Škoda že zmizel ten Fryův megaposter, v takový kvalitě bych si to mohl i vytisknout nalepit na zeď :D Hlavně škoda že nemůžeme být svědky Kapisovi reakce :-(
vachudik: U Nové historie (nebo u nějakého podobného magazínu) vyšla část o Svatém Václavu. Že by to bylo napínavé zábavné čtivo, to se říct teda nedá...
Rozjezd je fakt presnej:). Matne si pamatuji, ze jsem jim parkrat jel a presne takovej jsem z toho mel pocit. Patrim ke skupine 4:00. Moc pekne ho Kucerovsky pojal.
Asi je zbytecne rici, ze bych o "Brno in comics" stal... takze by si podle me Slaine mel udelat vylet do Utrechtu.
to Slaine a Lenny: tak Brno in comics vypadá parádně, ten příběh s rozjezdy je přesný:-) Škoda že se to prakticky nedá sehnat, ikdyž je to zadarmo:-(..nemáte někdo cestu do Utrechtu, že by ste mi jeden dovezli...?
Narazil jsem na parádně nakreslený comics "Krněnské rozjezdy" od autora "Krtek": http://imgur.com/a/i87YM
Nevíte náhodou o koho se jedná? Chtěl bych ho kontaktovat.
Všem návštěvníkům ComicsDB přeji kvalitním obrázkovým čtením prosycený rok 2012 (doufám, že předkové Karla Maye zkrachovali kvůli nepřesnosti jejich kalendářů a nebude to rok poslední :)
Slaine: 1.2.2012 :) Zacatkem ledna, az vystrizlivim (tak zhruba 5.1.) bych chtel nejdriv mezi adminy pustit link na testovaci verzi, pak mezi vic lidi a uvidime. Nakonec sem nektery casti predelaval mechanicky vic nez sem puvodne planoval.
Zdravím, chci se zeptat co říkáte novému muzeu Káji Saudka? Já jsem tam byl dneska a líbí se mi ten prostor, ale ze samotné expozice mám smíšené pocity...
Skoro az bulvarni otazka, ale coz. Neni nahodou Jiri Kucerovsky, ktery doprovazi na kytaru Tomase Kluse, bratr "naseho" Tomase Kucerovskeho? Jsem z bedny zaslechl neco jako mladsiho Nohavicu, mrknu se o co jde a takhle na prvni pohled jsem mel za to, ze Tomas Kucerovsky ve volnem case hraje na kytaru:).
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.