Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
Batman. Nejspíš už jste o něm slyšeli. Oblíká se jako netopýr. Nenávidí zločince. Nenávidí střelné zbraně.

A pak je tu Deadshot, nejpřesnější a nejnebezpečnější nájemný vrah na světě. Miluje střelné zbraně. V podstatě je střelnou zbraní.

Tak proč se Batman vloupal do vězení Belle Reve a Amandě Wallerové přímo před nosem Deadshota osvobodil, aby se pak na ně sesypal celý Sebevražedný oddíl?

No, Deadshotovu nezletilou dceru totiž unesl ještěří kult smrti Kobra, který ji chce přeměnit ve svého nového vůdce a tím se jejímu otci ďábelsky pomstít. A pokud ji má Batman zachránit, musí to být s Deadshotovou pomocí… pokud tedy slavný nájemný vrah bude souhlasit s tím, že během jejich spolupráce nikoho nezabije.

Samozřejmě zabíjení je jaksi Deadshotova libůstka. A pak je tu takový menší problém s tím, že zatímco Batman jde po Kobře, po Batmanovi zatím jde Sebevražedný oddíl a jejich nový velitel Captain Cold.

Když se všichni setkají a kulky a ledové paprsky začnou lítat, bude Deadshot schopný stát se hrdinou, kterým by podle Batmana měl být, aby zachránil svou dceru? Nebo Batman skončí v Sebevražedném oddílu s bombou v mozku?

Obsahuje sešity série Suicide Squad (Rebirth) #41-44 (květen 2018 - červenec 2018), #47-50 (říjen 2018 - leden 2019) a Suicide Squad (Vol. 5) Annual #1 (srpen 2018)

Scénář
Cullen Bunn, Rob Williams
Art
Joe Bennett, Philippe Briones, Ronan Cliquet de Oliveira, Will Conrad, José Luís, Diogenes Neves, Eduardo Pansica, German Peralta, Hugo Petrus, Brent Schoonover
Ink
Philippe Briones, Vicente Cifuentes, Ronan Cliquet de Oliveira, Will Conrad, Júlio Ferreira, Michael (Mick) Gray, Scott Hanna, German Peralta, Hugo Petrus, Brent Schoonover, Jordi Tarragona
Barvy
Hi-Fi, Gabriel A. Eltaeb (Gabe), Adriano Lucas, Jason Wright
Obálka
Jim Lee, Alex Sinclair, Scott Williams
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Pavel Švanda (Ninjer)
Redakce
Boris Hokr, Mirka Jarotková
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7595-601-9 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 x 17 mm
Tisk
barevný
Váha
700 g
Stran
256
Cena
649 Kč
Originál
Suicide Squad #08: Constriction (DC Comics, 2019)
  • Cinema Ranger
    První část s Batmanem mě moc bavil. Kresba průměrný mainstream, ale příběh pěkná jízda. Škoda jen, že tam bylo moc té plazovité havěti. Druhý příběh byla ale vyloženě nuda. Také se v něm objevilo více nepěkné kresby.