GWH - Tentokrát to bylo těžší. Lépe řečeno, ty srozumitelnější postavy se uhádly dřív, než jsem je uviděl. Některé kousky bych ale asi nikdy nepoznal. Např. Jelen Větrník.
O maliri jsem videl jen v ukazkach a prijde mi to jako bohate ilustrovana beletrie. Roboti expedice ma zjevnou sekvekci v obrazu uz i z ukazek. Nemel jsem v ruce ani jedno, takze nerikam tak ani onak :)
Obecne to definovany nijak nemame, je to spis pocitova zalezitost, ale u tech borderline pripadu se to resi v admin foru a nemyslim, ze jsme se nekdy u neceho vyrazne mijeli a to jsme zaberem fakt hodne odlisny ctenari. Pro me osobne je zasadni ta sekvence, vubec nejsou dulezity panely, bubliny, pomer obraz/text, spis jak funguje obraz/kresba spolu a v case.
Dotaz. Vzpomínám si, že v nějakém komiksu vyšla rozkladací asi osmistránka s Batmanovou jeskyní. Ale už si za boha nemůžu vzpomenout v jakém... a jestli to vůbec vyšlo u nás. Měl jsem pocit, že jo, dokonce že to dělal BB art... ale jistý si tím nejsem. Vzpomente si někdo?
Koukal jsem na katalog Crwe a vypadá to, že letos koupím víc, než jsem původně myslel. Ale co, kdybych ty penize neutratil za komiksy, tak bych to akorát utratil za nějaké nesmysly, jako třeba víkendy s rodinou a tak :D
Gmork: tak Morrison ma presah vzdycky, ale Doom Patrol je hodne o sile narace, metafyzice, magii. Pokud znas jeho Invisibles, tak Doom Patrol jede na podobny vlne.
Četl tu někdo Doom Patrol od Morrisona? Jde mi o to, jestli je to klasická týmovka, nebo to má přesah mimo superhrdinský žánr. Jestli mám do toho naskočit.
Hawwwran: ja si teda myslim, ze na to drzkovali hlavne lidi, co si to stejne nekoupi, protoze to maj uz dvacet let v originalu, takze bych se dost divil, kdyby byl trh najednou presaturovany mdek arzachy :]
Takze rikas, ze by se na trhu mohla objevit spousta MDEK HC Arzachů? Já jen že mi chybí ;-)
A samozřejmě, že je třeba si trochu pohonit na krásou knihovničky, žejo
Koho zajima paperback, na tvrdy vazbe trvaj jen sberatele artefaktu, co si masturbujou nad krasou svy knihovnicky :) Ale to ze byl puvodne Arzach zmenseny prislo ctenarum skoda, kdyz je to tak krasny.
čte tu někdo Pochmurný kraj v originále? je to později lepší? jako líbí sem i první dvě knihy ale ne natolik že bych tomu propadl a recenze na třetí knihu jsou pěkně chladné, tak uvažuji, že s tím seknu a prodám 1 a 2....zlepší se to? dostane to nějaké grády později?
Karlito_69: Myslím, že nic strašidelnějšího než tohle tam nebylo http://youtu.be/q7CI2vnl3cY?t=217 . Možná tak ještě čaroděj Zababa, ale to je spíše hluboce lidská, tragická postava. :D
A díky, syn má rád mašinky a na tenhle večerníček sem úplně zapoměl, tak mu to pustim. Jen si tak matně vzpomínám, že to má takovou lehce strašidelnou atmošku.
Takže já si myslím:
První řádek: Chobotnice z druhého patra
Druhý řádek: Ferda a Ferda z Lucie, postrach ulice
Třetí řádek: Pohádky o mašinkách
Čtvrtý řádek: Medvídek Ušáček, dráček Soptík, Bludička (víla Agnes, zlá čarodějnice Edna a Bludička), O človíčkovi
Šestý řádek: Velká sýrová loupež
Sedmý řádek: Hajný Robátko a jelen Větrník
první řádek první - Jája a Pája, čtvrté - Příběhy včelích medvídků
druhý řádek druzí - Smolíkovi, třetí - Káťa a Škubánek
třetí řádek druhé - Pohádky ovčí babičky
pátý řádek - Včelka Mája, Pingu, Tom a Jerry, Kubula a Kuba Kubikula
šestý řádek první - O zvířátkách pana Krbce, třetí - Byla jednou koťata, čtvrtý - Rákosníček
sedmý řádek druzí - Kosí bratři, třetí - Bzuk a Ťuk, čtvrtá - Žofka
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.