Hawwwran: Mi to prijde jako normalni art book, ktery je hodne comicsovy. Tema at si kazdy zhodnoti sam, ale formalne mi to neprijde jako nejaka anomalie.
Cew zveřejnila katalog na letošní rok. Je tam pár věcí, co v zimě neohlašovali (2. díl Aaronových Avengers, 2. díl Mladých Titánů do toho, Iron Man v rámci edice Můj první komiks a manga Zpráva pro Adolfa (2 špalky). Naopak je tam jen jeden díl DC Super hrdinek a vůbec tam není komiksový životopis Stana Leeho. A jsem zvědavý, jestli metal bude v HC, protože ty ceny by tomu odpovídaly.
louza: nejsem si úplně jistý, ale asi to bude ono. Vydal to po revoluci Semic Slovart ale v barvě, u Netopejra to bylo černobílé (patrně to budou i ty příběhy vydané Barlow comics). Nemám teď komiksy u sebe, abych to mohl porovnat, ale asi to bude to samé. Norri: chápu, že se komiks musí zaplatit, ale možná kdyby se do toho pustil někdo formou šancemetru jako to dělá Comicscentrum, tak by to třeba klaplo. Conan od Arga a od CC není špatný, ale tahle kresba se mně osobně líbí nejvíc. I příběhy jsou za mě v pořádku. No uvidíme, třeba se najde někdo, kdo by to zkusil. PS: Ptal jsem se v Comics centru, těm se ale tahle marvel verze nelíbí, prý tam byly divné příběhy... Já jsem opačného názoru, ale bohužel nejsem nakladatel.
Matio : Tohle mám pocit, že jsem někde četl...nevydával tyhle Conany Petřík v komiksových legendách? Pamatuju si, že žádnej hit to teda nebyl, prodejní ani čtenářskej.
Matio: Zdá se mi nepravděpodobné, že by to tu vydal kdokoliv. Myslím si, že BBart se už do žádného omnibusu nepustí, ComicsCentrum Marvel nevydává, Argo má trošku jiné zaměření a Paseka taky. Na Crew je to moc velké a moc staré.
Zdravím všechny. Nevědel by někdo prosím, jestli se u nás bude vydávat Conan: The Barbarian The Original Marvel Years Omnibus (Volume 1) (http://www.youtube.com/watch?v=KZKkGBvZ3YQ)? Psal jsem do Crwe, jestli ho nevydají a odepsali, že prý myslí, že to tu někdo vydávat bude. Prošel jsem ale všechno možné a nikde nevidím ani zmínku.
karl173: Já tedy dosud sbíral v pevné a samozřejmě jsem vazbu překousnout musel, protože jsem nechtěl deluxky a v originále to vychází taky v paperbacku. Možná je v originále trochu větší gramáž u obálky protože daný problém zatím nemám.
P.G. : Jako u žádných jiných paperbacků jsem zatím víceméně na takový problém nenarazil, ale u Znovuzrození je to fakt na prd. Docela závidím těm co mají hardback, ale na druhou stranu mají teď smůlu a zajímalo by mě zda svojí sbírku rozprodali nebo překousli kombinaci s paperbackem. Ještě že je ten paperback fakt levnej, ale při větším množství to i tak leze do peněz. Jediné co mě napadlo je, rozházet komiksy naležato po menších kupičkách různě po celé knihovně, ale to zase není zrovna moc pohledný. Pro ochranu investice to ale může být účelný.
karl173: Moje zkušenosti s TPB nejsou úplně pozitivní. Na stojáka se kroutí, když nejsou v poličce opravdu "na fest". Pár jich mám dokonce řádně "ohnutých". Na ležáka je to taky problém, protože tloušťka ve vazbě je větší než na druhé straně u ořezu a když je jich dost na sobě ve stejné orientaci (hřbetem na jednu stranu), začne hromádka ujíždět na těch úplně dole. A u pár takto skladovaných se mi po delší době rozjela vazba. Asi nejlepší řešení, na které jsem zatím přišla, jsou takové ty polootevřené boxy na spisy do kanceláře (obvykle papírové, jsou úzké nebo širší). Nevýhodou je, že málokdy se tam dají TPB napasovat úplně přesně, takže se dostáváme zase k problému kroucení. A druhý problém je, že tyto boxy samozřejmě zabírají cenné místo v poličkách.
Čau, kupuje tu někdo Znovuzrození DC v paperbacku? Jak komiksy skladujete? Ptám se proto, že jak přibývají kusy, tak se to v knihovně nastojáka docela kroutí a tak by mě zajímalo jak to řeší ostatní. ( Hardback to neřeší, za prvé už nevychází a za druhé je drahej )
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.