Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Sad-boy a jeho kamarád Majestro se navzájem dostanou do velice komplikovaných situací, ze kterých cáká krev, srší sexuální deviace a nespravedlnost ze všech stran... a vše kvůli jedné fanatické nymfě.

Začínající český komiksový autor, Murin Wolf, své autorské dílo prošpikoval kontroverzí, kterou prezentuje jakožto silné vybití nervů, proto si postavy a situace v tomto komiksu neberou servítky s ničím... a s nikým.
Nešetří vulgarismem, který definuje zkaženost současné doby.

Murin však slibuje, že další komiks již bude jemnější. Možná.

Scénář
Murin Wolf
Art
Murin Wolf
Obálka
Murin Wolf
Žánry
erotický
ISBN/ISSN
Murin Wolf
Formát
297 x 210 mm
Tisk
černobílý
Váha
391 g
Stran
90
Náklad
50ks
Cena
479 Kč
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin23.4.2018 16:29Nymfa
    Je to Wolfovo příběhově nejbohatší a velmi slušně nakreslené dílko, které se sem tam pochlubí ucházející hláškou. Ale ta hromada sexu, násilí a vulgarit je docela o ničem. Čekal jsem hlubší rozuzlení, takhle to je jen pěkně divoká jízda.

    Celkový dojem: 40%
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš13.9.2017 20:58Nymfa
    Musím pochválit velmi zdařilou práci Murina Wolfa. Díky němu (a samozřejmě mnoha dalším) vzkvétá český komiks a začíná tak nabírat zajímavých barev. Pravdou je, že se mnohým může zdát jako extra tvrdý, přemrštěný ve vizuálu nebo možná i extrémní. O tom ale přece literatura, a v našem případě komiks, je. Příběh je jednoduchý a přímočarý, ale je v něm spousta drobných nuancí a detailů, které příběh a celý komiks výborně doplňují. Explicitnost sexuálních a erotických scén byla i pro mě někdy až moc nebo zbytečná, ale holt takový je autor a tímto způsobem chce předat nám čtenářům něco ze sebe, a hlavně něco zajímavého. Protože tento komiks je zajímavý a hlavně v běžné české produkci / distribuci takový komiks nenajdete. Pouze díky takovým autorům se posouvají hranice žánru a jsem rád, že tzv. androš začíná v Česku opět bujet. Určitě je víc takových "opomenutých" českých komiksů, pokud jsou a já o nich nevím, tímto bych se jim chtěl omluvit, protože i ty rovněž obohacují český, ale i evropský a světový komiks. Murin Wolf je nadějný nový autor a už za to co doposud předvedl, si zaslouží mé uznání a respekt, protože není jednoduché s něčím přijít, natož jít pak s kůží na trh. Vždycky se dá na něčem pracovat a sám autor si je vědom, kde je potřeba zabrat a co je potřeba udržovat a vylepšovat. Každý má nějaký začátek a Murinův začátek nemohl přijít ve vhodnější chvíli. Komiks proto doporučuji a shánějte a uhánějte autora, ať vydává a tvoří. Děkuji MISTŘE!!
211
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin23.4.2018 16:29Nymfa
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš27.10.2017 10:50Nymfa
  • robert.hladil
    robert.hladil30.8.2017 08:09Nymfa
  • Lobok257
    Lobok25729.8.2017 19:50Nymfa