Trefa do černého
Smrtihlav se setkává s detektivem Vávrou, aby zjistil, kdo je hlavou kriminální organizace znamou jako Pražská spodina. Vávra zjišťuje, že do případu vstupuje nový hráč, detektiv Dominik Valentýn, který je proslulý za vyřešení podobných případů.

K přečtení i na linku: https://tapas.io/episode/2128905

Scénář
Tomáš Zelenka
Art
Tomáš Zelenka
Obálka
Tomáš Zelenka
Lettering
Tomáš Zelenka
Žánry
detektivka, drama, noir, superhrdinský
ISBN/ISSN
Kreveta
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
176 x 250 mm
Tisk
černobílý
Váha
88 g
Stran
28
Náklad
50ks
Cena
50 Kč
  • choze
    choze12.10.2021 11:18Smrtihlav #04
    Smrtihlav s detektivem Vávrou se poznávají a vyměňují si informace - Smrtihlav se dozvídá, kdo je jeho hlavním protivníkem v podsvětí a vyráží po stopě, skeptický Vávra vzápětí dostává ke své nelibosti nového policejního parťáka na Smrtihlavově případu. Děj je zaměřený hlavně na Vávru, ale žádný ponor do jeho duše nás nečeká, nedočkáme se pro jednou žádné akční scény a hlavní záporák i nadále jen posiluje v pozadí, místo aby se pořádně uvedl na scénu.
  • Sagikkun
    Sagikkun20.7.2021 10:39Smrtihlav #04
    Příjemné intermezzo, ve kterém se rozšiřují/vysvětlují vztahy samotného Smrtihlava i postav kolem něj. Fiktivní mini-univerzum mě baví natolik, že jsem sáhl po fyzických sešitovkách, a nelituji. Bez reklam, vyhovuje mi papír a oproti online verzi se zde vždy nachází stránka dvě navíc s profilem z jedné postav, dopomáhající k lepšímu pochopení děje či (byť o kousek) jeho prohloubení.
532