Jo jeho Punisher je výbornej, tedy mně se rozhodně líbí, i ten Thor je celkem zábavný...jo jo že je dobrej na válečné komiksy je pravda ale i DMZ je výborné
Já teďka dočetl od Ennise druhý díl Bitevního Pole v angličtině. Ty tři příběhy byly stejně jako v první knize různé, co do kvality, tak i stylu, ale dva z nich měli skvělé nápady i kresba ušla. Rozhodně v komiksech o válce nemá Ennis konkurenci. Mě Ennis baví, aspoň to, co u nás vyšlo v češtině, tak to stojí za to. Punishera mám rád jen díky jeho řadě Max, to je pro mě "ten pravý" Punisher.
Seneke: tak si přečti The Crossed, The Boys, Hitman, Preacher a uvidíš....jako mě to také bavilo, ale už je to jen o násilí a zábavě a ani ne tak o příběhu
Ennis toho za svoji kariéru nasekal hodně. Pravda ne všechno je majstrštyk, ale žádnej autor není perfektní. Mně se ještě nestalo, abych od něj četl něco vyloženě špatného.
Seneke ale píše slabší příběhy s důrazem na násilí ale závěry jsou vždy slabé.. vlastně ten člověk už nemůže překvapit příběhem ale jen stupněm posunutého násilí v každé sérii směrem kupředu
Darker: Tohle člověk ani nezjistil od BB Artu. V jedný skupině na FB Jirka Pavlovský sdílel, že ho má v objednávce. Taky tam zmínil druhého Punishera a nějaké New52 (jaké se neví, na mou otázku na FB, kde jsem se ptal na všechny rozjetý série u příspěvku, kde zmínili tu Fatale, zatím nereagovali).
Tak to je dobrá zpráva, už jsem si to pomalu chtěl začít kupovat v zahraničí. Ještě další díl u Gotham Central a Ságy a maximální spokojenost. Víc od BBartu ani nechci.
No vida. Ja potreboval neco klnavic pro postovne zdarma (znate to) a ani by mne nenapadlo, ze to bude nekde levneji... Jinak ve stejne objednavce komplet scott pilgrim za 200!
Haha taky jsem si na zdejší doporučení sehnal omnibus Pupíků z aukra za 350,- :)) Od ledna jsem se k tomu ještě nedostal, ale jsem na to zvědavý. Mimochodem nedávno jsem zaregistroval, že po delší době u nás vyšel 8. díl Pupíků. Tak třeba v budoucnu se budeme moci těšit na další omnibus.
Darker: míval jsem jiný, který fungoval jako ty fotky. Zaráží mě info, že nesmí do myčky a mikrovlnky, ten můj navštěvoval obě místa a bez úhony. Ovšem zdůrazňuji, že to nebyl přímo tento! Závěr: obecně to funguje - konkrétně s tímhle hrnkem zkušenost nemám. Že se jedná o úplně běžnou věc bych netvrdil, přece jen drtivá většina hrnků na trhu ("běžná věc") tohle nedělá.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.