Zack: Možná když to dělá se superhrdinou, tak nějaké schopnosti na ni přejdou. Když ti zombie vysaje mozek, tak je z tebe taky zombie...
Co přítomné dámy, pozorovaly nějakou změnu po bouřlivé noci se superhrdinou?
Zack: V úplně prvních číslech Supermana (Siegel/Shuster) vystupuje jedna frigidní čubka co si říká Lois a ta konstantně pohrdá Clarkem tak, že jsem si až říkal, jak to může dotyčný vydržet a nevymalovat s ní redakci Daily Planet. Dle mého se v komiksových dřevních dobách jednalo o jakousi emancipaci, či co - žena se superschopností nasírat muže v kontrastu s obrýleným ňoumou postiženého demencí, který si ale svůj komplex méněcennosti kompenzuje tím, že se nasouká do těsného trikotu a vzlétne (skočí) k oblakům. Toliko ke superschopnostem Lois Laneové :)
Fry: Mrknul jsem na to a výsledky jsou určitě zmanipulované, nejsilnější superpadouch je přece Lois Laneová (ta drží Clarkovy koule ve svěráku) a největší über borec je pak chlápek v kostýmu netopýra (protože má kostým netopýra). Bez debat.
Tímto prosím o pomoc, znáte někdo osobně "komiksového sběratele", který na Komiksariu vystupoval pod nickem Rudy, Spirit, dále také jako Raven a Radek Veselka? Pokud ano, můžete mi zařídit osobní konfrontaci? Máme nevyřízené účty a moje duše právě překypěla.
Myslím, že dnešní barážový fotbalový, právě proběhnuvší, zápas o Euro by mohl přilákat k obrazovkám i zdejší jebáky prorostlou, nerdí populaci. V brance Catwoman, ke konci střídal dokonce Wolverine, takový superhero match jsem dlouho neviděl :D
GWB, ten důchodce, ten suchar, co mě buzeroval každým svým vyjádřením v OSN, ten za nic sbírající pocty osmdesátkovej prezident je stejnej ročník jako já? No to mě poser a vomrdej do ucha. Jako minulej tejden. Jdu se zahrabat.
Včera před spaním se mne žena zeptala, jestli vyšel už ten nový Sandman a po mé pozitivní odpovědi mi řekla ať si ho nekupuju...takže mi ho chce koupit pod větev, kura to mám čekat ještě měsíc?!?! To je PEKLO, no nic dějou se i horší věci a aspoň si to užiju pak... Snad se stihnou na vánoce i Živí mrtví 4, ať si to nechám nadělit taky:-)
Zack 15:13:11 14.11.2011: Bóže, ano Amerika nemá žádné problémy jen ty zlé terroristy a islám. Jsou dvě možnosti - buď mu totálně jeblo a fakt věří těmhle sračkám nebo mu někdo tučně platí za tuto propagandu - ale i tak ji nedělá dobře, protože to je průhledné jak řízek v eurestu.
Zack: Tak to dopadá, když vyhasínající autor komiksů zabředne do politické "debaty". Některé komentáře pod tím jsou také výživné. Holy Terror zkusím stáhnout někde z netu, šetřím na nový iPhone.
Do své sbírky "NABÍZÍM" (http://www.comicsdb.cz/user_s.php?kat=3&id=18) jsem naklikal všechny věci, co mám navíc. Sešla se mi spousta ze sběratelského hlediska zajímavých comicsů. Na mém profilu (http://www.comicsdb.cz/user.php?id=18) najdete vypsáno, co sháním. Upřednostňovat budu nabídky k výměně, nikoliv prodeji. Přihlížet budu i k známostem a zajímavé ceně :-). Pište na mail (viz profil).
invape: Miluju tyhle chlapečky, co za každou cenu musí něco vysvětlovat. Ten link jsem tam hodil, protože comics jsem navrhnul do databáze. A je celkem jedno, že je to odkaz na patro, protože narozdíl od vachudika s ním nemám nic společného. Nehledě na to, že link na kupkomiks bych sem nikdy nepostnul, protože mě sere jeho majitel :D
Kapis: Mno, záměna ikonek a přeci jen raději opravím někomu, koho mám ráda. Zaregistrovat, že to je G.W.B., asi se nebudu pro neznámého člověka obtěžovat opravou.
Markyz de Sade: Když už se tu zavedlo to CC auditko :-) , neodpustím si taky jeden dotaz. Hádám správně, že až se vydá poslední díl Sin City, tak se vrhnete na nová vydání Hellboye?
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.