Koupit
Víte, co je to Pussy? Teda Pac a Pussy? Pokud ne, pak vězte, že jde o dvě kočky z Facebooku, kde udělaly kariéru jako sarkastické existencialistické mrchy, které máte chuť umazlit k smrti. Úderné, nestydatě zábavné, ale zároveň vypovídající o podstatě života a vesmíru a smyslu existence misky na kočičí žrádlo.

Poprvé na papíře a s bonusy, které se na Facebooku neobjevily a nikdy neobjeví. Knihu také navíc můžete využít jako podestýlku pro křečka, ubalit si z ní cigarety nebo ji dát na hraní kočkám.

Scénář
Albrecht Smuten
Art
Albrecht Smuten
Obálka
Albrecht Smuten
Redakce
Václav Kotrman, Judith Random
Žánry
humorný, stripy, ze života
ISBN/ISSN
978-80-7557-190-8 (Epocha)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
145 x 150 mm
Tisk
černobílý
Váha
140 g
Stran
88
Cena
179 Kč
  • Lobok257
    Lobok25717.4.2020 08:51Pac & Pussy
    Tyhle "existencionální" rozpravy zvířátek mě prostě neberou, ale zas tak tragický to není...
  • Multiverzum
    Multiverzum20.6.2019 08:45Pac & Pussy
    Nihilisti, pozor! S Pacom & Pussy si budete rozumieť. A ak sa na ničotnosti vesmíru radi zasmejete, toto je niečo pre vás. Občas silené vtipy dopĺňajú tie, na ktorých sa budete nahlas a úprimne smiať. Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/pac-pussy-albrecht-smuten/
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin15.5.2019 14:20Pac & Pussy
    Na tyhle kočky už jsem párkrát na internetu narazil, na zemi jsem se však smíchy z nich nikdy neválel. Jako spolubydlící dvou čtyřnohých koček jsem se ale nad vtipy, které vycházely z kočičího života, upřímně zasmál. Zbytek je strašná nuda. Existenciálně-nihilistické fóry nejsou příliš originální - my co sledujeme všechny možné memy na tohle téma v tom nic moc nenajdou. Rádoby filosofické vtípky se svou triviální a neustále opakující se antináboženskou notou degradují tyto frky na obyčejné hospodské tlachání. Autor si tyto názory očividně ventiluje na stránkách Reformované satanovy církve, což je celkem vtipný nápad, ale po nějaké době taky dost omrzí.

    Začínám být trochu skeptický k těm stripům s recyklovanými nebo extrémně jednoduchými statickými obrázky, kde se pouze opakují "moudra" autorů (Zlá ovce, Ždibřich), začíná to být zívačka. Přesto existují i podobné a zároveň výborné české stripy, to nechci tvrdit, že ne.

    Celkový dojem: 40%
24521
  • filozof
    filozof28.6.2020 20:04Pac & Pussy
    ,,Rozhodující význam má však pojem nihilismu až u Friedricha Nietzscheho. Podle něho je nihilismus přímým důsledkem „smrti Boha“, kterou však dávno připravila a nepřímo způsobila celá západní tradice, počínaje Platónem, a zejména pak křesťanství. Platónem podle něho začíná tradice, která proti viditelnému světu, v němž člověk žije a umírá, staví jiný, „onen svět“, který měl být věčný a dokonalý. Vyzvedáním „onoho světa“ platonici i křesťané záměrně znehodnocovali tento svět a když se představa „onoho světa“ a věčných idejí zhroutila, jeví se jim skutečný svět jako bezcenný a lhostejný."

    Myslím, že kdyby měl Nietzsche možnost číst tohle dílo českého ateismu a nihilismu, tak to nejdřív spálí a pak se oběsí.