Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Tuší někdo, kdo vyhrál to manga hlasování? Osobně sázím na One Punch Mana a My Hero Academia.
GWH - Tentokrát to bylo těžší. Lépe řečeno, ty srozumitelnější postavy se uhádly dřív, než jsem je uviděl. Některé kousky bych ale asi nikdy nepoznal. Např. Jelen Větrník.
OK, chápu, díky za objasnění...
RadimNemec: Juxtapozice. Obojí jsem měla v ruce a o malíři je bohatě ilustrovaná kniha...
O maliri jsem videl jen v ukazkach a prijde mi to jako bohate ilustrovana beletrie. Roboti expedice ma zjevnou sekvekci v obrazu uz i z ukazek. Nemel jsem v ruce ani jedno, takze nerikam tak ani onak :)
Obecne to definovany nijak nemame, je to spis pocitova zalezitost, ale u tech borderline pripadu se to resi v admin foru a nemyslim, ze jsme se nekdy u neceho vyrazne mijeli a to jsme zaberem fakt hodne odlisny ctenari. Pro me osobne je zasadni ta sekvence, vubec nejsou dulezity panely, bubliny, pomer obraz/text, spis jak funguje obraz/kresba spolu a v case.
nechci plevelit "Připomínky a návrhy", ani nejsem nabroušený / militantní - jen dotaz:
Proč tohle je komiks:
http://comicsdb.cz/comics/6273/william-meriwether-podivuhodna-roboti-expedice
a mnou poptávané "O malíři" od Čecha ne? Jak to je / jak to máte definováno? Díky :-)
ČT mám rád, ale co je tohle?:D
(via Komiksové bubliny)

http://ct24.ceskatelevize.cz/komiks
a taky v jednom dile ultimates, ale uz sem zapomel ve kterem ;)
Scarface: Jinak nějaká ta rozkládačka byla i v Superman: Unchained... tomu chlápkovi zkrátka standardní formát nestačí :)
Scarface: To bylo v All Star Batman and Robin od Millera, Jim Lee se na tom tenkrát vyřádil :)
Dotaz. Vzpomínám si, že v nějakém komiksu vyšla rozkladací asi osmistránka s Batmanovou jeskyní. Ale už si za boha nemůžu vzpomenout v jakém... a jestli to vůbec vyšlo u nás. Měl jsem pocit, že jo, dokonce že to dělal BB art... ale jistý si tím nejsem. Vzpomente si někdo?
Koukal jsem na katalog Crwe a vypadá to, že letos koupím víc, než jsem původně myslel. Ale co, kdybych ty penize neutratil za komiksy, tak bych to akorát utratil za nějaké nesmysly, jako třeba víkendy s rodinou a tak :D
Gmork: tak Morrison ma presah vzdycky, ale Doom Patrol je hodne o sile narace, metafyzice, magii. Pokud znas jeho Invisibles, tak Doom Patrol jede na podobny vlne.
Gmork napiš uživateli PKD teď to má a četl
Tak koukám na facebook Paseky, že Essex county posunuli z května na srpen. To nám to čekání pěkně proslužují.
Gmork: Fantasmagorické dílko. Za klasickou supráckou týmovku bych to neoznačoval. Přidej si k tomu minisérii Flex Mentallo: Man of Muscle Mystery.
Četl tu někdo Doom Patrol od Morrisona? Jde mi o to, jestli je to klasická týmovka, nebo to má přesah mimo superhrdinský žánr. Jestli mám do toho naskočit.
Ten mam ve folii, jeste jsem se k nemu nedostal :D
Dlouhý zítřek, je jako nový
Co nabizis konkretne Fimi?

Wal: ja ten paperback drzel v ruce, vic jsem nad tim neprrmyslel. Chvatal jsem.
Hawwwran: ja si teda myslim, ze na to drzkovali hlavne lidi, co si to stejne nekoupi, protoze to maj uz dvacet let v originalu, takze bych se dost divil, kdyby byl trh najednou presaturovany mdek arzachy :]
O mě Mobius vyléčil, ty jeho příběhy mdek z loňského roku nenadchli...chce je někdo, mám pocit že jsem to ani nedocetl
Haw: proč ses prostě nezeptal? :D
Fry: tak ja tam teda zase dneska skocim, no.
Takze rikas, ze by se na trhu mohla objevit spousta MDEK HC Arzachů? Já jen že mi chybí ;-)
A samozřejmě, že je třeba si trochu pohonit na krásou knihovničky, žejo
Hawwwran: Nene, já bych přísahal, že byl v pevné vazbě :)
Koho zajima paperback, na tvrdy vazbe trvaj jen sberatele artefaktu, co si masturbujou nad krasou svy knihovnicky :) Ale to ze byl puvodne Arzach zmenseny prislo ctenarum skoda, kdyz je to tak krasny.
Koukam na web Crwe a pry zvetsene vydani. No fakt bych se vsadil ze jsem to videl vcera na jejich stanku v paperbacku.
Jake provedeni bylo posledne? Mam pocit ze to dpucasne je paperback. To je uctyhodnejsi?
Proste Moebius, jen v uctyhodnejsim provedeni nez posledne.
Nevíte někdo co to je ten Arzach / hermetická garáž?
čte tu někdo Pochmurný kraj v originále? je to později lepší? jako líbí sem i první dvě knihy ale ne natolik že bych tomu propadl a recenze na třetí knihu jsou pěkně chladné, tak uvažuji, že s tím seknu a prodám 1 a 2....zlepší se to? dostane to nějaké grády později?
Walome jo to je super...
U toho crewního katalogu je šikovný, že napíšou kolik má série celkem knih.
Já si akorát vybavuju když jsem byl malej, že sem se bál u toho. Ale tak kluk ani né dvouletej to snad dá a budou se mu líbit mašinky :)
Karlito_69: Myslím, že nic strašidelnějšího než tohle tam nebylo http://youtu.be/q7CI2vnl3cY?t=217 . Možná tak ještě čaroděj Zababa, ale to je spíše hluboce lidská, tragická postava. :D
Karlito_69: Pche, prej strašidelná atmoška. Pusť prckovi Jáju a Páju. Hlavně ten díl, kde se inspirovali Malým krámkem hrůz.
seneke: to by asi měli

A díky, syn má rád mašinky a na tenhle večerníček sem úplně zapoměl, tak mu to pustim. Jen si tak matně vzpomínám, že to má takovou lehce strašidelnou atmošku.
Hele, ty tři velké bloky v třetí řadě. Nejsou to náhodou Pohádky o mašinkách?
Třetí řádek třetí teoreticky Malá čarodějnice, ale moc mi tam nesedí ty barvy u havrana
Aha, Soptík! Já jsem tam pořád viděl školníka Willieho :))
Takže já si myslím:
První řádek: Chobotnice z druhého patra
Druhý řádek: Ferda a Ferda z Lucie, postrach ulice
Třetí řádek: Pohádky o mašinkách
Čtvrtý řádek: Medvídek Ušáček, dráček Soptík, Bludička (víla Agnes, zlá čarodějnice Edna a Bludička), O človíčkovi
Šestý řádek: Velká sýrová loupež
Sedmý řádek: Hajný Robátko a jelen Větrník
druhý řádek čtvrtá - Víla Amálka
ale jinak v tom totálně plavu :D
první řádek první - Jája a Pája, čtvrté - Příběhy včelích medvídků
druhý řádek druzí - Smolíkovi, třetí - Káťa a Škubánek
třetí řádek druhé - Pohádky ovčí babičky
pátý řádek - Včelka Mája, Pingu, Tom a Jerry, Kubula a Kuba Kubikula
šestý řádek první - O zvířátkách pana Krbce, třetí - Byla jednou koťata, čtvrtý - Rákosníček
sedmý řádek druzí - Kosí bratři, třetí - Bzuk a Ťuk, čtvrtá - Žofka
3. Nahore - Štaflík a Špagetka
Poznám včelku Máju a včelí medvídky a nejspíše ty dva havrany od Dády, ale u nich nevím jak se jmenujou :)
Pavel Fuksa právě publikoval druhou část... tedy neznám ani řešení zatím.