Dvanáctidílná série knižního vydání Gravitation se pomalu, ale jistě blíží do finále a před Šuičim stojí nelehký úkol. Se svou kapelou Bad Luck musí vydat pět singlů během pouhých tří týdnů. Navíc skládání textů - tedy asi 80 % práce - bude jen na něm. A aby toho náhodou neměl málo, konkurence nezaváhá a po hádce s Rjuičim je Šuiči nucen zvýšit počet plánovaných singlů rovnou na deset! Podaří se mu ustát tento nevídaný tlak? Vydrží Bad Luck nastolené tempo, nebo se jejich plány zbortí jako domeček z karet? A jak tohle všechno ovlivní Šuičiho vztah s Jukim?
Staňte se na chvíli romantickým Šuičim Šindó a na stránkách mangy s ním prožijte jeho příběh o lásce a hudbě.

Scénář
Maki Murakami
Art
Maki Murakami
Obálka
Maki Murakami
Překlad
Jan Horgoš, Barbora Klabačková
Žánry
drama, hudební, humorný, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7413-054-0 (Zoner Press (ZONER software, a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Váha
196 g
Stran
184
Cena
169 Kč
Originál
Gravitation #11 ()
  • kaylin
    Jsme u jedenácté knihy a už je to opravdu jen kopání umírajícího kolem sebe. Více: http://www.comics-blog.cz/2016/03/1131-gravitation-pritazlivost-11-20.html
  • Fry
    Fry admin25.9.2015 14:54Gravitation - Přitažlivost #11
    "Gravitation - Přitažlivost #11" - Předfinále ... Neskutečně natahovaný příběh pomalu končí, ale životní problémy "Šuičiho" jsou v podstatě pořád stejné ... Jestli měla být tahle manga o vývoji hlavních postav, tak se krutě nepovedla, ale nemůžu této sérii upřít, že mě v podstatě pořád bavila ... Tak co, stihne nakonec Šuiči vydat 10 singlů a porazit tak Rjuičiho ... Poslední akt a poslední problémy začínají, ehm, tedy vlastně končí ... Za mě 4*!
31