Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Ja zase dostal toho Sons of Chaos. Pak poslu info na Komiks je pro vsechny jaky to bylo.
Potom zkus monster od stejného autora
Fimi: Věřím v to, už se na to brzy chystám :)
Pluto se ti bude líbit
Koukám, že česky vydané komiksy vedou. Já dostal Mír na zemi, nadělil jsem si All-Star Supermana od Draco a dostal Dark nights Metal Resistence a první tři díly mangy Pluto :)
já dostal Metal 1, Rváč,Duchové, Z neznámého světa a další příběhy a Providence (prozatím jakási beletrie, ale po svátcích ji prý Ježíšek vymění za komiks)
dostal jsem 1602 a sám jsem si nadělil Adolfa 1 a 2, Rváče a Essex County :)
Mě zas Starej dobrej Logan, Zpráva pro Adolfa 1 a 2 a Rváč :-) , jsem velmi potěšen :-)
Živí mrtví 22 až 30 a Bouncer :) vyplatí se psát Ježíškovi dopisy, umí česky!
já jsem dostal Zprávu pro Adolfa :)
Pod stromčekom som mal Murenu od Vybírala :)
Pěkný, mně to snad přijde poštou do konce roku ještě, Silver Surfer Black treasury, Vision deluxe, wicked And Divine Deluxe 1a2, fatale deluxe 2 Unity Volume 6...jeeee už aby to přišlo
Tak co jste našli za komiksy pod stromečkem? Já nic
Též přeji Všem šťastné a veselé Vánoce :)
Šťastné a veselé komiksáci :)
Veselý Vánoce vy holoto jedna komiksová.
http://youtu.be/Rv3DDJV-cj8
Krásný Vánoce preju všem, mějte se pěkně a pohodově a hodně komiksů od Ježíška...
tak to je komplikovaný i v češtině celkem :D já čtu anglicky něco přes rok teprv a zlepšuju se, každopádně některý Morrisonovky mi dělali problémy, ale to si myslím, že i angličtinářům :D
Jj, Planetary jsem taky nedal...
Planetary komplikovanejsi je.
Já měl velký problém u Planetary a teď zkouším Manhattan project a tedy taky celkem náročné ale nějak to dávám...
Fimi: Před pár lety u deníků z Black Dossier, nevím jak by to bylo dnes
S ajinou jsem měl naposledy výraznější problém u Coatesova Black Panthera, jinak se to příliš nestává
Aha... Tak na takový jsem zatím naštěstí ještě nenarazila :)
No, jakože to nás byla už fakt těžká angličtina
Fimi: Co se myslí "skutečně velké problémy"? :)
Neví někdo něco nového ohledně Sex Criminals?
Ohledne Providence. V Kosmasu ho maji bez vlepeneho sesitu. Pry si to maji obchody vyresit sami nebo co. Proste na trhu budou zrejme jak reseni s vlepenym, tak s prilozenym sesitem
Který komiks v aj vám dělal skutečně velké problémy s překladem?
Jo, už vím...vydají i pokračování? Ono to má dvě knihy, ne?
Zrození je v ukk.. Storm? Nevím, Mdek zatím ohlásili jen jednu ze čtyř
Fimi - neříkali něco o Storm pokračování?

Wolverine zrození neznám, ale zní to dobře :D
Tak crew vydá Wolverine Zrození
no na poslední knihu Ligy čekám a pak asi ty DC pláštěnky uložím k ledu protože tam není nic zajímavého co 5G slibuje
Já už dvanáctku četl online. Můj názor: Aniž bych výrazně spoileroval, tak podotknu, že jsem čekal maličko víc, ale zklamaný nejsem. Spíš než o vytvoření nového statusu quo šlo o to přinést to staré. Také tu máme pár velice zajímavých záblesků věcí budoucích, tak jsem zvědav. Ještě nám zbývá lednové zakončení Snyderovy Ligy, která číslem 39 skončí a pravděpodobně výrazně restartuje DC vesmír. Už se mluví o Earth 5G, tak uvidíme, jsem zvědavý. Každopádně celý Doomsday Clock byla výborná, nad očekávání, podle mě to ani neuškodilo Watchmenům, DCU už vůbec a Johns tady předváděl jedno ze svých nejlepších psaní. A kresba Garyho Franka je bravissimo!
Sesity taky zadna slava. Na #12 porad cekam.
Mikey: Díky, asi se mi to pomíchalo s Providce, tam byl plakát opravdu velký.
Uz to vyslo v sesitech. Nemuzu za to, ze ty original rikas nejakymu obchodnimu artiklu z BD :)
A uz to nekdo videl nazivo? Ja ze u bookdepo jsem to koupil pred mesicem, vyslo to asi pred dvaceti dny a bookdepo porad tvrdi ze ceka na publication. Nikde jsem nenasel jak ta kniha vypada, takze ji asi v ruce jeste nikdo nedrzel.
Fimi: Mohl by, když teď má volno i Gary Frank.
Vsak uz vyslo :)
No, nejdrive by bylo fajn, kdyby doomsday clock vyslo alespon v originale.
No důležité je že to vyjde a že to má jen jeden díl díky bohu.. Snad se geoff vrátí k dokončení Batmana Země jedna
Čtu si tak komentáře u záznamu streamu Crwe a tam natvrdo napsáno, že BB Art na příští rok chystá Doomsday Clock (tohle odpovídala Crew na jeden dotaz a jelikož BB Artu Litoš vyřizuje práva, takže to fakt vypadá, že to bude)
Fimi: http://www.booksetc.co.uk/
Tady, mají kolikrát lepší ceny jak Bookdepo a sice si účtujou poštovný ale několikrát jsem to i s poštovnym měl levnější než na bookdepo a většinou to chodilo rychleji.
Tak marvel má celkově špatný papír, teď mi přišla deluxka immortal Hulk a ten papír je k zbliti... No, tak berserk má 40 dílů a nevím zda je ukončeny.. Deluxka má vždy po třech dílech.. Uvažuji taky právě o těch dlx verzích... To jsi koupil na tom webu co jsi postnul?
Fimi: jo, ale mam zatím jen tu první a 13 knih? Ani nevim já měl pocit že kvůli tomu formátu to bude knih méně :D každopádně první knihu jsem měl asi za 800 a další dvě taky koupim ve slevě, dát za to těch 1500 úplně nechci ale formát je rozhodně skvělý a lepší jak u mnoha omnibusů a nevim čeho. Ty tvrdý kožený desky jsou prostě super a i papír je lepší jak u Marvel Omnibusů.