Koukám, že česky vydané komiksy vedou. Já dostal Mír na zemi, nadělil jsem si All-Star Supermana od Draco a dostal Dark nights Metal Resistence a první tři díly mangy Pluto :)
já dostal Metal 1, Rváč,Duchové, Z neznámého světa a další příběhy a Providence (prozatím jakási beletrie, ale po svátcích ji prý Ježíšek vymění za komiks)
Pěkný, mně to snad přijde poštou do konce roku ještě, Silver Surfer Black treasury, Vision deluxe, wicked And Divine Deluxe 1a2, fatale deluxe 2 Unity Volume 6...jeeee už aby to přišlo
tak to je komplikovaný i v češtině celkem :D já čtu anglicky něco přes rok teprv a zlepšuju se, každopádně některý Morrisonovky mi dělali problémy, ale to si myslím, že i angličtinářům :D
Ohledne Providence. V Kosmasu ho maji bez vlepeneho sesitu. Pry si to maji obchody vyresit sami nebo co. Proste na trhu budou zrejme jak reseni s vlepenym, tak s prilozenym sesitem
Já už dvanáctku četl online. Můj názor: Aniž bych výrazně spoileroval, tak podotknu, že jsem čekal maličko víc, ale zklamaný nejsem. Spíš než o vytvoření nového statusu quo šlo o to přinést to staré. Také tu máme pár velice zajímavých záblesků věcí budoucích, tak jsem zvědav. Ještě nám zbývá lednové zakončení Snyderovy Ligy, která číslem 39 skončí a pravděpodobně výrazně restartuje DC vesmír. Už se mluví o Earth 5G, tak uvidíme, jsem zvědavý. Každopádně celý Doomsday Clock byla výborná, nad očekávání, podle mě to ani neuškodilo Watchmenům, DCU už vůbec a Johns tady předváděl jedno ze svých nejlepších psaní. A kresba Garyho Franka je bravissimo!
A uz to nekdo videl nazivo? Ja ze u bookdepo jsem to koupil pred mesicem, vyslo to asi pred dvaceti dny a bookdepo porad tvrdi ze ceka na publication. Nikde jsem nenasel jak ta kniha vypada, takze ji asi v ruce jeste nikdo nedrzel.
Čtu si tak komentáře u záznamu streamu Crwe a tam natvrdo napsáno, že BB Art na příští rok chystá Doomsday Clock (tohle odpovídala Crew na jeden dotaz a jelikož BB Artu Litoš vyřizuje práva, takže to fakt vypadá, že to bude)
Fimi: http://www.booksetc.co.uk/
Tady, mají kolikrát lepší ceny jak Bookdepo a sice si účtujou poštovný ale několikrát jsem to i s poštovnym měl levnější než na bookdepo a většinou to chodilo rychleji.
Tak marvel má celkově špatný papír, teď mi přišla deluxka immortal Hulk a ten papír je k zbliti... No, tak berserk má 40 dílů a nevím zda je ukončeny.. Deluxka má vždy po třech dílech.. Uvažuji taky právě o těch dlx verzích... To jsi koupil na tom webu co jsi postnul?
Fimi: jo, ale mam zatím jen tu první a 13 knih? Ani nevim já měl pocit že kvůli tomu formátu to bude knih méně :D každopádně první knihu jsem měl asi za 800 a další dvě taky koupim ve slevě, dát za to těch 1500 úplně nechci ale formát je rozhodně skvělý a lepší jak u mnoha omnibusů a nevim čeho. Ty tvrdý kožený desky jsou prostě super a i papír je lepší jak u Marvel Omnibusů.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.