšil :)
Prosím, neodepírejte mi autorství u čtvrtého Bublifuku. Čím se pak mám jinak chlubit a na co balit holky? Kreslím tam Jak se dělá komiks :) Díky (Viktor Svoboda)
Jo a jen tak BTW, možná by nebylo od věci k prvnímu dílu brožovaného vydání Ú.P.V.O. nahodit tu obálku ve větším formátu co je u vázané verze :) A myslím, že to není jen případ Ú.P.V.O. od CC, kde u totožných knih je jeden náhled velký a druhý malý :) [napadá mě Koralína, nebo Pohádka o zlobivé kryse, ale tam je ta obálka možná malinko odlišná, netuším, nevlastním] :)
seneke: to nebylo okriknuti, jen info, ze tohle uplne nahodou mame pokryty od zdroje, my jsme jinak samozrejme radi za kazdy pripomenuti. Jinak toho Jirku eviduju, ale k tomu nemam nic, pocitam ale ze to zas casem posle Monty jako vzdy :]
firesnake: Dík, opraveno
suchosch:
Deep - Akorát mám z dneška též doma, ještě to pořádně prolistuju, ale asi tam nebude co řešit a nahodím ;)
Obrázky z dějin - OK, zařadím, je to všechno pan Černý a vydavatel je plus/mínus též ten samý...
Nové vydání Oprásků zapsáno do checklistu, díky za info ;)
Toe: Já jsem si to říkal, ale tak raději jsem to sem napsal, když už jsi byl u toho :) Pravidelně totiž sleduji co se děje :D
Edit: A když už jsem u toho, možná by nebylo od věci připojit "#" k nějakým delším sériím, které ho tam doposud nemají. Například Skalpy, nebo nový Deadpool :)
Cyboy: Kytičky doplněny - pokud najdeš v tiráži, kdo dělal českou redakci (počítám, že je to celé beze slov, takže více českých jmen tam nebude?) a popřípadě měsíc vydání, tak prosím pošli...