Ad Obalky obecne: Budeme to muset resit pro novou verzi, protoze prehled comicsu bude obalkovy ne slovni, tak aby vetsina starsich comicsu nemela jen placeholder. Mam seznam a az na to prijde, tak bych do toho rad zatahl komunitu. Osobne tohle bude pro me prvni vec, kterou budou ve 2017 resit, az spustim v4. Pokud teda spustim v4 ve 2017, znate me :]
Fry: To je tím, že se to nahazovalo po různu a ne každý doplňuje velký rozměr... Ono CDB je taky slušný dědeček a v počátcích byl i tenhle malý náhled na běžných monitorech akorát :) Za chvíli budou i ty největší náhledy zase pidi :) Ale mobilní trend to vrátí zpátky ;) Každopádně nás neváhej bombardovat po Vánocích, postupně to doplňuju, ale teď před svátky...
Kjon: Soráč, moje chyba, sypu si popel na hlavu z dvaceti tunového náklaďáku! Já tu myš asi ouplně ignoroval :) Holky! Prosím! Vik má velký... talent! (doufám, že jsem ti to teda jako teď aspoň u holek co to tady čtou vylepšil :)
Prosím, neodepírejte mi autorství u čtvrtého Bublifuku. Čím se pak mám jinak chlubit a na co balit holky? Kreslím tam Jak se dělá komiks :) Díky (Viktor Svoboda)
Jo a jen tak BTW, možná by nebylo od věci k prvnímu dílu brožovaného vydání Ú.P.V.O. nahodit tu obálku ve větším formátu co je u vázané verze :) A myslím, že to není jen případ Ú.P.V.O. od CC, kde u totožných knih je jeden náhled velký a druhý malý :) [napadá mě Koralína, nebo Pohádka o zlobivé kryse, ale tam je ta obálka možná malinko odlišná, netuším, nevlastním] :)
seneke: to nebylo okriknuti, jen info, ze tohle uplne nahodou mame pokryty od zdroje, my jsme jinak samozrejme radi za kazdy pripomenuti. Jinak toho Jirku eviduju, ale k tomu nemam nic, pocitam ale ze to zas casem posle Monty jako vzdy :]
firesnake: Dík, opraveno
suchosch:
Deep - Akorát mám z dneška též doma, ještě to pořádně prolistuju, ale asi tam nebude co řešit a nahodím ;)
Obrázky z dějin - OK, zařadím, je to všechno pan Černý a vydavatel je plus/mínus též ten samý...
Nové vydání Oprásků zapsáno do checklistu, díky za info ;)
Toe: Já jsem si to říkal, ale tak raději jsem to sem napsal, když už jsi byl u toho :) Pravidelně totiž sleduji co se děje :D
Edit: A když už jsem u toho, možná by nebylo od věci připojit "#" k nějakým delším sériím, které ho tam doposud nemají. Například Skalpy, nebo nový Deadpool :)
Cyboy: Kytičky doplněny - pokud najdeš v tiráži, kdo dělal českou redakci (počítám, že je to celé beze slov, takže více českých jmen tam nebude?) a popřípadě měsíc vydání, tak prosím pošli...
- Upravuju Velké knihy Čtyřlístku, od určitého dílu a dotisků je tam uváděno i číslo, takže doplňuju i ke starším, ať je to přehledné...
- Co mám, nebo některý z kolegů adminů, v hledáčku od menších komiks vydavatelů (ti větší, včetně Hachette, jsou jasní ;) v následujícím cca týdnu až dvou, ať hned nepíšete, že to vyšlo, páč před Vánoci toho bude ještě hodně, takže:
Kultovní komiksy (zatím plán 14.11.), Češi Jak Beneš ustoupil Hitlerovi (31.10.), Marvel - Co jste neměli vědět o komiksovém zázraku, Komiksová Kytice, Bublifuk 4, Vykopávka, Ráchel a Lars, Čaroděj Metloděj, Hero Bible
S těmi "Velkými knihami Čtyřlístku" by se už pro jednou mělo udělat konečné uspořádání :) osobně bych byl pro, kdyby byly všechny označeny číslovkou, jako v případě poslední přidané patnácté knihy ... http://www.comicsdb.cz/serie.php?id=178
suchosch: Díky za info - Máš to doma? Je to určitě komiks? Dneska se slovo komiks používá i pro podrážku u boty, pokud má na sobě bublinu ;) Resp. někdo má, kdo by mohl potvrdit ?
Bude snad vše, dnes a zítra postupně doplňuju... nestíhám, Vánoce, no... ;) Chybovost bude možná vyšší, takže pokud by se vám po středě něco nezdálo, dejte vědět, rád opravím...
Žánr: sci-fi
Vydal: ?
Rok a měsíc vydání: 2015/7
ISBN/ISSN: nemá
Vydání: 1.
Vazba: sešit
Format: 210 x 245 mm
Počet stran: 20
Tisk: černobílý
Cena v době vydání: 50 Kč (podle článku, v kavárně byl asi za stovku, nevím jistě)