Desky zadní
Ukázka
Kolekce sebraných stripů Pokuse a Omyla, které vycházely na serveru Komiksárium, doplněné o několik bonusů.

Vyšlo v limitovaném číslovaném nákladu 77 výtisků.

Scénář
Jakub Němeček
Art
Jakub Němeček
Obálka
Jakub Němeček
Redakce
Jakub Němeček, Martin Přibyl
Žánry
humorný, stripy
ISBN/ISSN
Martin Přibyl
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
200 x 200 mm
Tisk
černobílý
Stran
52
Náklad
77ks
Cena
170 Kč
  • Kapis
    Kapis mecenáš7.1.2013 11:05Pokus & Omyl – sebrané stripy
    Celý vývoj tohohle stripu jsem svého času pečlivě sledoval na Komiksáriu a myslím, že jsem se k němu nikdy nevyjadřoval - a nebo tedy rozhodně ne negativně, takže bohu-žel/dík nejsem citován na první dvoustraně, která mě mimochodem velice rozesmála, stejně jako obálka. Ano, jsem vůl, protože jsme si to koupil (jmenovitě číslo 22) a i čtu. Líbí se mi jak si je autor schopen dělat prdel sám ze sebe i svého výtvoru a nenechal se odradit od kreslení i po tak nevybíravé kritice. A některé kritické ohlasy zapojoval i přímo do stripů. Já panu Němečkovi rozumím, myslím, že máme i dost podobný světonázor a tudíž i když některé stripy nebyly vypointované tak, aby to, co chtěl říct vyznělo tak jak to myslel, a tudíž vyzněly buď do trapna nebo do nikam, já je bral na milost. Spousta kousků zase byla schopna uhodit hřebík na hlavičku, u některých jsem se bavil parádně, některé opravdu šťávu neměly a nudily. Kresba je otřesná, holt není to Gruss ani Jerie:D, ale to mi nevadilo. Takže kolem a kolem mám z celého dílka radost a furt se potutleně pochechtávám, že se to vydalo vyloženě proti proudu. Tleskám, dávám 55% a připojuji se k AZTeckovi, další glosy Pokuse a Omyla k dění v tom našem Absurdistánu budu s povděkem kvitovat.
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš12.12.2012 23:59Pokus & Omyl – sebrané stripy
    Tvrzenou averzi vůči těmhle stripům úplně nechápu. Nechodím na jiný weby než je tenhle, vycházím tak jen z ohlasů v publikaci otištěných. Jasně, je to lo-fi a samo domo, ale já se dobře bavil.
  • AZTeck
    AZTeck admin8.11.2012 22:37Pokus & Omyl – sebrané stripy
    Musím objektivně přiznat, že jsem se u toho docela dost bavil a nasmál. Nejspíš budu mít následně vysloven zákaz vstupu do literárních kaváren, ale je to tak. Tímto bych požádal autora o další porci pokračování Pokuse a Omylu......pro nás - obec nenáročných čtenářů pokleslých obrázkových publikací jež se komiksem zvou.
14