firesnake: Dík, opraveno
suchosch:
Deep - Akorát mám z dneška též doma, ještě to pořádně prolistuju, ale asi tam nebude co řešit a nahodím ;)
Obrázky z dějin - OK, zařadím, je to všechno pan Černý a vydavatel je plus/mínus též ten samý...
Nové vydání Oprásků zapsáno do checklistu, díky za info ;)
Toe: Já jsem si to říkal, ale tak raději jsem to sem napsal, když už jsi byl u toho :) Pravidelně totiž sleduji co se děje :D
Edit: A když už jsem u toho, možná by nebylo od věci připojit "#" k nějakým delším sériím, které ho tam doposud nemají. Například Skalpy, nebo nový Deadpool :)
Cyboy: Kytičky doplněny - pokud najdeš v tiráži, kdo dělal českou redakci (počítám, že je to celé beze slov, takže více českých jmen tam nebude?) a popřípadě měsíc vydání, tak prosím pošli...
- Upravuju Velké knihy Čtyřlístku, od určitého dílu a dotisků je tam uváděno i číslo, takže doplňuju i ke starším, ať je to přehledné...
- Co mám, nebo některý z kolegů adminů, v hledáčku od menších komiks vydavatelů (ti větší, včetně Hachette, jsou jasní ;) v následujícím cca týdnu až dvou, ať hned nepíšete, že to vyšlo, páč před Vánoci toho bude ještě hodně, takže:
Kultovní komiksy (zatím plán 14.11.), Češi Jak Beneš ustoupil Hitlerovi (31.10.), Marvel - Co jste neměli vědět o komiksovém zázraku, Komiksová Kytice, Bublifuk 4, Vykopávka, Ráchel a Lars, Čaroděj Metloděj, Hero Bible
S těmi "Velkými knihami Čtyřlístku" by se už pro jednou mělo udělat konečné uspořádání :) osobně bych byl pro, kdyby byly všechny označeny číslovkou, jako v případě poslední přidané patnácté knihy ... http://www.comicsdb.cz/serie.php?id=178
suchosch: Díky za info - Máš to doma? Je to určitě komiks? Dneska se slovo komiks používá i pro podrážku u boty, pokud má na sobě bublinu ;) Resp. někdo má, kdo by mohl potvrdit ?
Bude snad vše, dnes a zítra postupně doplňuju... nestíhám, Vánoce, no... ;) Chybovost bude možná vyšší, takže pokud by se vám po středě něco nezdálo, dejte vědět, rád opravím...
Žánr: sci-fi
Vydal: ?
Rok a měsíc vydání: 2015/7
ISBN/ISSN: nemá
Vydání: 1.
Vazba: sešit
Format: 210 x 245 mm
Počet stran: 20
Tisk: černobílý
Cena v době vydání: 50 Kč (podle článku, v kavárně byl asi za stovku, nevím jistě)
Dobrý večer,
je to trochu složitější, ale ne naší vinou, ale z důvodu zákona. Vzhledem k tomu, že kolega Martin Trojan podniká na živnostenský list tzn. je to živnostník, nikoliv firma s.r.o. nebo a.s, má za povinnost vydávat resp. uvádět ve všech svých knihách název firmy z ŽL což je právě Martin Trojan - 3 - JAN. Zákon mluví jasně a nelze to obejít.
Nakladatelská značka je ale Comics Centrum což je pro fanoušky i pro Vás jasnější, čitelnější i zařaditelnější, ale pro zákon a agenturu, která vám přiděluje ISBN a EAN čísla nepřijatelné. Proto ta různost.
Dle mého názoru by bylo přehlednější všechny knížky vedené pod Comics Centrum nebo pod Martin Trojan sjednotit pod nakladatelskou značku Comics Centrum. Pokud je tedy z Vaší strany chuť toto udělat budu jedině ráda a myslím, že nejen já, ale hlavně fanoušci 🙂
Předem díky za vstřícnost a přeji hezký večer i víkend Jitka Fialová
S tím Comics Centrem je to takové divné... jejich stránky se jmenují Comics Centrum, knihy obsahují logo Comics Centrum, ale v tiráži komiksů bývá napsáno "vydal Martin Trojan-3-Jan"... :-)
Duchové mrtvých - Vydal: Martin Trojan-3-Jan (Comics Centrum), je uvedeno pouze: Comics Centrum. Když potom třídím podle vydavatele "Martin Trojan-3-Jan (Comics Centrum)" tak v přehledu "Duchové mrtvých" chybí
Ne, tak to máš spešl! :D Jinak díky, ještě tam později doplním autory a celé to projedu, zatím jsem nahodil jen na rychlo, aby se zase někdo hned druhý den psal, že tu chybí UKK :D