Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Montérky beru i s hadem.
A popravdě,nemám cony moc ráda,i když chodím,protože když se začnu bavit s nějakým klukem o komiksech,tak se obvykle on začne brzo ztrácet v x-manovským vesmíru-či jiným a já koukám jak tele z jetele a posléz prchám.A přijít ke starším a moudřejším kruhu komiksových sběratelů zase nemám odvahu,přece jen jsem ještě pískle a vy,jak tady dokazujete,jste orli s ostrými pařáty.
A na komiksfestu mám ráda doprovodný výstavy,na ty se obvykle jdu podívat skoro všechny-je fakt,že tu alternativu tam hrozně tlačí.Já si ráda přečtu Batmana i Kuriozní lenošku.
Ale dyk já taky - občas je třeba trochy té plytkosti a nezávazných tlachů... :---)
Jinac ja na FB jsem, ale lezu tam tak jednou, za tyden/14dnu:).
to Markyz de Sade: co fotku, to dokaze poslat kdokoliv cokoliv... osobne:).
MdS: Ehm..., myslím, že "přijatelná podoba" Jokerky teď krapet zbrunátněla... :---)
andre: To o tom Knihxichtu čtu rád - já myslel, že na ten poměrně plytkej pel-mel, co se tam odehrává, jsem už moc starej a moc bručoun; potěší, že bručí i mládí... :---)
MdS: Já bych bejval jel, ale času je málo. To víš my tatínkové..... Ale zejtra se budem s DEmnoGem vozit ve starym army Jeepu a pak pivkaaaaaaa - heč:). Jinak s Facebookem jdi do ..... nemám to rád, hlavně to vydírání "chceš vidět fotky na který ti někdo poslal link, zaregistruj se" ....... mě to sváma bohatě stačí tady a občas v nějaké hospůdce či sleezu.
Jinak jsem před časem objevil takovej šikovnej vynález, jmenuje se facebook a je tam spousta lidí od comicsu, takže by bylo fajn, kdyby se rozrostly řady. Facebookový MdS
4 andre: Nám je úplně jedno jestli je akce mainstreamová nebo undergroundová, ožrat se dá všude. :) Jinak si nestěžuj, že ti chybíme, nechtěl si jet stanovat! Srazový MdS
ad Draco Nobilis: Dokud neuvidím fotku, tak nevěřím, že existuje i přijatelná podoba čtenářky comicsů. Nevěřící MdS
Teda nazývat crwecon mainstreamem....... ti holka nevim, to ses tam asi moc nepobyla, nebo pohybovala někde jinde než já. Větší snůšku různých typových osobností jsem dlouho nazažil(neříkám že se normálně pohybuji v nějaké více vrstvé společnosti). Na komiksfestu (nic proti němu) je to samej "anderground", "nemainstream",, a "nazávislej" (za každou cenu)..... to je po hodině těžká nuda. ..... Naštěstí pak v tmavém koutku někde existuje stolek, kdo se člověk vůbec nemusí bavit o komiksu a rád pobude s jinými chlapci které zná z DB. .......... kluci vy mi tak chybíte........;-)
Všechny fotky musí samozřejmě napřed prohlédnout a schválit administrátor (t.j. já). A prosím bez jakýchkoliv rušivých doplňků (komiksy, montérky, hadi... ap.) poslat na můj mail :-)
Případně si ještě můžeš dát hada kolem krku, aby tam bylo i trochu exotiky. Howk.
Víš co? Vyfoť se ve špinavejch montérkách, na nohou gumáky, na hlavě rádiovku a v ruce vídle. Nejlépe na pozadí JZD Touškov. Tak se totiž nejlíp pozná, jak silné máš osobní kouzlo. A přestaň prudit. :)
Asi bych si sem měla dát fotku,co?Nechám hlasovat,je to na vás,pánové.Budu muset něco nafotit,tak můžete hlasovat i o tématice(např.vleže,na levém prsu Lobo se zvrací,na pravém Sandmana 2,na klíně Z Pekla...nebo WildC.A.T.S.?),ale neslibuju,že to splním.
Teeeda,sbírka kačerů donaldů!Škoda že mi není o deset let míň.
A Crwecon mě nějak moc nebral,poslední dobou se odkláním od mainstreamu,to už mě víc bavil Komiksfest!,ale na obojím někdy zajímavý přednášky...
Á propos,myslím,že většinová populace ČR se o všech zletilých,co čtou komiksy,domnívá,že trpí nějakou deformitou.Minimálně duševní.Tudíž pro mne spíše lichotka,že k vám pěkně zapadám.
A to ja si neodpustim rejpnou do Jokerky, ze na nas pekne sere. Respektive neni schopna se doplacat jinam nez na Crwecon. Jo, byvali casy, kdy s nama sla i na pivo, ale kde ty lonske snehy jsou.

ad Draco Nobilis: pochybuji, ze tento uzivatel bude zenskeho pohlavi a pokud ano, tak pochybuji, ze nebude trpet lehkou nadvahou ci nejakou deformacim ktera ji vylucuje z bezne lidske spolecnosti:).
Samozřejmě že ne, to byl jen příklad. Já žádné KD nevlastním. :)
No jasně: např.. "Mohl bych Vás slečno pozvat na svou sbírku Kačerů Donaldů?". :))
Draco Nobilis: No nechci nic říkat, ale napsat na fóru comicsdb "jsem slečna atraktivního zevnějšku", to je jako skočit do výběhu piraní převlečená za krvavý koleno. Teď sleduj, jak se to strhne...
BBArt slevnil o 50% i Velkou knihu kocoura Vavřince http://www.bbart.cz/katalog.asp?id=1533
Tauren: doba trestu skončila. Doufám, že jsi už zmoudřel.
Neni zač :-) Už mám taky objednáno :-)
Lenny: Mně tedy došel potvrzující mail ihned po objednávce.
Lenny: Dorazí později - od distributora. Mě spíš udivuje, že se na stránkách BB/artu nemůžu mrknout na historii objednávek...
royan: Taky děkuju za tip - sám bych si toho v tom sloupci vpravo určitě nevšim´.
Díky moc za info o BBArtu, hned jsem si objednal ^^.
Akorát mě trochu udivuje, že nedošel žádnej potvrzující mejl
Dobrý den,
děkujeme za další objednávku, kterou samozřejmě sloučíme s tou první velkou.
Zdraví Karolina Špičková
BB art

Tak u DEmnoGa mám Knihovničku komety, pro tebe budu mít toto, domluvit sraz na pivo zdá se naléhavějším;-)
andre: Zaslal jsem dotaz s prosbou o rozšíření objednávky, snad budou svolní;-)
Kapis: asi je už pozdě abych tě požádal, abys mi vzal "Artemis Fowl"
royan: hóóódně slušný, střelhbitě jsem se zaregistroval a už mám objednanou dobrou kupku;-) (kromě Hitlera a Smaxe, které mám, vše). Super a to jsem teď zvažoval v antiqariátu, jestli koupit nebo nekoupit devětačtyřicátníky za 350,- Uff, ještě, že jsem odolal.
zdá se, že BBArt chce přes léto trochu vyprázdnit sklady :)
http://www.bbart.cz/novinka.asp?id=461
Woffce: No mě už nebavilo to věčný poměřování, tak už si stim hraju jenom doma sám. ..... Na DB to mám proto, že si věčně nepamatuju co mám/co ne. A jelikož počítám v budoucnu na všudypřítomným internetem zdarma (alespoň v Praze), tak si připravuju to tady připravuji. Býval bych se skoval už dávno, ale nevěděl jsem jak. Až, tušim, AZTeck mi vysvětlil, že to jde.

Slez: jelikož Houbař padnul (nevim zda víš, že nabízel vlastní chatu u mácháče) a já se mezitím přeorientoval na jiné činnosti, tak by asi bylo hezké kdyby sis to vzal na svědomí zase Ty:) ...... Ovšem netuším, jak jsou na tom s časem ostatní chlapci, já si se svým v červenci a srpnu nejsem zcela jist:(
MdS: tim si mel zacit :)
Zack: Sek sem sek tam, serem na to. :) Nasekaný MdS
MdS: sek ses pointou.
Comics centrum mi poslalo omluvný e-mail, že jejich stránky jsou nějakou dobu nefunkční. (což jsem sice díky své "časté" návštěvnosti nepostřeh), ale to jsou služby........
Sek´ ses o dva sourozence. :) Rodinný MdS
MdS: ty si jedinacek, vid?
Zack: Checheche! :-)

Nikkarin: tady jde vo něco jinýho, to neřeš.
pochválit pochválit...ale proč vlastně?
Kluci pochvalte někdo Comics Centrum, ať má Zack možnost někam směřovat svou negativní energii. Konfliktní MdS
to Kapis: a hele, diky... ja toho Conana jeste nemam, tak jsem nelenil a uz objednal s Minotaura:).
Xeelee: tak za to fakt nemůžu;-)
andre: mám takový dojem, že v Minotauru to stále taky ještě mají za původních 180 nebo kolik.
tak to jsem asi ani ne před rokem koupil bez problémů (nové) v Čáslavský..... ale koukám, že pošuk je prodejce, že mu na tuto hru nikdo nepřistoupil (zatim).
Kapis: V čase od 01:00 do 06:00 není servis Aukro.cz dostupný. Všechny aukce, které končí v této době, budou prodlouženy o 24 hodin. Omlouváme se za potíže. Aukro tým LOL