Příběh hlavních hrdinů se pomalu ale jistě uzavírá. Bad Luck musí se svou nejnovější písní předstihnout Nittle Grasper a ukrást světla reflektorů pro sebe. Zdá se, že všichni přátelé a známí se snaží Šuičiho podpořit, jak jen to jde. Kolem však stále obchází duch Jukiho někdejšího milence a přes veškeré štěstí, které teď Šuiči ve vztahu s Jukim cítí, v něm hlodají pochybnosti. Jestli se mu podaří zvítězit nad Rjuičim Sakumou a navíc jednou pro vždy získat Jukiho srdce se dočtete v závěrečném dílu mangy Gravitation.
Staňte se na chvíli romantickým Šuičim Šindó a na stránkách mangy s ním prožijte jeho příběh o lásce a hudbě.

Poslední díl série

Scénář
Maki Murakami
Art
Maki Murakami
Obálka
Maki Murakami
Překlad
Jan Horgoš, Barbora Klabačková
Žánry
drama, hudební, humorný, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7413-107-3 (Zoner Press (ZONER software, a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Váha
212 g
Stran
200
Cena
169 Kč
Originál
Gravitation #12 ()
  • kaylin
    Možná jen nejsem cílová skupina. Proto jsem rád, že je to za mnou a já už se k sérii nemusím vracet. Více: http://www.comics-blog.cz/2016/09/1264-gravitation-pritazlivost-12-30.html
  • Fry
    Fry admin27.9.2015 14:41Gravitation - Přitažlivost #12
    "Gravitation - Přitažlivost #12" - A je konec ... Natahované to bylo neskutečně, ale i tak mi celá série jako taková bude chybět. Nakonec musím uznat, že se mi s posledním dílem hodně líbila i kresba, a to obzvlášť Šuičiho, který konečně vypadá jako správný hrdina ... Ale teď už je dohráno, vztah nakonec zdolal poslední výkyvy a série nám před očima uběhla rychlostí Shinkansenu, ale tak třeba "jednou" se k tomu vrátím (a seženu si první díl) ... Za mě 4*!
121